Skip to content
2 reacties
54 weergaves

ik voel maar zie niks

hoi ik weet niet hoe ik het moet zeggen maar vanaf dat ik 9 a 10 jaar ben voel ik dingen die je niet ziet, soms dacht ik van ja vast is gewoon een verbeelding die je heb misschien.   14-02-2007 Maar in de loop der jaren werd het steeds erger en op een gegeven moment kreeg ik een vriend toen was ik 16 jaar en mijn vriend destijds 14 jaar. oke heel leuk en aardig. zijn moeder vertelde een beetje hoe hun familie in elkaar zat enzo en toen vertelde ze dat ze voor mijn vriend een miskraam heeft gehad, vanaf die dag ging er geen moment voor bij of ik voelde die persoon zo sterk aan net of ie me wat wijs wilde maken. me vriend en ik gingen naar de bios en we komen in de zaal vrij zitten wij in rij 14 was ons geluks nummer maar in die rij zelf zatten 3 mensen maar vrij alle 3 in het midden, en op dat moment wanneer k dat gang pad wil op lopen van die rij word er in mijn hoofd geschreeuw je gaat zitten op stoel nummer 11 dus ik ga rustig zitten en me vriend zegt waarm hier ga wat die kant op nee ik wil hier zitten ik was zo geschroken dat ik gewoon wit trekte en me vriend zei ga jij is even naar de wc ofzo. nou ik kom terug ik zie opeens van ver een shaduw op die stoel naast mij zwaaiend naar mij. ik kijk niet terug en ga gewoon zitten op me plek en opeens pakt het mijn knie vast en knipt er zo hard in dat ik het gwn blauw voelde worden. en opeens is het weg!! wij gewoon naar huis ik heel bang, achterop de fiets me ogen dicht hoor telkens die schreeuw van net.   Die geest zei altijd ja ik wil jou ik wil jou, jij hoort bij mij. vaak zatten we thuis op bed kwam die geest bij me zitten en me aanraken en op dat moment raakte me vriend me ook aan heel apart want uit mijn verbeelding lijkt die geest sprekend op mijn ex is alleen langer en wat slanker maar precies de zelfde uitstaling. nu dat het het uit is met mijn vriend, voel ik die geest niet meer. wat wilt dit zeggen over je relatie met iemand?   Bedankt voor het lezen van mijn berichtje   Sorry voor het lange bericht en kwa schrijven ben k ook niet goed. maar jullie zijn wel de eerst me vriend dacht dat ik gestoord was geworden.   dankje

20 jaar
13 jaren geleden

2 Reacties

  • ik heb niet precies hetzelfde maar ik zie en voel dingen die andere niet zien ik heb ook dat ik soms ineens de zee ruik terwijl ik daar helemaal niet ben zelfs niet dicht bij
    ik heb ook dat er een soort magneet in mijn handen zit en als ik me dan opgeladen voel alsof er elektriciteit in mij zit ( ook al zo vreemd ) kan ik mijn handen bijna niet meer o elkaar doen :$
    xxx w

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat klinkt wel heel bekend. Zelf heb ik dat s'avonds, dan hoor ik ook stemmen. Ik weet dat er twee mensen zijn overleden in onze woning. Soms als ik op de bank tv ben aan het kijken kan ik me niet concentreren, ik hoor die stemmen dan. T gekke is, op school en buitenshuis heb ik nergens last van.
    Ik durf er niet over te praten want iedereen verklaart me voor gek.

    Liefs

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten