Skip to content

Instagram winactie

Soms zit je met vragen waar je vrienden het antwoord ook niet op weten. Of je durft het niet aan ze te vragen. Denk aan vragen als:

"Heb ik een eetstoornis?"
"Een van mijn ouders krijgt een nieuwe vriend(in), wat nu?"
"Wat kan ik doen als ik of mijn vriend(in) digitaal gepest wordt?"
"Is waterpijp roken minder ongezond dan sigaretten roken?"
"Hoe weet ik of ik homo ben?"
"Ik heb altijd heel veel afscheiding in mijn onderbroek. Hoe kan ik zorgen dat het minder wordt?"

Een betrouwbaar antwoord op al dit soort vragen vind je hier op www.hoezitdat.info.

Win een Pathé giftcard!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste berichten op deze website? En wil je handige tips krijgen? Volg @Hoezitdat.info dan nu op Instagram en maak kans op een Pathé giftcard van € 15,00!

De giftcard is bij Pathé, maar ook bij Pathé Thuis te gebruiken. Wel zo handig tijdens de lockdown. Mocht je nog geen plannen hebben tijdens de meivakantie: filmavond!

Hoe kun je meedoen?

Volg @Hoezitdat.info zo snel mogelijk op Instagram. Wanneer je dit hebt gedaan, stuur je een DM dat je mee wil doen aan de winactie. Je kunt tot en met maandag 26 april 2021 een DM naar ons sturen om te laten weten dat je kans wil maken op één van de 3 Pathé giftcards.

Volgde je ons al voor deze actie? Geen probleem! Natuurlijk mag jij ook mee doen. Stuur een DM dat je ons al volgde en mee wil doen aan de winactie.

Wie kunnen er meedoen?

Alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Hillegom, Kaag & Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Waddinxveen, Zoeterwoude en Zuidplas.

Weet je niet zeker of jouw woonplaats bij de genoemde gemeenten hoort? We hebben een overzicht van alle steden en dorpen in onze regio.

Wanneer weet je of je gewonnen hebt?

Op donderdag 29 april 2021 maken we de winnaars bekend via ons Instagram-account @Hoezitdat.info.

Wat is Hoezitdat.info eigenlijk?

Op Hoezitdat.info vind je een betrouwbaar antwoord op al je vragen over je lijf, vriendschap, relaties, loverboys, verliefd zijn, vrijen, tienermoeder, soa, roken, alcohol, drugs, GHB, school, dyslexie, ruzie, pesten, op jezelf wonen, werken, geld, HALT en meer. Hoezitdat.info is dé betrouwbare website voor jongeren van 12 – 23 jaar. Veel teksten op deze website zijn voorzien van een keurmerk.

Hoezitdat.info is de jongerenwebsite van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in de regio Hollands Midden. Als je een vraag stelt via het chatspreekuur, krijg je antwoord van een ervaren jeugdverpleegkundige van jouw GGD.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten