Skip to content
18 reacties
4808 weergaves

ik ben denk ik aangerand

Doordat het in mijn jeugd al eerder is gebeurd ben ik bang dat ik het in mijn hoofd erger maak dan het is. Maar ik date al een tijdje een jongen van mijn leeftijd, we weten allebei dat hij mij leuker vind dan ik hem en we hebben het daar ook over gehad. ik was laatst bij hem chillen en toen heb ik eerlijk gezegd tegen hem dat ik hem leuk vond maar niet op die manier en ik het niet prettig vond als ie me kust of knuffelt. leek mij redelijk duidelijk. ik zat ook op een afstand maar hij kwam steeds dichterbij me en op een gegeven moment stak ie zn tong in mijn mond. ik trok meteen weg maar hij is een stuk sterker dus hij kon gewoon doorgaan. Ik stond op en zei "neeneenee dit wil ik echt niet sorry" maar het leek wel alsof hij niet geloofde dat ik niet wilde, want hij zei steeds "jawel je wil wel je twijfelt". Op dat moment trok ie me weer op de bank en ging hij op me zitten en me weer zoenen. "ja?" vroeg ie toen als een soort content met zn hand richting mn broek dus ik zei, nee nee echt niet. waarop hij weer zei "jawel je twijfelt je wil wel" dus ik zei "bij twijfel nooit doen" waarna hij gewoon doorging. toen heb ik hem van me af geduwd en ben ik naar mijn auto gerend. maar hij werkt bij me ik wil echt niet meer werken dit is echt vreselijk maar weet niet wat ik moet doen

20 jaar
2 jaren geleden

18 Reacties

  • Jongen14. Jij bent een leuke jongen met humor. Zoals jij jezelf beschrijft ben jij een jongen naar mijn hart. Ik zou zo ook wel een keertje met jou willen stoeien.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • De jongen van 13 heeft gelijk. Het is niet perse iemand zijn schuld, maar ik heb dat ook wel eens meegemaakt. Voor de lol een beetje stoeien met een meid, waarbij je elkaar ook wat uitdaagt. Dat vind ik hartstikke leuk. Ik heb in zo'n geval ook wel eens meegemaakt dat een meid mij dan bij de zak pakte en in mijn kloten kneep. Ik kon toen even niks meer en was toen als jongen uitgeschakeld. De zak is voor ons als jongens onze zwakke plek. Die meid had toen dus gewonnen van mij en ik nam als jongen mijn verlies. Natuurlijk doet dat even pijn aan mijn kloten, maar om nou iemand de schuld te geven of daar een heel probleem van te maken, vind ik ook niet nodig. Toen die meid mij later vroeg wat ik hiervan vond, zei ik tegen haar dat het ook wel moeilijk was om er naast te grijpen. Ik houd veel van meiden en ik vind dat je met humor veel meer oplost dan door alles zo zwaar te maken. Wij hebben er naderhand beide om gelachen.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • @m15 miss was het een soort stoeien weet ik veel. maar het is nuet per se iemands schuld. maar geloof me, het doet pijn!

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • J16. Dus is het heel slim van een meisje om dat te doen en ik vind het voor jou als jongen jouw eigen schuld. Dus M13 heeft gelijk.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje13. Dat is wel heel gevoelig/pijnlijk bij een jongen. Toen ik een keer door een meisje in mijn kloten werd geknepen kon ik helemaal niks meer. Ik had toen last van zere kloten en ik gaf mij toen over. Wat dat betreft is het wel heel effectief, moet ik eerlijk zeggen. Die jongen weet dan zeker wat dat is, zoals jij het zegt.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb je dat al gedaan?

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Dan wil hij het wel geloven. Hihi.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Je kunt die jongen ook even in de kloten knijpen. Dan weet hij ook wat dat is.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga even niet al te diep in op je probleem TS, maar mocht je het advies van m13 op willen volgen, zorg er wel voor dat je hem geen letsel aanbrengt (ook al is dat zijn verdiende loon). Want je wil niet dat hij aangifte kan doen van mishandeling en jij vervolgens wordt vervolgd en hij niet omdat er geen bewijs is.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb je dat al gedaan, wat meisje13 zei? Hihi!

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Geef die jongen maar een trap in de zak. Dan kan hij niks meer en dan wil hij het wel geloven. Dat is zijn verdiende loon. Dan weet hij ook wat dat is.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Als een meisje (of jongen) nee zegt of op een andere manier duidelijk maakt ergens niet van gediend te zijn moet het voor de ander duidelijk zijn. Zij of hij wil niet dus ik moet mijn actie staken. Als je dan toch doorgaat is het minimaal ongewenste intimiteit (of meer) en ben je dus in principe strafbaar. In veel gevallen zal er echter weinig mee gedaan worden, dus heeft aangifte zonder bewijs geen zin. Dat het niet op je werk gebeurd is maakt het ook nog eens lastig om er daar melding van te maken, want ook dan weet je niet of ze jou geloven of denken dat je iemand zwart maakt, zodat je zelf de ellende terug krijgt. Uit je tweede post lees ik dat hij op een halfslachtige manier heeft geprobeerd zich te excuseren. Misschien kun je daarmee proberen het op je werk op te lossen, natuurlijk wel met zo min mogelijk contact. Daarbuiten zou ik hem in geen geval meer willen zien.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • In Vlaanderen is er juist een nieuwe wet over sex goedgekeurd en in werking getreden. Dat heeft in alle dagbladen gestaan.

    Het komt erop neer dat je expliciet toestemming moet geven, en dat die toestemming op eender welk moment terug ingetrokken kan worden, ook halfweg tijdens de actie. Bij personen in zwakke posities of verminderd bewustzijn (vb. dronken, onder drugs of medicatie) is het altijd verkrachting. Ook de leeftijdsgrenzen zijn duidelijker gedefinieerd, maar dat is in jouw geval geen issue.

    Dus bij jou is het minstens zware aanranding, mogelijk verkrachting (ik weet niet precies waar die grenzen liggen).

    Zoek op internet even naar die nieuwe wet. En stuur een kopie ervan naar die gast.

    Ik zou dit voorval op het werk wel laten weten aan de vertrouwenspersoon, zodat er minstens een dossier van is. Dat kan later belangrijk zijn als er nog iets gebeurt.

    Of je het ook aan je baas en aan de politie moet aangeven, is een andere vraag en moet je zelf weten. Het trauma van politie-ondervragingen, ruzies op het werk, verdachtmakingen, en rechtszaken kan mogelijk erger zijn dan deze gebeurtenis. En je moet bewijsmateriaal hebben, ook altijd lastig: vb. video, sperma, verwondingen door een dokter vastgesteld,...

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • bijt zn tong eraf XD

    -j

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Normaalgesproken vind ik dat er soms nogal snel van aanranding of verkrachting wordt gesproken, maar in dit geval zeker niet. Volgens mij is er zelfs sprake van verkrachting aangezien hij je tongzoende. Het ongewenst binnendringen van iemands lichaam (met sensuele lading), verkrachting dus. Hij is wat mij betreft een ongelofelijke hufter en als hij je grenzen op zo'n manier overtreed zou ik zorgen dat je zo min mogelijk met hem te maken hebt. Of het verstandig is om naar de politie te gaan weet ik niet, want ik denk dat er vrij weinig te bewijzen valt en in dat geval geef je jezelf alleen maar extra problemen. Als je over dat laatste twijfelt zou ik even met een deskundige praten.
    Het spijt me in ieder geval voor je dat het is gebeurd. Ik hoop dat je er verder niet te veel onder lijdt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Oprecht ga ergens anders werken heel stom maar baantjes zatttt

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dit is goed fout. Hij is een smeerlap.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij wilde niet luisteren, maar je was duidelijk. Je duwde hem weg, en ging zelf weg. Goed gedaan, volgende keer is het gewoon wéér: 'nee, ik wil dit niet'. En laat anderen op je werk, je baas ook, weten dat je hem niet wil. En, wellicht denkt hij zelf ook wel na, je ging niet zomaar weg immers. Sterkte, hou vast aan jouw NEE!!

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten