Skip to content
5 reacties
617 weergaves

Ketamine en blaasontsteking?

Ik ben door mn vriendengroep in aanraking gekomen met Ketamine. eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik niet meer zonder kan. Dit komt ook omdat ik met school gestopt ben. nu moet ik de laatste paar weken ontelbare keren op een dag naar de WC om te plassen. het doet ook pijn. ik slaap daardoor ook echt slecht. mn huisarts weet zeker dat het door de ketamine komt. ook op internet heb ik daar enge verhalen over gevonden.
heeft iemand hier ervaring mee? hoe kun je het beste er mee omgaan?

22 jaar
6 maanden geleden

5 Reacties

  • (ik ben niet ts)   Zoek even op internet naar: wat is ketamine     Ik vond bijvoorbeeld dit:   https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/wat-is-ketamine/     Je wordt er psychotisch van (dus krankzinnig), verliest je geheugen, verliest de controle over je lichaam, begaat ongelukken, je blaas gaat kapot, je krijgt er allerlei pijnen van, hallucinaties (=waandenkbeelden) van beestjes of van misvormde lichaamsdelen, en soortgelijke horror.     Ik zou zeggen: cold-turkey afkicken, zonder vervangmiddelen, zonder pijnstillers (anders raak je daar weer aan verslaafd), maar alleen goede voeding en veel rust. En dan doorheen een paar dagen of een week van pijn en ongemak gaan, doorbijten.     En heel belangrijk: van vriendengroep veranderen. Misschien moet je dat wel eerst doen. Mensen die je kapotmaken, noem ik geen vrienden. Ook niet als ze zelf gewoon te dom zijn om te beseffen wat ze doen, welke schade ze aanrichten. Dat soort destructieve idioten moet je uit je leven verwijderen.     En bij twijfels of bloedingen of andere ernstige verschijnselen: altijd een arts raadplegen. (Maar zeg die wel uitdrukkelijk dat je geen vervangdrugs wilt.)  

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ja ketamine heeft hier zeker mee te maken. Goed dat je al in gesprek bent gegaan met je huisarts. Kun je het ook met hem/haar hebben over mogelijke opties of hulp met het stoppen van gebruik? Ik denk dat stoppen met ket de enige manier is om beter te worden

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat is ketamine?

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Geen ervaring
    Stop met die troep, je gezondheid gaat voor.
    En ga aub weer naar school voor een goede opleiding.
    Sorry dat ik zo hard ben tegen je.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Heb dat ook op tv gehoord dat van ketamine je blaas naar de kloten gaat. Helaas is dat meestal onomkeerbaar

    18 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten