Skip to content
5 reacties
1221 weergaves

Jongens knap vinden

Hey ik ben een jongen van 15 jaar en ik heb enkele vragen voor jullie.

Sommige jongens die ik tegen kom vind ik knap en hebben ook z'n mooi lach, ben ik nu homo?
Hebben jullie tips om hier mee om te gaan?

15 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik zie ook net als jongen 18 zegt wat een knappe meid of knappe jongen is, normaal toch. Maar mijn vrienden allen hetero zijn zeggen ook altijd dat zie ik niet. Wel wat een mooie meid is. Volgens mij durven ze het gewoon niet toe te geven, bang dat hun vrienden zeggen je bent toch geen homo. Meiden zijn eerlijker hier in. Die zeggen rustig van elkaar dat ze iemand knap vinden, of er leuk uit zien, en dat vind iedereen gewoon, alleen bij jongens niet. Ik zelf zie wel wat een knappe meid of jongen is.
    Dus jongen 15 het is heel normaal en dit heeft echt niets met hetero of homo te maken, heel normaal als je dit ziet. En dat wil echt niet zeggen dat je homo bent, ook al is daar ook niets mis mee.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat wilt nog niks zeggen hoor.
    Ik ben voor de jongens, maar er zijn ook meisjes die ik best wel knap vind. Het verschil is, dat ze me niet interesseren om een relatie mee te beginnen.

    Dus daar moet ge dan een beetje nar kijken: als ge een jongen knap vindt, zoud ge geinteresseerd zijn om met die jongen een relatie te beginnen; voelt ge u verliefd op hem? Indien ja, dan zou het kunnen dat ge voor de jongens zijt.
    En zelfs dan is daar niks mis mee. Het leven gaat door als gelijk anders, en het is enkel maar hoe ge er zelf mee omgaat, hoe dat de anderen u er op zullen beoordelen. Iedereen weet ondertussen dat ik voor de jongens ben, wordt nikske meer geplaagd en heb zeer veel vrienden. Dus het kan allemaal :-) .

    Alleen met Turken heb ik last gehad omdat homo's in hun ogen vuil en minderwaardig zijn, maar als ge die laat zien dat ge sterker in uw schoenen staat als dat zij dat zijn, dan durven die ook niks meer.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Eerst en vooral er is niets mis met homo of bi zijn. Maar er is meer nodig dan ze knap vinden. Heb je er gevoelens voor, wil je ze zoenen? Als je je rukt denk je dan aan jongens of meisjes? De opwinding, een stijve krijgen ... dat is meestal het teken dat je gay kan zijn. Zelfs dan kan het op jouw leeftijd experimenteren zijn.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, neen dat hoeft het niet meteen te betekenen. Vraag is kijk je meer naar jongens, fantaseer je over jongens tijden mastruberen of heb je dat ook bij meisjes. Of beide gelijk en zou je uiteindelijk bi kunnen zijn.

    Je bent nog jong en midden in je pubertijd, het kan nog alle kanten op gaan. Volg je gevoel, experimenteer en kijk waar jij je het prettigst bij voelt.

    Overigens als ik met hetro vrienden op een terras zit en zeg; zie die knappe jongen daar, dan is steenhard het antwoord, dat zie ik niet. Vind dit zo’n onzin, een ieder kan de schoonheid van een ander zien, dat heeft niet met man-vrouw, hetro-homo te maken, want ik zie ook wat een mooie vrouw is. TS, veel succes in je zoektocht.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • De kans bestaat dat je homo bent, maar het is helemaal niet zeker. Ik ben hetero (heel misschien bi, maar wrs niet) en ik vind sommige jongens ook knap en een leuke lach hebben. Maar ik val simpelweg niet op jongens. Ik voel me niet (seksueel) tot ze aangetrokken. En dat heb ik bij meiden wel. Ik weet niet hoe het bij jou zit (en of je dat al weet), maar weet dat je niet gelijk homo bent als je een jongen knap vindt. Als je homo blijkt te zijn, helemaal prima natuurlijk. Dan kun je eerst een beetje op onderzoek gaan bij jezelf en vervolgens uit de kast komen. Ik denk niet dat je hier iets groots van moet maken. Laat het gewoon op je af komen. Word je verliefd op een meisje, prima. Word je verliefd op een jongen, ook prima. Hoe je het ook noemt, je valt op wie je valt en je moet je er vooral niet te druk om maken.
    Ik wil je nog wel als tip meegeven om geen dingen te overhaasten. Kom pas uit de kast (indien je homo bent) als je ook zeker weet dat je homo bent. Eventueel als je verliefd bent op een jongen, maar dat hoeft (vgm) niet per se. Maar het is een beetje lullig als je uit de kast komt en toch hetero blijkt te zijn. Daarom dus, laat het op je afkomen.
    Veel sicces (en plezier) met jezelf ontdekken!
    J16

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten