Skip to content
Over deze website

Over deze website

Deze forumwebsite is bedoeld voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit de regio Hollands Midden. Dat is regio Leiden, Duin- en Bollenstreek, Rijnstreek, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. Natuurlijk kun je het forum ook bezoeken als je buiten deze regio woont. Maar informatie over hulp in de buurt zul je er dan niet vinden.

Op het forum kun je met andere jongeren in gesprek. Je deelt je ervaringen of geeft je mening. Het is een veilige plek. Berichten zijn alleen zichtbaar op het forum als ze aan de spelregels voldoen. Er is een check voordat een bericht online komt. Schelden, ranzige taal, (seks)dates, ruzie maken, discrimineren en onnodige uitgebreide beschrijvingen van seksuele handelingen mag bijvoorbeeld niet. Het is op het forum ook niet mogelijk om je persoonlijke gegevens te delen of af te spreken met onbekenden.

Tussen de discussies krijg je berichtjes te zien. Dit zijn geen advertenties, maar ze lijken er wel op. De berichtjes sturen je door naar betrouwbare websites met meer informatie over het onderwerp van gesprek. Je hoeft er natuurlijk niet op te klikken. Maar als je dat wel doet, dan hoef je niet bang te zijn voor je privacy.

Wil je advies van een professional? Stel dan je vraag aan een jeugdverpleegkundige van de GGD via de (slow)chat.

Hoe zit dat met mijn privacy?

Voor het verbeteren van deze website en om de site beter af te stemmen op de informatiebehoefte worden bezoekersstatistieken bijgehouden. We kunnen aan deze statistieken niet zien wie je bent. Ook niet als je je woonplaats kiest. Je zult dus nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden.

Lees meer over privacy en de bescherming van je persoonsgegevens op de pagina met Privacy-informatie.

Wie zijn wij?

Hoezitdat.info is de jongerenwebsite van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Als je een vraag stelt via de chat, krijg je antwoord van een jeugdverpleegkundige van JouwGGD.

Contact

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Je kunt chatten of bellen voor hulp en advies. Kijk ook waar je terecht kunt in geval van crisis.

Heb je een vraag of opmerking over de website? Dan kun je mailen naar redactie@hoezitdat.info.

Zoeken op deze website

Als je op deze website de zoekfunctie gebruikt, dan doorzoek je alleen de berichten op het forum. Voor het vinden van andere pagina's kun je de knoppen bovenaan de website of in de onderbalk gebruiken.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze website? Lees dan ons colofon.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten