Skip to content

Keurmerk

Als je een vraag of probleem hebt, wil je makkelijk en snel een antwoord vinden. Natuurlijk zoek je dan op internet. Hoe weet je welke informatie goed en betrouwbaar is? Er staat zoveel informatie online.

Die informatie herken je aan het groene keurmerk. Het groene keurmerk staat voor 'Goedgekeurd door jongeren'.

Goedgekeurd door jongeren

De informatie is goedgekeurd door jongeren. Een speciale groep jongeren leest alle teksten en zegt eerlijk wat ze ervan vindt. Op basis daarvan verbeteren we de informatie.

Goedgekeurd door deskundigen

Verschillende deskundige mensen kijken of de informatie inhoudelijk klopt. Dat doen ze op basis van wetenschappelijk onderzoek. Je kunt de informatie met dit keurmerk dus vertrouwen.

Informatie waar je wat aan hebt

Deze website gaat over onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren, zoals seks, pesten, alcohol, roken, omgaan met vrienden, ruzie met je ouders, maar ook over school en geld verdienen.

De website helpt je ook verder, als je nog meer vragen hebt of hulp zoekt. Op iedere pagina vind je links naar andere websites of naar hulp bij jou in de buurt. Want dat jij antwoord krijgt op jouw vragen, is het allerbelangrijkste.

Een deel van de algemene informatie op deze website komt van Opvoedinformatie Nederland en herken je aan het groene keurmerk.

Meer informatie

Meer informatie vind je ook in het colofon van deze website.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten