Skip to content
5 reacties
187 weergaves

Vragen.. waar ligt jouw leeftijds grens

BI dus Ik val op Beide. (heb best veel wisselende contacten gehad) 15 meiden (één ervan was nog maagd Tjonge hoe is het mogelijk) en van de jongens ben ik de tel kwijt. Ik schaam me diep dat weet ik, maar ja niemand kan me het afnemen. Nu de leeftijden grens.. het jongste meisje was 11 ik was toen 12 en dat gold ook voor vriendjes daar begon het mee.. de oudste vrouw was +- 50 jaar gescheiden en had 2 kinderen, waarvan de dochter ouder was dan ik. Het gekke is, dat ik totaal geen moeite heb met vrouwen leeftijden, tot bepaalde hoogte natuurlijk wel. Maar zodra het om mannen / jongens gaat, dan wordt die leeftijdsgrens behoorlijk naar beneden gehaald en dan hangt het tussen de 16 en 25 jaar lager en hogere leeftijden wil ik niet. Momenteel is het plaats rust, ff geblust. Maar mijn vraag is eigenlijk: (ook voor BI telt deze vragen) jongen die op een jongen / man valt , tot welke max. leeftijd zou jij gaan jongen die op een meisje / vrouw valt, tot welke max. leeftijd zou jij gaan meisjes die op een jongen / man valt tot welke max leeftijd zou jij gaan meisje die op een meisje / vrouwen valt tot welke max leeftijd zou jij gaan Misschien zullen wel meer nieuwsgierig zijn tot hoever onze eisen zijn bij leeftijden voor liefde of seks en in hoe verre speelt dit een rol voor je en wat denk je op latere leeftijd, want er zijn er genoeg, die ook al worden ze ouder NIET met hun leeftijd mee willen gaan en het liefst bij een jongere leeftijd willen houden, of ga je wel met je leeftijd mee! grt. Jh

22 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • 13 tot 17.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb momenteel weinig behoefte aan seks of relaties, maar als ik toch iemand zou vinden zou diegene zeer waarschijnlijk tussen de 18 en 22 oud zijn. Jonger dan 17 zou ik enkel gaan als de persoon echt al volwassen voor zijn/haar leeftijd is en heel goed bij me past, en ouder dan 22 maakt me eigenlijk weinig uit.. Ik zeg 22 omdat ik vrij klein ben en jong lijk, soms word ik 15 geschat. Dan kun je niet zo makkelijk met een 25 jarig uitziende partner zijn.. Maar ik kan me best wel aangetrokken voelen tot mensen in de 40, misschien nog wel ouder soms. En ook jongere mensen kunnen best aantrekkelijk zijn, tot een zekere grens.. 15 misschien? Maar daar zal ik niet snel aan beginnen.
    Ik denk dat ik op oudere leeftijd mannen iets sneller aantrekkelijk vind dan vrouwen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Leeftijd hangt ook af van je eigen leeftijd denk ik, hoewel het me aan de andere kant net zo min iets zegt als een he/ho/bi label. Ik val op een persoon, en meestal eerst op een leuke uitstraling en een leuk koppie. Verder vind ik het belangrijk dat iemand verzorgd is. Intelligent, ruimdenkend en humor vind ik sexy. Lomp, grof en bekrompen vind ik een afknapper, al is hij/zij nog zo welgebouwd.


    Mijn eerste echte seksuele contact was met een jongen van veertien, toen ik zelf tien was. Toen ik twaalf/dertien was had ik een vriendje van dezelfde leeftijd. Maar er was iets later in die periode ook een homostel (25-30) die me erg leuk vonden.

    Nu en dan was ook wel eens wat gerommel met meisjes van school, maar dat bleef toen nog voornamelijk bij kijken en voelen. M'n eerste keer 'echte' seks met een vrouw was toen ik 15 was. Zij was 23, de nicht van een vriendje. Ze had me een keer bloot gezien bij het zwembad in de tuin van dat vriendje, waarbij haar ogen nogal lang op één plek bleven hangen. Ze vertelde later dat ze zich op dat moment had bedacht dat ze een keer met me naar bed wilde. Zo geschiedde een paar weken/maanden later. Niks grote liefde natuurlijk, maar ook geen vervelende ervaring. ;-)

    Sindsdien heb ik ook aardig wat ervaringen gehad met meisjes en jongens, meestal in dezelfde leeftijdscategorie als ik zelf op dat moment was, soms iets jonger, soms iets ouder, en een enkele keer een stuk ouder. Puur fysiek/seksueel zit de piek tussen de 16 en 26 denk ik. Gaat het om meer dan schuift het waarschijnlijk wat naar boven.

    Ik kan een elegante, wereldwijze oudere man (40-50) ook zeker aantrekkelijk vinden, maar dan moet hij wel wat te melden hebben en fit zijn. Dat is me ook wel overkomen. Het type man waar ik op doel is vaak heel attent, galant en wijs. Ik leer graag wat bij, en het voelt ook lekker geborgen als de ander heel zelfverzekerd is. Meestal komt alles op mij neer en ben ik de alfa. Het is ook wel eens lekker als dat even niet hoeft. Ik snap wel dat zij mij (ook) fysiek aantrekkelijk vinden, maar dat mag toch? Als ik nu een jongen of meisje van mijn leeftijd mooi vind, wanneer moet ik daar dan mee stoppen? Je schoonheidsideaal blijft toch hetzelfde als je ouder wordt, denk ik. Dus waarom zou dat niet mogen als de jongere partner er ook gelukkig mee is?

    Oudere vrouwen vind ik zelf meestal niet seksueel aantrekkelijk. Soms zie je wel eens oude films met hele elegante dames die ik wel erg mooi vind, maar of ik er seks mee zou willen? Ik denk het niet. Niks mis mee, maar niet mijn ding.

    Ik heb nu een leuke vaste vriendin en een los-vast vriendje. Die zijn allebei een haartje jonger dan ik, maar dat is eigenlijk niet merkbaar. Ze kennen elkaar uiteraard, en we hebben zelfs wel eens wat met z'n drietjes gedaan. En onlangs een keer met de BFF van m'n GF. Dus ik heb beide soorten trio's gedaan, MVM en VMV.

    Wat met je leeftijd meegaan betreft: ik vind het nogal belachelijk als mensen van boven de twintig met (omgedraaide) baseball petjes gaan lopen met zo'n idiote klep, en van die wannabe-rapper puberkleren. Ik hou wel van modieus en verzorgd, maar kies gewoon iets wat bij je past. Mag best jeugdig zijn, maar ga niks lopen nadoen alsjeblieft. Van oudere mensen vind ik het leuk als ze zich vlot en modieus kleden, maar ook daar geldt hetzelfde: het moet je wel staan. Specifiek sexy bedoelde kleding kan denk ik tot een bepaalde leeftijd. Dikke vrouwen van middelbare leeftijd moeten geen 'hotter than my daughter' gaan doen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Lieve mensen, ik had hier gisteren een keurig, uitgebreid antwoord op gegeven. Ik kan me niet voorstellen dat daar iets mis mee is, want er staat m.i. geen onvertogen woord in. Ik ben benieuwd waarom dit bericht (nog) niet geplaatst is. Bij voorbaat dank.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Max 25

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten