Skip to content
7 reacties
608 weergaves

Meid die ik leuk vind/vond, vertelt voor men neus dat ze met een andere jongen gaat afspreken

Hey mensen,

Poh, ik heb nu stress mensen. Het gaat eigenlijk om een meid van men eerstejaars. We hebben samen wat dingen gedaan en we hebben afgesproken dat we niet in een relatie gaan. Ze is single en ze mag alles doen wat ze wil. Ik weet dat ze met anderen jongens zoent en ik probeer haar gwn te vergeten. Als ik met iemand wat heb gedaan dan ben ik zo van: alleen met jou doe ik iets nu en niet met anderen. En dan doet ze ook met anderen wat (wat gwn mag zegma omdat ze single is). Alleen vind ik dat niet super prettig en dan dat ik vandaag nog te horen krijg voor men gezicht dat ze met een jongen naar een hotelkamer gaat, pff ineens veel stress.

Hoe moet ik met deze situatie omgaan? En waarom ben ik altijd zo plakkerig nadat ik met iemand iets heb gedaan?

22 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • lieve schat waarom kun je haar gewoon niet vergeten?
    Er zijn tientallen andere meiden op deze wereld die alleen voor jou gaan. En ik kan mij ook goed voorstellen dat je liever wil dat je niet de hele tijd achter iemand aan moet zitten, want dat heeft geen zin.

    Ik heb zelf ervaren dat het bij mij nooit zin had om achter iemand aan te zitten als je merkt dat iemand je niet leuk vind. Je moet het gewoon accepteren.

    Succes x

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Jullie hebben duidelijke afspraken, zij is niet jou “bezit” en andersom. Met deze afspraken geef je haar de ruimte die je zelf niet neemt. Als je daar moeite mee hebt, maak dan geen afspraken!

    Gezien jou verhaal betwijfel ik dat ze alleen voor jou wil gaan, zij zoekt plezier en zal op dit moment aan een vaste partner niet genoeg hebben. Tip voor jou, laat haar gaan, dit ga je nooit winnen, succes

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zegt zelf dat je geen relatie wil met haar. Nou dan doet ze toch wat ze wil met wie ze wil? Ben jij zo'n bezitterig type mss? Dacht jij als kleine jongen ook al dat alle speelgoed van jou alleen was? Gun een ander ook zijn pleziertje, man.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat wil je nu eigenlijk? Jullie maken een afspraak over geen relatie. Dat betekent dus dat jullie allebei kunnen doen wat jullie willen. Jij misschien niet, maar zij neemt die afspraak letterlijk. Dan had je dus die afspraak niet moeten maken, want nu raak je haar hoe dan ook kwijt aan iemand die wel verder wil gaan. Stap er dus overheen en ga verder met je leven. Of doe meer je best om er alsnog meer van te maken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Waar kan je je druk om maken zeg?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom afspreken van we zijn casual als jij dat noet bent zo breng je jezelf alleen ellende

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat is haar nummer dan zal ik even kijken wat ik voor je kan betekenen!;)

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten