Skip to content
111 reacties
15481 weergaves

Zo stom van mij

Het was tussen douchetijd en bedtijd toen ik even op de bureau van de opvoeder moest komen hij wou nog even met mij praten . Ik had al mijn pyama aan korte broek met 't schirt ja is zomer . Hij begon over feit dat ik niet graag meer naakt douchte en zij dat dan niet meer hoefde te doen als ik dat niet wilde . Ik had hem vroeger al eens in vertrouwen genomen dat ik soms thuis in mijn bed iets deed en vroeg hoe nu was . Heb antwoord dat al tijdje niets meer gedaan had omdat da niet wou op internaat. Toen kwam 1 ste vreemde antwoord a wil je dat ik je eens help . En vroeg hij of al beetje schaamhaar had .nog altijd van niets bewust antwoordde ik dat mij al scheerde maar er nu wel iets te zien was. Hij staarde zo hard naar mij en zij weer jongen ik ga je helpen en begon over mijn benen te wrijf vanaf dat moment ben helemaal in angst omgeslagen ik durfde niets meer zeggen en ben vreselijk bang ik wil het tegen mijn ouders vertellen maar weet niet hoe

12 jaar
2 jaren geleden

111 Reacties

  • Tp starter hier
    Ja er waren nog 2 jongens aanwezig op de rechtbank 1 heeft er ook op het internaat gezeten ken hem nog van zien is nu 15 j de andere jongen waren feiten in een zwembad . het is een smeerlap hij heeft dingen gedaan die ik echt nog niet wou maar mag er nu 18 maanden voor gaan zitten.
    Ja hoor doen het echt wel voorzichtig zij zou wel al iets meer willen maar ik kan het nog niet

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Hé zeg. Heel moedig van je om daarbij aanwezig te zijn. Confronterend voor jou maar waarschijnlijk zelfs nog meer voor hemzelf.
    En goed te vernemen dat je weer een vriendin hebt. Goed hoor. Doe het voor jezelf rustig aan met haar. Je hebt al heel veel meegemaakt. Veel plezier.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat knap van je ts dat je naar de rechtbank bent gegaan waren er nog meer slachtoffers van hem aanwezig en leuk voor je dat je weer een nieuwe vriendin heb

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Tp starter hier
    Ik ben mee geweest naar de rechtbank en heb daar nu wel spijt van hij heeft zitten staren naar mij nie normaal ik voelde er mij heel ongemakkelijk bij alsof hij weer bezig was met mij.
    De psycholoog heeft dat ook al dikwijls gezegd tegen mij geen aandacht geven aan hem en er niet over piekeren wat er gebeurd is met jou maar leuke dingen doen als je thuis bent met u broertjes en vrienden .
    En dat zeker mijn schuld niet is dat hij er zich maar slecht moet mee voelen dat hij dingen heeft gedaan
    .
    Op school gaat goed heb weer een vriendin die ook op internaat zit zien elkaar super veel nu
    Ben verliefd op haar

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey A,

    gewoon voor ogen houden: gij zijt veel beter als hem. Hij heeft van zichzelf het laagste van het laagste gemaakt, en iedereen in de rechtzaal zal hem zien en dat weten. Niet gewoon denken, maar effectief weten. Trek u daar aan op; op dat jaarke tijd zijt ge goed gegroeid en zult nu ook beseffen dat die man alleen maar uw gerechtvaardigde minachting waard is, en niet uw zenuwen en zorgen. Zeg dat ook tegen uzelf, en probeer hem zo te vergeten.
    Tsja, ons gerechtssysteem is waarschijnlijk van de meest corrupte die er bestaat, ook al is dat misschien een beetje overdreven. Maar die begeleider is te min om smeergeld naar de rechter te doen overgaan :-) . Die krijgt zijn straf wel ...

    Hey E, inderdaad lang geleden :-) .
    Ik ben hier ook niet meer vaak actief.
    Ook 17 jaar geworden intussen zie ik?

    Groetjes, S.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • A. Je verweert jezelf nu goed. Jammer dat deze ervaring dat heeft gedaan. Geniet nu zolang je het nodig vindt van je fantasie zoals je nu doet. Langzamerhand zul je gaan uitkijken naar een partner. H.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja ik ga nog altijd naar de psycholoog en daar bespreek ik wel over die dingen
    Denk dat wel beter is nu geen liefje meer te hebben nu ben echt wel in mijn puberteit aan het gaan en doe in mijn bed leuke fantasieën en daar heb geen probleem mee .
    Toen het gebeurde was ik nog een kleine jongen die hem nog niet durfde verweren. Maar daar ben al veel in gegroeid hoor ´ ook door die ervaring te hebben laat mij niet meer zo doen op school en internaat ook niet door grotere jongens want die zijn er wel.
    Thuis bost het soms wel eens met mijn ouders die wel het beste met mij voor hebben maar ik ga altijd bij het minste dat er gebeurd in de verdediging ook tegen mijn kleine broertje 's heb daar met mijn psycholoog ook al moeten over praten omdat mijn ouders dit hem gezegd hadden dat ik zo doe
    Volgende week komt het voor de rechtbank ben gewoon super bang nu dat hij er weer gewoon vanaf gaat komen zoals de meeste hier in België.
    Ik was veel beter gewoon weg gelopen maar ja waarheen was helemaal naakt en doods bang geworden van hem

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi A. Ook al ken je ons niet op dit forum we staan 100% achter je hierin. En jij komt er wel bovenop. Je bent sterk in mind. Groet. H.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey A,

    Het is ontzettend lang geleden dat ik nog eens op dit forum ben geweest maar heb wel de laatste weken teruggedacht aan jou en ook S waarmee ik hier een warm contact mee had.

    Echt spijtig dat het met je lief uit is en de reden herken ik best als je mijn posts en ervaringen hebt gelezen.
    Kussen was geen probleem maar toen het verder ging blokkeerde ik ook. Je bent daarin niet alleen.
    Ik hoop echt dat jouw begeleiding ook daarover met je spreekt. Is echt wel belangrijk hoor!

    Ik ga je nu nog een keer zeggen wat ik maanden geleden heb gezegd en het door mijn psychologe er in is gehamerd: Het is niet jouw fout. Je was te jong toen het gebeurde en besefte niet wat die opvoeder met je deed. Dat wreekt zich heel vaak tegen mensen die je wel vertrouwt en graag ziet.

    Probeer met je begeleiding (is het een psychologe of nog steeds slachtofferhulp?) ook over die dingen te praten. Dat kost heel veel moeite maar het helpt wel als alles een beetje bezonken is. Misschien ook je een beetje proberen open te stellen voor mindfulness oefeningen. Zoals die van David De wulf die je online kan opzoeken. Mijn favoriet is: Een veilige haven.

    Ik kan je wel vertellen dat ik je via dit forum heb zien groeien en dat je ook echt de nodige steun van jouw ouders krijgt. Probeer die nu op de eerste plaats te zetten, ik ben er zeker van dat ze dat bij jou ook doen.

    Veel groetjes en veel sterkte,
    E.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts heel veel sterkte met je behandeling ik hoop dat je snel weer de oude wordt en weer veel plezier kan hebben met vrienden en vriendinnen. Succes

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts ik reageer hier even omdat er in een andere topic over mij gesproken word.
    Ik ben nog altijd in begeleiding 1 keer om de maand ga ik praten hoe het nu met mij gaat enzo en ook over het proces die er nu aankomt word er gepraat wat er allemaal gaat gebeuren.
    Met mijn liefje is het uit .
    Ik kan nog altijd geen strelingen aan zolang bij boven de kleren en handje vast houden en x geven was ok
    Maar in zwembad of op bankje zodra ze onder mijn kleren voelde werd ik weer echt bang en kwamen er weer nare herinneringen over wat er op zijn kamer gebeurd is.
    Wat had ik graag toen stop kunnen zeggen dan hoefde ik het nu niet te doen .

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • TS. Het is idd heel moeilijk om weer iemand te vertrouwen. Zeker voor intieme dingen. Maar jij bent sterk qua karakter, het gaat jou wel lukken. Met hulp van een therapeut misschien?
    Probeer in elk geval eerst aan haar te vertellen wat er is gebeurd. Geen details, dat gaat te ver. Ik hoop dat het gaat lukken. Succes.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vraag mij nog af toe n eens af of hij nog veel aan mij zou denken hoe nu met mij gaat .
    Of hij weet wat het met mij gedaan heeft .
    Ik heb nu wel een liefje maar zij weet nog niet wat er gebeurd is .maar ik zie wel dat ze het soms voelt en ziet aan mij . Knuffelen lukt wel nog maar met haar hand op mijn buik wrijf is heel moeilijk voor mij.
    Ze heeft ook wel door als ik de vrijdag thuis kom van weekje internaat dat een beetje veel goesting heb zo heeft ze nu al 2 keer gevraagd of ze mij mag helpen maar dat wil ik echt nog niet en dan zwijgt ze er weer over

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Goed gedaan J13 nu. Ik zou het goed met je kunnen vinden geloof ik. Ik val niet op jongens of meisjes maar meer op karakters. En jouw karakter bevalt mij. Vastberaden en zeker van jezelf. Wees niet bang: voor mij moeten gevoelens altijd van beide kanten komen om tot een goede relatie te kunnen komen. Ik neem aan dat die voorwaarde ook voor jou geldt zoals jij nu in het leven staat.
    Het is eigenlijk meer een compliment aan jou. Goed gedaan. Dank je.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben topicstarter ben vandaag van j12 naar j 13 joepie..
    Hoop dat echt jongens heb kunnen helpen door t te melden wat er op zijn kamer gebeurd is..
    Hadden die jongens van nu 16 en 15 dit ook gedaan had ik mischien ook die pijn en angst niet moeten doorstaan.
    Maar mag ze niet kwalijk nemen hebben er ook spijt van en hebben het ook niet gemakkelijk nu ze weten dat gewoon verder is gegaan toen ze weg gingen van internaat.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • TS. Je hebt het heel goed gedaan. Bijna iedereen kan op zo'n moment niks doen of zeggen. Hij heeft misbruik gemaakt van de dingen die jij hem in vertrouwen hebt verteld.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts nog eens
    Wil er wel nog eens bij zeggen dat ik dit niet zomaar gezegd heb dat haartjes kreeg.
    Het was omdat we na de lo les moesten douchen naakt en ik wou dat niet meer al de jongens in mijn klas waren nog kind en ik begon wel al beetje en vroeg hem of hij wilde praten met lo leraar over dat naakt douchen.

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben wel de topicstarter
    Ik vind dat wel heel vreemd dat je dit een ongeluk noemt
    Ben daar 3 jaar geweest op dat internaat en in begin stopte hij ons nog in bed . Als we een keer triestig waren omdat we onze mama misten kwam hij praten met ons.
    Na 3 jaar denk je wel dat hij te vertrouwen is ik was nog altijd kind in 6 de leerjaar maar toch merkte ik wel dat er iets aan het gebeuren was met mijn lichaam de 1 ste erectie en wat kleine haartjes en daar sprak ik dan over met hem want thuis werken mijn ouders altijd en sprak daar nooit over ij vertrouwde hem .
    Tot dien avond hij mijn pyjama schirt omhoog deed en er meer gebeurde.
    Een ongeluk ? Ik heb hem vertrouwd en hij heeft keihard toegeslagen ja . En ik was helemaal neergeslagen door war hij aan het doen was heb bijna niets meer gezegd terwijl het aan het gebeuren was enkele keren stop in het begin en heb een vreemd gevoel meer kon niet en durfde ik niet
    Hebben een mooie bakkerij thuis ouders werken hard en veel maar krijgen alles en mijn broers ook .
    Dank u wel aan alle forum leden voor de steun heb er al veel aan gehad
    Onderzoek is nu afgerond in april begint gerecht.

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • (Btw ik ben niet ts)

    Wat goed dat echt iedereen meehelpt: je ouders, de politie, het gerecht en natuurlijk dit HELE forum.
    Je kunt dit zien als ongeluk dat dit gebeurd is, maar in mijn ogen heb jij geluk dat je zoveel hulp krijgt. Lekker doorgaan met leven. En wat ik eruit opmaak heb je het ook niet perse breed. Dan word je er ook wel sneller uitgepakt omdat je niet lekker in je vel zit. Dus als je stevig in je schoenen staat en uitstraalt dat je grenzen aan kan geven, word je er (hopelijk) minder snel uitgepakt. Maakt niet uit dat je minder breed hebt!

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi Ad. Het lijkt alsof ik je al een beetje ken. Je hebt goed gereageerd op de 'actie' van je begeleider. Hij lijkt er echt op uit om jongeren te overheersen. Anderen maken mee dat het niet daar om te doen is. Maar bij die gaat het gewoonlijk maar om 1 persoon. En niet iedereen is hetzelfde. Er zijn heel veel volwassenen die je wel kunt vertrouwen.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten