Skip to content
11 reacties
1062 weergaves

Zomersport

Ey, sinds een tijdje lijkt schaatsen mij als sport erg gaaf om te gaan doen alleen is het seizoen alweer bijna afgelopen. Wat zou een geschikte sport zijn om de tijd tot het volgende schaatsseizoen te overbruggen? Zodat ik mij al een beetje kan voorbereiden

20 jaar
3 maanden geleden

11 Reacties

  • Ha ts, ik raad je een speedo slip aan! Die zwemmen echt goed. Wel even in de winkel passen, dan weet je welke het beste zit qua maat

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Heyy, Ts hier! Zwemmen lijkt mij dan inderdaad zeker een goede optie en ik denk dat ik daar vanaf volgende maand mee ga starten! Welk merk en type raden jullie aan voor de zwembroek? En voor de eventuele andere dingen?

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Zwemmen is zeker lekker en je traint er alle spiergroepen mee. Zelf doe ik aan atletiek en wielrennen, maar ik zwem de laatste tijd ook wel baantjes. Ik zit erover te denken om van atletiek te gaan switchen naar triathlon. Ik ben nog aan het zoeken naar een vereniging.
    Maar ik denk dat zowel zwemmen, fietsen en hardlopen goede sporten zijn om je voor te bereiden op het schaatsseizoen.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Over zwemmen: ik draag met zwemmen ook altijd een zwenslip, niet specifiek van het merk speedo. Vind het enorm comfortabel tijdens het zwemmen. Geeft minder weerstand, droogt sneller, schuurt niet zo en dus ook meer vrijheid in bewegen. Eerst schaamde ik me ervoor. Op mijn 16e voor het eerst gedragen en nooit een reactie. Ook vrienden trekken enkel eens een oogje op en dan is het wel klaar.
    Aanrader.

    Verder wat goed is om te weten met zwemmen, een zwembril vind ik wel fijn, vaak een combinatie tussen banen zwemmen en recreatief is fijn. Dat je na een work-out even lekker in het bubbelbad kan gaan. Vooral op avonden voor sluiting is dat leuk want dan heb je wel eens meer mensen die hetzelfde doen en kun je in contact komen.

    Zeker leuk om een kans te geven. Schaatsen is overigens tof!!

    Hoor graag of je het gaat doen

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ha ts, het voordeel van een speedo ten opzichte van een short, is dat je veel meer bewegingsvrijheid hebt, waardoor je makkelijker zwemt. Wat betreft skeeleren hoef je niet perse skeelerkledimg te hebben. Ik skeeler zelf altijd op.de openbare weg gewoon in traningsbroek of korte broek en sportshirt. Als je het liever wat strakker hebt, kun je ook een korte of lange sportlegging aantrekken

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ts hier! Bedankt voor de tips, wat is voor het zwemmen het voordeel van een Speedo ten opzichte van een zwemshort? En ik zat even te kijken maar heb ik ook voor skeelren kleding nodig die ik ook voor het schaatsen kan gebruiken? En wat zou dan het beste zijn?

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Ha ts, bij skeeleren zou ik als ik jou was wel een helm op zetten en ook andere bescherming dragen! Voor zwemmen zou ik inderdaad een speedo aandoen als ik jou was, zoals j19 al schreef

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Bedankt voor het meedenken! De ijsbaan is helaas in de zomer niet open. Skeeleren of zwemmen lijkt mij wel een goede optie! Zijn er dingen die ik in het bijzonder hier voor nodig heb of moet weten?

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Zwemmen is ook lekker om te doen! Ik raad je dan wel aan om in een speedo te gaan en niet in een short...

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • is de kunst-ijsbaan zomers niet open dan? ik hou niet van schaatsen dus heb echt geen idee... anders fietsen denk ik doe je toch wat met je benen.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Skeeleren

    22 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten