Skip to content

Proclaimer

De gemeentes van de regio Hollands Midden en de partners in het Centrum voor Jeugd en Gezin zijn verantwoordelijk voor deze website, samen met de JongIn-organisatie (Kuseema). We doen er alles aan de website veilig en up-to-date te houden. Kom je teksten of verwijzingen op Hoezitdat.info tegen waarvan je denkt: 'dit klopt niet (meer)', dan zijn we erg blij met je reactie! Je kunt reageren per e-mail naar redactie@hoezitdat.info.

Forum

De inhoud van het forum is niet afkomstig van de gemeente of de kernpartners in het Centrum voor Jeugd en Gezin, maar van jongeren zelf. Lees deze persoonlijke ervaringen altijd met enige reserve. Ze gelden immers niet voor iedereen. Houd in gedachten dat de berichten op het forum persoonlijke meningen en ideeën zijn, die niet altijd helemaal waar en soms zelfs verzonnen kunnen zijn.

Er zijn afspraken (huisregels) gemaakt voor het plaatsen van forumberichten en reacties op blogs op de website. Als je iets op het forum post, zal de redactie hem eerst bekijken vóórdat hij online komt. De redacteurs zullen berichten die niet aan de forumregels voldoen niet online zetten. Ook wanneer je bericht na de beoordeling online is gezet, blijf je zelf verantwoordelijk voor wat je hebt geschreven.

Gekoppelde websites

Op deze website zijn verschillende links naar andere websites opgenomen. We doen er alles aan om deze links kloppend en actueel te houden. De inhoud en betrouwbaarheid van de informatie op deze websites is de verantwoordelijkheid van de beheerders van die websites.

Afhandeling e-mail en chat

Op deze website kun je via de (slow)chat vragen stellen. Jeugdverpleegkundigen van de JouwGGD zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van deze e-mails en de (slow)chat. Zij proberen zo goed mogelijk je vragen te beantwoorden. Wel sluiten zij iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending van informatie.

Privacy

Bekijk onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw informatie omgaan. Let erop dat andere websites waarmee je verbinding maakt vanaf deze website, bepalingen kunnen bevatten die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Natuurlijk proberen wij je naar de beste websites te verwijzen. Wanneer je twijfelt aan de kwaliteit van een website, dan kun je dit aan ons melden via redactie@hoezitdatinfo.

Afbeeldingen

Op deze website wordt gebruikt gemaakt van afbeeldingen van diverse fotografen en andere rechthebbenden. Wij doen ons best om deze altijd te benoemen in ons colofon. Mis je een bronvermelding, neem dan contact op met ons via redactie@hoezitdat.info.

Op de teksten, afbeeldingen en foto’s op deze website berust auteursrecht. Je kunt ons toestemming vragen om deze teksten of beeldmaterialen over te nemen.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten