Skip to content

Keurmerk

Als je een vraag of probleem hebt, wil je makkelijk en snel een antwoord vinden. Natuurlijk zoek je dan op internet. Hoe weet je welke informatie goed en betrouwbaar is? Er staat zoveel informatie online.

Die informatie herken je aan het groene keurmerk. Het groene keurmerk staat voor 'Goedgekeurd door jongeren'.

Goedgekeurd door jongeren

De informatie is goedgekeurd door jongeren. Een speciale groep jongeren leest alle teksten en zegt eerlijk wat ze ervan vindt. Op basis daarvan verbeteren we de informatie.

Goedgekeurd door deskundigen

Verschillende deskundige mensen kijken of de informatie inhoudelijk klopt. Dat doen ze op basis van wetenschappelijk onderzoek. Je kunt de informatie met dit keurmerk dus vertrouwen.

Informatie waar je wat aan hebt

Deze website gaat over onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren, zoals seks, pesten, alcohol, roken, omgaan met vrienden, ruzie met je ouders, maar ook over school en geld verdienen.

De website helpt je ook verder, als je nog meer vragen hebt of hulp zoekt. Op iedere pagina vind je links naar andere websites of naar hulp bij jou in de buurt. Want dat jij antwoord krijgt op jouw vragen, is het allerbelangrijkste.

Een deel van de algemene informatie op deze website komt van Opvoedinformatie Nederland en herken je aan het groene keurmerk.

Meer informatie

Meer informatie vind je ook in het colofon van deze website.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten