Skip to content
10 reacties
690 weergaves

Zouden jullie een transgender daten?

En waarom wel/niet?

16 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik denk dat die vraag vergelijkbaar is met de vraag "zou je willen daten met iemand die in een rolstoel zit ". Er zullen maar heel weinig (lichamelijk gezonde) mensen zijn die al heel lang op zoek zijn naar een partner met een rolstoel, maar het gebeurt dus wel dat er een relatie ontstaat. Dat komt omdat het nadeel van die rolstoel weer wordt gecompenseerd door andere dingen. Als die andere persoon nou heel lief en heel knap en aardig is , en je wordt verliefd op die persoon , dan kan het je niet zoveel meer schelen, en neem je "de ongemakken" voor lief. Zo gaat het denk ik ook bij transgenders.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben geboren als meisje en zit in een jongenslijf. Heb een leuke meid leren kennen die geboren is als jongen. Wij hebben anderhalf jaar verkering.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen probleem voor mij, maar daarbij speelt misschien ook een rol in dat ik mezelf als pan omschrijf.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben bi en heb n keer n heel mooi meisje gesproken die alleen nog een geslachtsoperate moest ondergaan. Ze had al borsten. Heb n date met haar gehad, ik vond het heel opwindend n meisje met n piemel

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik persoonlijk niet: ik hou van een jongen die er als een jongen uitziet, en een pik heeft. OK, hij kan misschien een beetje meisjesachtig zijn, zou me niets uitmaken, maar met zijn pik is hij altijd nog een jongen...

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb zelf wel eens een date gehad met een jongen die in de transitiefase zit (naar een vrouw). Ik vond het heel spannend. Omdat ik zelf kick op het dragen van meidenkleding, was ik natuurlijk reuze benieuwd naar iemand die nog verder gaat. Een relatie zal het niet worden, omdat ik nu eenmaal op jongens val. Wel heerlijk gezoend en vaker afgesproken.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het wel willen doen als ik tot die ander ben aangetrokken maar ik denk dat ik niet zou durven omdat het waarschijnlijk wel heel moeilijk wordt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vindt dat de transgender een mooi meisje kan zijn, ik denk dat ik een relatie met een transgender jongen wel zou kunnen opbouwen? Mij zou het niet kunnen storen om met een meisje in een jongens lichaam, een relatie te gaan opbouwen!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Een transgender is een jongen die een meisje wilt worden en zijn piemel laat wegsnijden, juist? (of omgekeerd een meisje die een jongen wilt worden en er een piemel aan laat naaien). Dus omdat ik een jongen ben zou ik dan een jongen daten die zijn piemel heeft laten weg snijden. Daar zou ik het toch moeilijk mee hebben omdat ik dan weet dat hij piemels niet leuk vind. Een piemel is het meest fantastische en plezierige deel aan je lichaam, al van kleinsaf aan voelde het fantastisch om daar mee te prullen en spelen en ik heb altijd medelijden met meisjes omdat ze geen piemel hebben.
    Maar het zal wel dat ik dat nog niet tegoei begrijp van transgenders maar op het moment zeg ik dat ik er niet mee zou daten, omdat hij zijn piemel heeft laten wegsnijden en daar kan ik met mijn verstand niet bij.
    Dit was waarschijnlijk een vraag voor oudere jongens bedoeld ...

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het wel doen. Vind het juist tof als mensen zichzelf durven te zijn. Misschien helpt het dat ik bi ben, maar ik zou het ook niet erg vinden om een relatie te hebben met een transgender die wat lichamelijke kenmerken van zijn/haar geboortegeslacht heeft. Ik vind het belangrijker dat de ander een leuke persoon is en we goed met elkaar overweg kunnen.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten