Skip to content
23 reacties
5019 weergaves

Broek gepoept dichte wc corona

Gisteren liep ik een rondje door de stad en kreeg kramp en moest zo nodig poepen dat ik het niet meer kon houden. Nergens een wc open en zomaar op straat doen gaat ook niet. Proberen zo snel mogelijke naar huis te lopen, maar helaas naar 2 min kreeg ik zon kramp dat ik het niet meer hield en heel mijn broek volpoepte. Iemand dit ook wel eens mee gemaakt ?

21 jaar
3 jaren geleden

23 Reacties

  • Nooit in mijn broek gepoept ook niet met corona. Gelukkig maar want ik zou helemaal niet weten wat ik dan moest doen. Als je geplast hebt kun je met broek en al lang douchen of desnoods laat je het opdrogen. Dit is vreselijk.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @J22 en M22. Ja, ik begrijp jullie schaamte en hoe vies jullie je voelden. Dan weet je het dus wel. Ik heb ook mijn jeans weggegooid. Dat overkomt me hopelijk maar 1 maal.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan gebeuren dat soort dingen wel eens meisje22. Je zult je net zo geschaamd hebben als ik. Ik werk voor een couriersdienst. Je Moet dan van de een naar de ander maar tijdens corona kon je niet vragen om de WC. Als je dan in het begin van de middag al moet is het om vier uur heel erg. Ik kan het anders noemen of het minder erg maken, maar toen poepte ik als een kleine jongen mijn broek vol. Niet meer te houden. Rest is uiteraard hetzelfde als jouw verhaal. Je schaamt jezelf een tijdje.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is mij op mijn 18e een keer gebeurd. Ik was aardig dronken en ik liep op weg naar huis. Ik was bijna thuis en ik dacht een wind te laten maar het was meer dan dat en toen het er eenmaal uitkwam kon ik ook niet meer stoppen. Gelukkig droeg ik een vrij groot slipje, dus de schade viel mee, want ik droeg in die tijd ook vaak strings. Het slipje heb ik maar weggegooid, de broek gelijk de was in gedaan ook al was die verder niet echt vies geworden, en zelf heb ik uitgebreid gedouchet.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje van 21: Ook al was ik nog maar 13, het was erg beschamend. Het gebeurde in de binnenstad, terwijl ik met mijn moeder aan het winkelen was.

    In die periode had ik ook nog last van bedplassen, dus ik droeg wel luiers, maar alleen 's nachts. Ook met luiers aan had ik soms wel eens een ongelukje met een grote boodschap, maar dat kwam meer uit luiheid, dat ik niet altijd gelijk naar de wc wilde gaan omdat het ook een gedoe was de luier weer af te doen en weer aan te doen. Op mijn 15e had ik voor het laatst een poepluier, dat is ook beschamend en je voelt je net een baby, maar gelukkig was dat gewoon thuis en kon ik mezelf gewoon verschonen en de volle luier weggooien. Lang niet zo erg als een poepbroek midden in de stad! Sinds mijn 16e ben ik van het bedplassen en de luiers af, en sindsdien is het ook nooit meer misgegaan, niet met plassen en niet met poepen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt voor de tips meisje «#18. Het is nu net als toen te laat. Het was ook geen ongelukje, zoals met een natte wind of zo. Het was letterlijk mijn broek vol en erger. Kon zo ook niet in de wasmachine. Ik had het anders aan moeten pakken, maar zag het toen niet meer zitten. Bewaar je tips ( hopelijk voor rode wijn en niet voor poep).

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom niet eerst krachtige ontvlekkers proberen? Als je confituur, rode druiven, of bloed morst, ga je toch ook niet al je kleren ineens in de vuilbak gooien? Eerst proberen ontvlekken en alles een tijdje in de week zetten. Als dat niet genoeg is, dan een bleekmiddel proberen en daarin laten weken en om de paar minuten door roeren. Je zal op internet vast wel goede tips kunnen vinden. Of als dat niet lukt, maak je hele broek een beetje vlekkerig, is in de mode, dan weet niemand vanwaar die ene vlek komt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha weer een lotgenoot jongen #23. Nou is 13 jaar wel minder slecht op je CV dan 20 jaar. Ik ben het meisje van de Armani ( heb inmiddels nieuwe), maar als je zo iets vreselijks doet moet je je verlies gewoon nemen en alles in de vuilniszak flikkeren.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Armani-broek of niet, als je zoveel moet poepen en je spijkerbroek er onder komt te zitten is die vaak geruïneerd. Je krijgt dat er nooit echt goed uit. Ik was 13 toen ik voor het laatst in mijn broek poepte, maar zowel mijn onderbroek als spijkerbroek konden gelijk, in een plastic zak, zo de container in.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Vijf dagen in je broek......dat is pas echt een volle broek. Als je het toch in je broek doet, moet je het goed doen!
    Sorry hoor, wel zonde van een echte armani broek, maar denk dat het niet anders kan. Met zoveel poep krijg je de wasmachine nooit meer schoon.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Het was bij de eerste lockdown. Ik werkte die dag thuis en zat al dagen verstopt. Dus had een pilletje ingenomen, maar dat werkte niet, dus naar avondspreekuur gegaan voor iets sterkers. Toen ik daar aankwam moest ik inmiddels poepen dus weer teruggegaan, maar dat werd snel erger. Diverse barretjes en zo onderweg, maar toen allemaal dicht. Vreselijk dat moment dat je het niet meer op kan houden en het werd alleen maar erger. Vijf dagen in mijn broek. Heb me nog nooit zo ellendig gevoeld. Ik heb alles weggegooid. Hipster van Zeeman niet zo erg maar ook Armani broek. Wat een kutdag.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @j19.....het is inderdaad idioot dat zulke regels nog gelden, wat kun je nu spieken in een paar minuten op de WC zeker als er iemand mee gaat. Zelf zou ik ook doorschrijven tot ik het in mijn broek had gedaan. Om dan ook nog door te werken dat had ik echt niet getrokken.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @M17 : Ik kon op de mensen niet boos worden. Die vonden het ook vreselijk maar de regels zijn te star, vanwege examenfraude. Ik had wel kunnen stoppen maar dan gezakt. Ik ben dus door gegaan tot ik zeker wist dat ik een voldoende had. Dat was ômiddels wel met een volle broek. Had een 7 , dat had ook veel hoger kunnen zijn.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het zo leuk dat meiden en ook jongens dit soort ongelukjes hier plaatsen. Ik zal het zeker ook zelf doen, maar hoop dat het nooit gaat gebeuren.
    Die gesloten toiletten zijn overigens een smoes. Dat is al voor de tweede keer en al maanden dus daar moet je rekening mee houden en eerder gaan zoeken of naar huis gaan. Het is meestal gokken dat je je huis wel haalt en zoals nu misgegokt TS.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Behalve de laatste jongen van 19 , die niet naar de WC mocht (totaal onmenselijk) echt jullie eigen schuld. Moet je maar eerder WC of bosje zoeken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Best handig...bruine broeken zijn in de mode en je hebt gelijk een nieuwe heel bizondere eau de toilette.....

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet Ts. @J 19. Ja, in mijn geval was het al genoeg om uit een druk pleintje naar wat boompjes te komen. Maar als je pech op pech hebt en ook wel stom lang gewacht hebt dan ben je te laat.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij een examen net voor Corona. Het duurde drie uur en ik mocht daar niet naar de WC. Nog ekstra gevraagd maar nee bleef nee. Ik heb het nog lang op kunnen houden, maar toen dat niet meer ging kwam het uiteraard steeds vlugger en er waren mensen die het door hadden. Een dag om helaas nooit meer te vergeten. Ik heb dus een redelijk idee hoe je je voelde.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan gebeuren, maar je zal je wel heel erg ellendig hebben gevoeld. Het van je af appen naar je vrienden doe je bij zoiets niet want dat levert opmerkingen op. Dus daar zit je dan in de avondklok......hopelijk vanmorgen weer fris en fruitig opgestaan.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel vorig jaar daardoor op het station in mijn broek geplast. Dat geeft minder rotzooi maar ik schaamde me net zo erg. Je bent tenslotte 19, jij 21 maar dat maakt niet uit. Maar goed de schaamte wordt snel minder want veel kun je er eerlijk niets aan doen.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten