Skip to content
17 reacties
1618 weergaves

Fietsbroek

Heyy, sinds een tijdje doe ik aan wielrennen. In het begin droeg ik een onderbroek onder mijn fietsbroek totdat laatst iemand zij dat het niet de bedoeling is om te doen. Nu heb ik het geprobeerd en vind ik het toch fijner met dan zonder. Zijn er meer hier die daar last van hebben en zijn er opties qua fiets onderbroeken?

20 jaar
8 maanden geleden

17 Reacties

  • @meisje20 ja als hij stijf is trekt mijn voorhuid terug en dan zie je gewoon duidelijk een dikke roze eikel zitten. Ik zie dan mijn plasgaatje zelfs erg goed door mijn broek heen.Ook zie ik soms een plek van het voorvocht..

    Sommige mensen kijken er echt naar. Zou jij dat ook doen?

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Mijn broer heeft oook zo'n dunne lichtblauwe lycra broek en ja, als de zon schijnt zie je zijn pik erg goed, zeker als hij een stijve krijgt zie je zijn eikel, toompje en pisgaatje (dat soms nat wordt) precies zitten en zelfs wat krulletjes prikken door de stof heen maar owee als het regent, dan lijkt het alsof hij naakt is en zie je echt alles exact hangen of staan. Ik wielren zelf ook in een soortgelijke fietsbroek en zie hem ook wel naar mijn kruis kijken waardoor ik vaak nat word. Heeft verder niemand dat hier?

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • J18 ik zou die broek l, lekker houden als hij goed zit. zelf heb ik tijdens het fietsen juist eerder krimp, ik ben wel jaloers op je bobbel. Laat de meiden lekker kijken.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb een dure strakke zwarte lycra fietsbroek met zeem erin. Als de zon schijnt dan schijnt de broek best wel door. Het zeem is vrij kort aan de voorkant waardoor mijn penis erboven uit komt. Deze is dan echt heel goed zichtbaar zeker als ik wat meer rechtop zit. Ook krijg ik vaak een stijve tijdens het fietsen en dan zie je hem nog een stuk beter door de stof heen. Wat vinden jullie hiervan? Maar gelijk een andere fietsbroek kopen?

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Hoe voelt zo'n fietsbroek eigenlijk aan zonder onderbroek, want het lijkt best gladde stof

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • @TS heb je wel een goed passende fietsbroek? Het klinkt namelijk van niet. Ikzelf heb er nooit last van dat mijn piemel steeds van plaats wisselt tijdens het wielrennen. Verder hoort het er een beetje bij dat je piemel ietwat zichtbaar is, niets om je voor te schamen!

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • doe zelf ook aan wielrennen beter is het om het zeemleren kruis met babypoeder zoals zwitsal in te poederen.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Reactie op M22: Nee, je moet de zeem niet vooraf natmaken. Dat gaat juist irriteren.

    Wel zonder onderbroek in je fietsbroek. De zeem neemt al het zweet op. Inderdaad na het fietsen de broek met zeem goed uitwassen.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Hey allemaal ts hier, bedankt voor alle reacties! De redenen dat ik het fijner vind zijn vooral omdat het “mijn zaakjes” op zijn plek houd zodat het niet de hele tijd verandert van plaatst. Plus het zorgt er voor dat je het ook allemaal net wat minder ziet. Zou een snelpak zoals jij die noemt hiervoor helpen? En zijn er nog andere opties?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik doe aan atletiek en wielrennen. Met atletiek draag ik wel een boxer of slip onder mijn hardloopbroek. Met wielrennen draag ik vaak een snelpak (broek en shirt uit een stuk). Hieronder draag ik geen onderbroek. Dat gaat iriteren en bovendien zit er een zeem in die zorgt dat je comfortabal zit.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ken iemand die veel met zijn koersfiets rijdt. Hij zegt dat je in een fietsbroek zonder onderbroek moet rijden. Maar je moet die zeem wel op voorhand zeer goed uitwassen en goed natmaken met lauw water, zodat hij helemaal zacht en dik opzwelt tot een soort kussentje.

    Niet gaan fietsen met een droog zeemvel, dan schuur je alles kapot. Misschien is dat het probleem?

    Ik heb zelf nog nooit met een fietsbroek gereden, dus geen eigen ervaring.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Heerlijk toch om naar te kijken. Gun ons ook wat.
    Ik ken een jongen die als sport fietst en zo n broek heeft.
    Zijn piemel gaat daar in omhoog en dat zeemleren kruis houdt halverwege op en dan is er een heel dun laagje stof over zijn eikel. Hij is nog besneden ook dus soms dan zie je zelfs zijn plasgaatje zitten. Ik heb nul komma nul met hem behalve lol maken, maar dan voel ik die rechtstreekse verbinding tussen mijn ogen en down under toch wel gaan werken. Er is al zo weinig opwindends dus alstjeblieft hou die broek.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Zonder is inderdaad best, maar ik verdraag dit niet. Ik draag een seamless string. Deze gaat niet irriteren.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik heb altijd begrepen dat het niet is 'omdat het zo hoort', maar omdat de naden van je broek/onderbroek bij het lang op zo'n smal zadeltje zitten uiteindelijk irritatie en wondjes op kunnen leveren die uit kunnen monden in hele vieze aandoeningen. Nu is modern ondergoed natuurlijk wel wat minder grof van naad, maar waarom zou je met je gezondheid spelen als de oplossing ingebouwd is in de speciaal daarvoor gemaakte kleding?

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Klopt ik zit op wielrennen en ik draag ook geen onderbroek eronder dat hoort niet tenzij je het fijner vind .
    Maar het is niet de bedoeling

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • beslist geen onderbroek want dan kan de zeem in de fietsbroek zijn werk niet goed doen.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Scheelt natuurlijk wat voor onderbroek.
    Maar inderdaad, er zit niet voor niets een zeemleren (kunstzeem) kruisstuk in een fietsbroek.
    Maar, dé redenen om zonder onderbroek te fietsen zijn natuurlijk A, minder irritatie en B, een mooier afgetekend zichtbare pik en ballen ;-)

    22 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten