Skip to content
9 reacties
2188 weergaves

Kennen jullie dat gevoel.

Hoi iedereen.
De laatste tijd hoor je steeds vaker over me too.
Nu is mijn vraag aan jullie: Ik vind het niet erg als mensen aan me zitten, is dit raar?
Ik ben weleens ongevraagd betast, als degene het weer doet, vind ik het niet erg.

20 jaar
8 maanden geleden

9 Reacties

  • ligt er natuurlijk helemaal aan wie wat waar je aanraakt. Ik ken mensen die gewoon "handtastelijk" zijn (Bijv. Gijp van VI is dat ook) maar die bedoelt er niks mee. Ik heb er zelf geen moeite mee maar nogmaals ligt er wel een beetje aan de stituatie en wie waarom etc

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Dank je wel, doen we zeker en we hebben het gezellig

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • @ j18, mooi verhaal en geniet ervan!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Het ligt er heel erg aan wie het doet en bij TS was het een bekende. Ik had gisteren dezelfde ervaring dat ik het niet erg vond. Sinds kort draag ik een oorbel rechts wat wel een duidelijk teken is waar ik op val. Werk regelmatig bij een restaurant zo ook gisteren waar een bijeenkomst was voor een grote groep mensen. Een van de andere jongens, die ik een beetje van school kende, en met wie ik al eerder had gewerkt was ook aan het werk.Leuke jongen en het viel mij op dat hij best wel vaak langs mij heen moest en mij dan steeds net iets langer aanraakte dan noodzakelijk. Ik vond dat eigenlijk best fijn. We waren niet laat klaar met werken en stapten tegelijk op onze fietsen en reden dezelfde kant op. Omdat mijn ouders op vakantie zijn (en het huis dus leeg is) vroeg ik of hij nog wat bij mij kwam drinken. Vond hij leuk. Voor dat ik het door had stonden we te zoenen in de hal. Kortom de iets langere aanraking door de jongen had een doel en leidde bij ons tot iets moois. Vanavond komt hij eten.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoi TS hier.
    Dank voor jullie reacies, het is meer de kick die ik ervan krijg.
    Degene die het deed, ken ik vrij goed, dus daarom vond ik het niet erg.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Het verschilt natuurlijk ontzettend per persoon en per situatie. Dat jij het niet vervelend vindt, is natuurlijk fijn voor jou. Ik hoop voor je dat je in de toekomst niet een keer hebt dat het wél te ver gaat. Het kan zijn dat je geluk hebt gehad met wie het doen, kan ook zijn dat jij er gewoon beter tegen kan. Maakt ook weinig uit. Zolang je maar begrijpt dat lang niet iedereen het fijn vindt, mag jij het natuurlijk zo opwindend vinden als je wil

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Vind ik ook, TS. Ach, die verkrampte metoo ook altijd. Echt, van een aanraking is heus nog niemand dood gegaan. Zolang ze niet in mijn kruis graaien vind ik het prima.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Dan zijn die mensen nog steeds walgelijk want ze doen iets zonder toestemming

    Gelukkig voor jou dat het je niet stoort kan een kink zijn maar dan zijn ze ook zo bij andere mensen

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • En als die iemand je oom is? Of een viezig mannetje in een bushokje? Of die ene lerares die uit haar bek stinkt naar sigaretten? En wat als die persoon veel verder gaat en dwang gebruikt? Metoo is veel meer dan mensen die je een keer aanraken. Ik snap dat dat ook spannend kan zijn maar niet altijd toch

    21 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten