Skip to content
12 reacties
885 weergaves

wie kan me helpen echt nodig!

hoi ik heb echt hulp nodig en weet niet aan wie ik het moet vragen dit is het:   ik was van maandag tot dinsdag bij mijn oma haar man (mijn opa) is afgelopen jaar in juni gestorven en ze voelde zich alleen maar toen ik daar in bad zat (we hebben thuis geen bad dus vond dat lekker) en de deur op slot had gedaan zei ze doe is open schat ik moet erbij en ik deed snel handdoek voor en deed dus open toen zei ze je hoeft je niet voor oma te schamen hoor doe die handdoek is weg en dat deed ik en ging snel weer daar in bad zitten toen vroeg ze heb je goed gewassen en ik zei ja maar toen pakte ze mij armen vast en zette me omhoog ze zei dit is niet goed gewassen en pakte dus mijn piemel vast en waste hem ze zei dit moet je maar niet tegen je ouders zeggen en maakte een soort rukbewegingen ik vond dat gewoon echt niet fijn en het deed veel pijn dat zei ik maar ze zei dit moet doet iedereen dus nu niet zeuren ik ben eenzaam en jij moet me opvrolijken ik schok hier zo van dat ik niks deed nu is mijn vraag deed ik iets fout? of moet ze dat gewoon niet doen?  ik durf het niet tegen iemand te zeggen mijn moeder en stiefvader geloven het vast niet. ik wil tenminste niet meer naar mijn oma toe maar ze willen dat ik elk weekend ga ik durf echt niet meer ! wie wil en kan mij helpen? misschien toch naar de politie gaan? astjeblieft help me want ik durf bijna niks meer

13 jaar
13 jaren geleden

12 Reacties

  • hmmm

    politie zou het zowiezo serieuser nemen,,, maar zonder bewijs kan de politie en rechter ook niets doen.  

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • Politie of ouders

    Nog een keer een reactie van mij. Als ik jou was zou ik naar de politie gaan, want als ik het zo lees denk ik dat zij jou serieuser nemen.

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • Succes

    Ook van mij veel succes met het bewijzen! 

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • hmmm

    beste jongeman,   wel jammer dat je ouders jou niet geloven, ik denk dat je ouders hierover ook met je oma hebben besproken omdat ze er zo '' nuchter'' over doen. Er is een kans dat het nu afgelopen is of dat het erger wordt doormiddel van bedrijging .. van als je het nog 1 keer aan je ouders verteld dan zal ik...... Dus nu is het ECHT belangrijk dat je zowiezo het geluid opneemt als er weer iets voor doet.  Beeld hoeft niet perse telefoon kwaliteit is niet duidelijk ( of je moet een nieuwere telefoon hebben ) en er is ook meer kans je dat je betrapt wordt als oma toevallig jou telefoontje ziet. Als er zich iets voor doet is het belangrijk dat je ook duidelijk zegt Oma ik wil dit niet.. ik wil niet dat je aan mij ....zit.  En als je alles hebt opgenomen wees er zuinig op ga dan naar de politie of naar je ouders.

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • Succes

    Succes jongen! Ik hoop echt dat je ouders jou gaan geloven!!

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • Echt niet normaal

    Ik hoop echt dat het lukt voor je met geluid opnemen als ze het weer doet. Want dit is echt niet normaal zeg,

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • bewijs

    je hebt bewijs nodig verstop inderdaad een camera    en ga bij je oma in bad zitten en doe dit keer de deur niet opslot en als ze het dan weer doet heb je bewijs ik hoop voor je dat het lukt 

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • bedankt

    dankjewel voor alle reacties ik heb het aan mijn ouders verteld maar ze geloven het niet en denken dat ik fantaseer ze zijn erg boos en vinden dat ik andere dingen moet fantaseren ik moet volgende week gewoon weer naar mijn oma toe en ik zal proberen of ik het op kan nemen. mijn mobiel leg ik dan wel onder een handdoek ofzo ik hoop natuurlijk dat ze nooit meer zoiets doet en eigenlijk dat ik nooit meer daar naar toe moet ook al vind ik het wel zielig omdat ze zo eenzaam is. ik zou snel weer laten horen of het gelukt is

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • hmm

    Beste jonge man,   Wat je oma doet lijkt mij niet goed. Mij lijkt dit niet echt normaal. Als je al meteen een gevoel hebt dat jou ouders jou niet geloven moet je bewijslasten proberen te regelen. Tegenwoordig heeft iedere 13 jaarige wel een telefoontje dat geluid kan opnemen. Maar ik denk als je met dit verhaal naar je ouders gaat dat ze het wel serieus nemen. En natuurlijk zal Oma lief het ontkennen.

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • niet goed

     hoi,   ik zou als ik jou was echt met je ouders erover gaan praten, jij hebt niks verkeerds gedaan maar jou oma dit is gewoon aanranden. als je het eenmaal met je ouders erover hebt gehad zullen julie samen wel een oplossing vinden.   succes en sterkte 

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • Ouders

    Probeer het er eerst me je ouders over te hebben.. Als je het er met niemand over hebt wordt het alleen nog maar zwaarder. Succes!

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • aangeven!

    aangeven jij deed niks wat niet mocht je schok gewoon

    17 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten