Skip to content
3 reacties
547 weergaves

Relatie met meisje, verliefd op jongen

Hey. Ik ben een jongen en heb nu al een half jaar een relatie met een meisje. Ze is echt lief en leuk. Voordat we een relatie begonnen was ze een gewone vriendin en heb ik haar verteld dat ik bi ben. Maar dat heb ik even opzij gezet toen we iets begonnen samen. Nu is het zo dat hoe langer in deze relatie, hoe meer ik besef dat ik mij ook aangetrokken voel tot jongens en op sommige momenten zelfs meer dan tot meisjes. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Mijn vriendin nu was vroeger de persoon bij wie ik met dit soort problemen terecht kon...

18 jaar
5 jaren geleden

3 Reacties

  • ok, ja kan best wel verwarrend zijn. Eerst alleen denken dat je bi bent en dan ook sterke gevoelens voor een andere jongen krijgen. Dan wordt het zo real zeg maar. Uhm je kunt natuurlijk wel met die jongen kijken of die jou ook leuk vindt, maar je wilt je vriendin ook niet bedriegen natuurlijk. Je zou achteraf wel kunnen vertellen, maar das ook nie echt tof. Miss kun je haar vragen of zo gwn gesprekje maken van stel dat ik nu een jongen tegen kom waar ik gevoelens voor heb. Dus, echt zoals ik ook voor jou nu heb. En dan kijken hoe ze reageert. Ik denk dat jullie vriendschap dat wel aan kan. Je hebt tenslotte ook nog niet echt iets gedaan met die jongen he. Ze zal wsch dan wel ook vragen of je iemand hebt die je leuk vindt, maar ja, dat is dan maar zo. Dus eerst zo in algemeen erover praten en dan later miss zeggen dat je wel gevoelens hebt voor een andere jongen, maar dat je nog nooit iets met een andere jongen hebt gehad en dat je nog van haar houdt enzo. En haar vragen wat je dan beste kan doen. Zoiets? Ik heb zelf totaal geen ervaring met meisjes dus weet niet of dit een goed advies is. Ben zelf op jongens en al sinds mn 13e uit de kast. Ik experimenteer soms ook wel met jongens en die zijn lang niet allemaal gay, dus. Ik zou er voor gaan als je het met haar besproken hebt. Trek je je nu bv wel eens af op die jongen die je leuk vindt? Zo dat je wel eens een beetje over hem droomt enzo. Ik doe dat wel als ik een leuke jongen ben tegen gekomen, dus is niet raar, denk ik. Of ik ben raar haha, kan ook. Ik hoor het wel en als je nog vragen hebt, gewoon hier stellen. Kunnen we je miss een beetje helpen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey, ik ben de TS.
    Bedankt voor je reactie. Ik wil het haar graag vertellen, maar het is niet gemakkelijk omdat ze een belangrijk deel van mijn leven is (we kennen elkaar al 11 jaar). Ik heb zelf nog niks meteen jongen gehad, maar wil dit wel eens. Ik merk dat ik ook vaak naar jongens kijk op een feestje of erover nadenk hoe het is om met een jongen samen te zijn. En dan niet enkel seksueel, een echte relatie zoals ik nu heb met mijn vriendin. En er is wel een jongen die ik leuk vind, maar ik ben nu gwn zo in de war...

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • hoi, ik zou het met je vriendin bespreken. Ze kent je goed en weet toch al dat je jongens ook leuk vindt. Het is voor haar ook belangrijk om te weten hoe jij je voelt en dan snapt ze je miss ook beter. Heb je al eens iets met een jongen gehad/gedaan? Of is het dat je nieuwsgierig bent naar hoe het zou zijn? Is het vooral lichamelijke/seksuele aantrekking of ook verliefdheid of ben je daar nog niet uit?

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten