Skip to content
17 reacties
11952 weergaves

Ervaringen ivm naakt zijn in ziekenhuis

Ik vraag me af welke tienerjongens hier hun.ervaring willen delen met iets dat ze in.ziekenhuis hebben meegemaakt met totzam.naakt zijn ... intieme onderzoeken ...zich moeten laten wassen enzo .. operaties aan.geslachtsdelen ...

17 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • Een paar weken terug had ik heel veel jeuk over mijn hele lichaam. Ik moest naar het ziekenhuis om me door een dermatoloog te laten onderzoeken.
    Eerst moest ik me uitkleden (helemaal) voor een coassistent ( die moest het nog leren) en weer aankleden om te wachten op de echte dokter. Toen heeft die me nagekeken, ik moest me dus weer uitkleden, terwijl hij allemaal vragen stelde. Die bekeek me echt heel grondig van mijn hoofd tot mijn voeten. Ook mijn pik en mijn ballen bekeek hij van alle kanten. Daar kreeg ik dus een stijve van, maar gelukkig mocht ik me weer aankleden.
    Het stomste was dat er daarna nog een professor kwam die me wilde bekijken, dus ik moest me voor de derde keer uitkleden. En intussen had ik de hele tijd dat die me bekeek een stijve. Hij zei er niets van, maar toch vond ik het wel genant.
    Ze dachten dat ik schurft had, en ze waren op zoek naar een actief beestje, wat ze trouwens niet vonden. In elk geval heb ik daartegen wel medicijnen gekregen die ik nu nog slik, en de jeuk is nu wel een stuk minder.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen v 14.....waarom moest je helemaal naakt.......en zonder aanraken v je intieme delen werd hem dusxstijf ?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • moest een keer naakt gaan liggen en toen kreeg ik een stijve die vrouw zei zo die van jou is groot

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • lijkt me eiig nie zo leuk, in een ziekenhuis als ik in een ziekenhuis moet zijn is nie om geil te worden

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Vorig jaar bij schoolonderzoek vond de schoolarts men voorhuid te nauw. Bij huisarts bloot gemoeten en erna in ziekenhuis. Kreeg ook 2 keer een zetpil in men komt. Bij voorbereiden op operatie kwam zuster uitgebreid men piemel wassen. Was echt niet fijn ze deden net of ik klein kind was

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had mijn knie gebroken nu zitten er 2 schroeven in. Ik had ook een huid transplantatie gehad omdat de wiel van de vrachtwagen lang op mijn boven been zat dus toen ging mijn huid dood daar. Ze hadden huid gepakt van mijn andere been

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Zou wel nodig zijn geweest, anders had je wat later nog meer ellende gehad. had je voor de rest niks stuk ?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben vorig jaar overgereden door een vrachtwagen en toen ik in de ziekenhuis aankwam was ik naakt (ambulance broeders hadden mijn kleding geknipt). En toen hadden ze een buis in mijn penis gedaan zodat ik kan plassen was echt super pijnlijk. Maar ik dacht niet echt veel eraan dat ik naakt was.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Moet je wel erbij zetten wat je had meisje van 15, zoo maak je anderen bang

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je met vreselijke pijn zit, dan schaam jeje niet dat je naakt bent. En mensen in het ziekenhuis maakt het niks uit.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik he het al wel eens gehad bij de huisarts omdat ik veel last van buikpijn had toen moest hij met zijn vinger in mn anus voelen dat deed pijn en daarna werd ik doorgestuurd naar het zieken huis daar weer het zelfde daarna kreeg ik spuitjes voor in mijn anus heel vervelend. Omdat ik daarna nog last had moest ik weer terug en weer het zelfde daarna hebben ze een scan gemaakt en dat is verveeld dan gaan ze met een slang in je anus dat was echt geen pretje

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik een zware hersenschudding had moest er telkens een vrouw mee naar de wc ik schaamde me later pas omdat ik er niet helemaal bij was

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ooh ja dat is zon hele sterke pijn onderdrukker (zetpil) Nou nee dat vindt niemand prettig. Als je in het ziekenhuis belandt gewoon blijven vragen wat ze gaan doen en waarom.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 17. Moet jij ook in het ziekenhuis liggen ? Of bij de huisarts moeten zijn. Mijn beste vriend heeft een tijdje geleden in het ziekenhuis gelegen. Hij schatte een hoogte verkeerd in met skaten op de skatebaan of het ging helemaal mis eigenlijk. Toen brak hij zijn been ik heb toen ervoor gezorgd dat hij in het ziekenhuis kwam. Gruwelijk om mee te maken. In het ziekenhuis doen ze wat nodig is. Bij hem was 1 been gebroken en de andere zn enkele flink gekneusd. Dan knippen ze eerst je broek open om 1 been te gaan gipsen en foto's te maken. En ja dan komt de rest. Dan moet je af en toe naakt zijn want je moet andere kleding aan en je kan niet zelf meer naar de wc. Dus het is plassen door een slangetje of een luier om. Hij koos dan voor luiers want dit kon hij thuis ook gebruiken omdat het moeilijk is om met gips op tijd bij de wc te zijn. Luiers worden je om gedaan maar je wordt ook verteld hoe je het zelf kan doen. En als je even privacy wilt krijg je een gordijn rondom je heen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, ik werd een keer geopereerd aan mijn piemel omdat mijn ballen niet goed zaten. Dat is echt verschrikkelijk. Ik was hier 11. ( dan word je echt nog gezien als een klein jongetje, voor mijn gevoel) Erger vond ik nog de voorbereidingen van operatie. Dat er een zuster naar je bed toe gelopen komt en zegt 'zo dan doe ik vast het gordijn dicht'. 'En dan mag je even op je buik gaan liggen' en ja dat doe ke dan maar en dan doet ze je onderbroek naar beneden. ' Zo jongen moet ik toch even je billen plagen he' ' Eerst ga ik even je temperatuur meten, dat kan een beetje een gek gevoel geven maar het doet geen pijn' toen deed ze de temperatuurmeter in m'n kont en moesten we wachten. Daarna haalde ze dat ding er weer uit en ging ze lezen wat er op stond. Toen haalde ze zon ander ding uit een papiertje en zegt ze ' dit is voor de pijn na de operatie, dees krijg je na de operatie ook nog een keer' en ja dat ding voelde vet naar toen se dat tussen m'n kont deed. En inderdaad na de operatie kwam ze weer met zon ding aanlopen zegt ze ook nog ' ik heb gemerkt dat me het de vorige keer niet erg prettig vond, dus als je het fijner vind mag je mama hem je ook geven' mijn moeder knikte en ze gad dat ding aan mijn moeder. Dus toen deed m'n moeder het... Ik weet niet of dit is wat je wou topicstarter? Maar ik weet het allemaa, nog heel goed hoe dit gebeurt was

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben geen jongen dus misschien is mijn ervaring minder nuttig, maar ik heb wel intieme onderzoeken gehad en mijn broek en onderbroek uit moeten doen. Je mag je meestal achter een gordijn of zelfs een aparte kamer uitkleden, als je dat kunt. Ik moest dan terwijl de dokter alles klaar zette en de deur opslot deed op de stoel gaan liggen. Dokters zijn normaal gezien erg professioneel, ze zullen geen opmerkingen over je maken (ik heb bijvoorbeeld littekens op mijn armen, je ziet ze wel even kijken maar ze doen niet vervelend) en alles duurt vrij kort, niet langer dan nodig is. En ik heb zelf tot nu toe nooit een ongemakkelijk of vies gevoel gehad, ze staren niet, je voelt je niet erg beschaamd. Zo hoort het altijd wel ongeveer te gaan.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • 0 maal bekeken maa rniemadn durf precies iets posten, geen ervaringen delen hier ? Komaan

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten