Skip to content
11 reacties
154 weergaves

Homo's/bi's

Hoi, ik ben en naar mijn gevoel homo/bi. Ik heb ook vaak het idee dat ik de enige ben uit mijn hele dorp. Maar natuurlijk weet ik dat dit niet zo kan zijn. Hoe kan ik erachter komen of er nog meer homo's/bi's zijn? En zo ja, ben je er zelf 1? En wat vinden de hetero's onder ons van homo en biseksuele jongens? Ik ben dus 17 en heb een totaal hetero look, hetero interesses enzo. Half out, maar toch vind ik het vaak erg jammer dat ik niet meer jongens ken die homo of bi zijn. Terwijl ik durf te wedden dat er genoeg rondlopen.. Hoe nu verder?

17 jaar
12 jaren geleden

11 Reacties

  • re zelfde probleem

     ik weet het nog niet hoor ik weet niet of er homo's in mijn stad zijn van mijn leeftijd ik weet ook nog niet of ik homo ben

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • antwoord op 'zelfde probleem' jongen 15 jaar

     Hoi, het is inderdaad lastig om iemand te vinden uit je eigen stad... Het lijk allemaal zo ber weg. Meld je anders eens aan op www.jongenout.nl Daar kan je heel veel nieuwe mensen leren kennen en misschien wel iemand uit jouw buurt! Helaas moet ik zelf zeggen dat ik niemand vond uit mijn dorp .. Maar goed, het is een hele leuke site. :)

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • zelfde probleem

    ik ben homo, maar in mijn stad weet ik ook niemand 

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • W...010

     Voor mij ook hele bruikbare informatie!! :) 

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • tip

    Heb ook nog een tip kijk op internet eens naar de site. Gay and lesbian switschboard. 

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • reactie terug voor jongen 18

    Oke, hartelijk dank voor je informatie! Ik hoop dat ik er wat mee kan. Sowiezo zit ik al op de holebi jongeren website j&o maar ik kan niet zo snel iemand vinden uit mijn buurt. Het is jammer dat ik hier niet kan vermelden uit welk dorp ik kop, dat zou ik best willen prijsgeven. Maar ik hou je op de hoogte als er nieuws is! Groetjes!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • facebokk

     maak een openbare groep op facebook voor holebi's. Zo leer je holebi's kennen

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • reactie terug van jongen 18

    Je kunt de jongeren/kinder telefoon bellen voor advies of gewoon je verhaal vertellen.Zij kunnen je misschien info of adressen geven waar je naar toe kunt bellen of mailen.Met het c.o.c kun je in contact komen,via het telefoonboek? Maar ze staan denk ik ook wel op internet,gewoon even naat google en c.o.c intikken. Maar dit soort nummers staan ook wel vaak in een uitgaveboekje van je gemeente of i.s. Een telefoon nummer is altijd wel te vinden.Ik weet niet hoe groot je dorp is maar als het een vrij grote plaats is ja dan zijn er altijd wel jongens die ook bi zijn.Gewoon zoeken en dan vind je het wel of even op internet zoeken naar bi jongens zal altijd wel een vereniging of hulpinfo voor zijn.Dan als je zeker weet dat je voorkeur op jongens is is dat prima toch,je bent bi,nu volgens mij is daar niets mis mee toch.Als je dit zelf kunt accepteren heb je al een heel hoop gewonnen,de rest komt vanzelf wel.Je bent echt niet de enigste,en bedankt dat je reageerde.Benieuwd hoe het afloopt. groeten.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Ik twijfel eigenlijk niet meer over mijn geaardheid. Ik ben bi met een voorkeur voor jongens. Het is inderdaad lastig om dit zomaar even te zeggen tegen iedereen en ik wil toch oppassen voor sommige reacties. Ja inderdaad. Ik hou ook van voetballen etc. Toch vind ik het moeilijk om even iemand uit dit dorp te gaan vragen of hij/zij ook misschien homo of bi zou kunnen zijn. Hoe bedoel je precies met de kinder/jongeren telefoon? Wat zouden hun voor mij kunnen betekenen? En hoe kan ik in contact komen met het c.o.c. ? Toch ben ik bang dat ik niet zomaar iemand vind om contact mee te hebben uit mijn eigen dorp.   Bedankt voor je antwoord in ieder geval!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • ik ben bi ehm ik weet niet hoe je kan weten of er meer homo's of bi's zijn

     

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • hoe nu verder?

    Hoi, natuurlijk ben je niet de enige in jullie dorp,je twijfelt of je homo/bi bent,weet je eigenlijk is dit heel normaal ,doen heel veel jongens op jouw leeftijd.Terwijl ze in feitte later gewoon hetero zijn.Val zelf op meisjes in die zin wordt alleen verliefd op hun.Maar kan me soms wel in bepaalde gevoelens of denken verplaatsen,volgens mij is niemand 100 procent hetero of homo. Je zegt je hebt alleen hetero interesses enzo ja wat stel ik me daar bij voor.Er zijn genoeg homo of bi jongens die van voetbal houden,snap je dit is maar een voorbeeld.Maar je wilt graag andere jongens ontmoeten snap ik,nu dit moet toch kunnen. Kan wel zeggen ga eens chatten maar daar moet je wel voorzichtig mee zijn,is niet altijd betrouwbaar.Het betrouwbaarst is gewoon een leuke advertentie in een regionale courant zetten  regionr....Maar je kunt ook de kinder of jongeren telefoon bellen,is anoniem en gratis of het c.o.c hebben ook ontmoetingsavonden,vaak onder begeleiding dus wel veilig en vertrouwd.Gewoon eens bellen of informeren en goed dat je dit hier kenbaar hebt gemaakt,hoop voor jou op meer reacties en wil je reageren,je krijgt altijd antwoord terug.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten