Skip to content
497 reacties
16941 weergaves

verhalen homo's

 Hoi ik ben homo Ik zou graag jullie verhalen willen horen!!! ik zal hierna zelf mijn verhaal doen!!!  

17 jaar
12 jaren geleden

497 Reacties

  • Het is een oude topic jongen 19, gelijk in. Zinloos wil ik het niet noemen. Het is wel een goede topic. Tijden zijn veranderd, maar denk niet alles.
    Maar heb zelf dus wel grote delen gelezen, niet alles. Maar een nieuwe topic zou voor mij wel mogen. Met dezelfde titel desnoods alleen deel 2 of nieuw
    Gewoon een vervolg maar dan in deze tijd. Misschien kan de moderator dit doen of jij. ? En kan deze stoppen. Denk zelf dat er meer zijn die denken dat dit te oud is en niet meer reageren.

    18 jaar
    17 dagen geleden
  • het is eentopic uit 2012 ! met 500 verhalen, die ga ik echt niet lezen dus ik vind een een zinlose heropening (Gewoon mijn mening he omdat moderator erom vroeg)
    Sinds 2012 is er echt wel wat veranderd denk ik zo. Op zich misschien een prima topic, maar dan moet iemand gewoon een nieuwe maken als daar behoefte aan is...

    19 jaar
    17 dagen geleden
  • Alles gelezen, homoverhalen ? Gaat of ging toch meestal om hetero jongens, waarbij in sommige gevallen duidelijk latent in voor kwam. Mij niet onbekend., niet alleen bij mezelf , ook van anderen. Wat ik hier lees is het meestal om ergens bij te horen. We hadden enige jaren geleden ook een vriendenclub. Echte kameraden, nu, denk ik , was het wel zo.? Want ineens is het over.. Maar heb er prettige herinneringen aan. Weet dat er een jongen was die mee eens vroeg of hij ook kameraad met ons kon worden. Omdat we een oude schuur als clubhuis hadden, wel eens buiten rondom een vuurkorf buiten zaten . En dan fietste hij er langs en maar kijken. Nu, zei dat ik het zou vragen, Nu, hij moest maar eens langs komen. Nu, hij was welkom. Vroeg hij ineens of hij ook nog ingewijd moest worden, neen, dat deden we niet. Dat dacht hij dus en zei dat dit geen belemmering voor hem zou wezen. We vonden het wel dapper van hem dat hij dit voor stelde, maar verder is er nooit weer over gepraat.

    21 jaar
    18 dagen geleden
  • Homoverhalen. Veel verhalen die ik lees zijn van hetero jongens die twijfelen of ze het wel zijn. Herkenbaar voor mij.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Niets mis mee toch om ergens bij te willen horen, uitdagen of uitgedaagd te worden vond ik wel spannend in onze vriendengroep. Wel enige jaren geleden . V raag me zelf wel af ok ik stoer of onderdanig ben. Als ik dit lees allemaal. Nieuwe topic zou leuk zijn. Je kan niet meer op die oude reacties reageren omdat deze topic al oud is.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Filipijnse film AKO BATCH 81. naar ware gebeurtenissen verfilmd. Gaat over een groep studenten die maar één doel voor ogen hebben , lid te worden van de studentenclub. Dit gaat boven alles, meiden zijn totaal taboe in deze tijd voor deze hetero jongens, die door de oudejaars tradities accepteren met als einddoel er bij te horen.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Deze topic heeft als titel homo verhalen, terwijl bijna alle belevenissen die ik hier lees ,overwegend hetero jongens zijn. Bij wie enigszins latent homo gedrag naar boven komt, als de gelegenheid zich voordoet, of uitdaging in een groep zich voor doet, onder het mom er bij willen horen..

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Gelukkig bestaan deze scholen niet meer. Al zijn er altijd personen die heimwee hebben naar tradities zoals hier in oude reacties weer gegeven wordt. Zelf meegemaakt op een zomerkamp op een buitenlandse internationale school. Slaan was verboden, maar kreeg toch te maken in het geheim met een traditie die in de jaren '60 normaal waren.Gek, de meesten waren voor en vonden het wel stoer om zich te bewijzen door een aantal klappen op de kont te krijgen, onder lol en leedvermaak van de anderen, die het zelf ook mee gemaakt hadden.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Niet in Nederland, of Europa. Amerika vaak privé scholen. Eigentijds is het niet.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Traditie , trouw, kameraadschap , is iets wat veel jongens aan trekt, zowel hetero, als homo. populair op de vroegere internaten en kostscholen, bestaat dit nog.?

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Moderator, het is een experiment. Zelf vind ik het fijn dat het weer heropend is. Jongen 15 heeft wel gelijk, je kan niet meer reageren op die anderen, maar het ging mijn vriend en mij om de belevenissen. En hoe er nu op gereageerd zou worden. Bij een nieuwe topic zou je dit niet lezen. Dus hoop dat er anderen nu ook reageren en of ze zich herkennen hier in. Dus ergens is het wel een nieuwe topic. Jammer dat het niet op pagina 1 staat, op dreamers forum staat hij wel helemaal boven aan. Maar kan nog wel toch, dan heeft het wel meer kans om gelezen te worden. Mijn vriend en ik bespreken wel wat hier staat. Gaat dus over kameraadschap en vriendschap . Wat volgens hem toch wel verschil maakt. Zelf heeft hij wel kameraden, wel homo of bi. Maar een vriend is toch anders, die hoort echt bij je.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Sorry, maar ik zie niet t nut van heropenen... Want de gene die dit wilde openen kon ook zelf een post aanmaken en dan zijn ervaring delen. Hoeft toch niet helemaal opnieuw geopend worden.

    Ook haal je hier minder snel nieuw publiek bij en de jongeren die hier op reageerden voordat het sloot zijn toch al van het platform af dus ja.   Moderator Dank je welk voor het meedenken. Het is een experiment.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Cool. Amusant en spannend dit te lezen.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Bedankt voor de heropening. Heb alles nog eens door gelezen. Denk zelf dat niet alleen homo jongens dit lezen. Denk zelf dat misschien hetero jongens enige verborgen latent boven komt, wat veel voorkomt in situaties hier wordt beschreven . Mijn vriend van 20 zegt dat het hem inspiratie geeft. Weet je, zelf sinds een halfjaar officieel homo. Alleen dan is het de vraag hoe verder en hoe ontwikkeld het zich bij jou. Benieuwd naar anderen.   Moderator Graag gedaan!

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Bericht van de moderator     Op speciaal verzoek zet ik deze post uit 2019 weer open. Het is een experiment. Fijn ook als jullie laten weten of dit een goed idee is.  

    30 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja, echt super veel aan hem gehad. Was ik hem niet tegen gekomen, dan had het misschien nog lang geduurd. Voel me niet tot doorsnee jongens aangetrokken, maar juist tot jongens als hij. Hij overtuigde me bovendien te doen en laten waar ik me lekker bij voel, wat anderen er ook van vinden. We zien elkaar nog steeds en gaan vaak samen de stad in om te shoppen. Fysiek voelt hij zich tot stoere jongens aangetrokken, dus meer zit er niet in.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 22,
    Wat een geweldig verhaal, gaaf hè dat je mekaar zo tegen kan komen ! Je hebt volgens mij best wel veel aan hem gehad.
    Zien jullie elkaar nog ?

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 17,
    Twijfel of ik nou hier moet reageren of op --dikke homo jongen--
    Nu toch maar hier.
    Snap je wel met uniformen, denk ik. Heb een tijd lang gevaren, op een ferry / passagiersschip op zee dus, doe dat nog steeds als ik in moet vallen en heb dan een uniform aan.
    Staat me wel goed al zeg ik het zelf. Ik hou helemaal niet van status en hierarchie, maar ik moet toegeven dat het wel stoer staat.

    Feve

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is alweer een paar jaar geleden. Ik woonde nog maar kort in mijn studentenflat toen ik jongen sprak die vlak bij mij zijn kamer heeft. Aardig, belangstellend. Anders dan meeste andere jongens qua uitstraling, zacht en modieus. Zocht er niet direct iets achter. Twee weken later kruisten wij elkaar op de trappen. Ik op weg naar huis, hij ging duidelijk uit. Glimmende wijde broek, strak shirtje en opzichtige oorbellen in. Hij lachte vriendelijk, ik stond daarna thuis versuft en verward voor de spiegel. Voelde ik me tot hem aangetrokken? Later kwamen elkaar weer tegen, ik best verlegen. Zijn vrouwelijke kantje vond ik wel spannend. Hij stelde voor eens wat te komen drinken. En binnen no time lagen we te zoenen. Echte relatie werd het niet, wel heeft hij me de scene in begeleid. Ook qua styling, helemaal mijn ding. Samen kleding kopen die ik nooit durfde te dragen, samen naar de juwelier en later de piercing shop voor mijn navelpiercing. Ik was uiteindelijk toch voor jongens gevallen, maar zonder hem had ik deze kantjes nooit durven te ontdekken en te uiten.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Gaaf dat je het zo mooi vond,vond ik zelf ook,weet je ik besefte ineens dat niet alleen meisjes maar jongens ook heel mooi kunnen zijn,vooral in een uniform,welleswaar anders maar meer spannend mooi.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten