Skip to content

Privacy - Bescherming persoonsgegevens

Hoezitdat.info is de jongerenwebsite van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Verschillende aanbieders van zorg zijn partner in het Centrum voor Jeugd en Gezin. Iedere aanbieder gaat zorgvuldig om met het gebruik van persoonsgegevens. 

Wil je weten welke persoonsgegevens over jou worden verwerkt, voor welke doel dit gebeurt en wat jouw rechten daarin precies zijn? Dan kun je daarvoor terecht op de websites van de verschillende partners.

Het beheer van deze website gebeurt vanuit Hecht. Als je wilt weten hoe Hecht met je persoonsgegevens omgaat, dan kun je de privacypagina op de website van de Hecht raadplegen.

Chatten en mailen

Hoezitdat.info maakt gebruik van de JouwGGD-chat. Chatten en mailen kan anoniem. De chatomgeving is beveiligd. Alle vragen die je stelt zijn vertrouwelijk. We zullen nooit zonder jouw toestemming gegevens aan anderen verstrekken, zoals school, ouders of hulpverleners. Gekwalificeerde en getrainde artsen en/of sociaal-verpleegkundigen voeren de chatgesprekken en beantwoorden de e-mails.

Meer

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Wel of geen prik?

Wel of geen prik?

Heb je een uitnodiging gehad en twijfel je over het halen van een vaccinatie? Bespreek je zorgen via de chat.

Lees meer over Wel of geen prik?
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten