Skip to content
9 reacties
4504 weergaves

Iets heel ergs gedaan/ heel veel spijt

Toen ik 16/17 was had ik voor de eerste keer een feestje waar veel gedronken werd. Ik was best wel aangeschoten maar een vriendin van mij (ook 16/17) had nog veel meer op. Ik en een vriend besloten haar thuis te brengen, alleen moest ik wel nog bij haar naar de wc. Toen wilde ik daarna checken of alles goed ging (ze zou gaan slapen). Ik werd toen alleen heel erg nieuwsgierig hoe ze er met minder kleding uitzag. Ik heb haar toen bekeken terwijl ze sliep, ze had een slipje aan waardoor ik haar billen etc. goed kon zien. Ik heb haar verder niet echt betast ofzo. Zo respectvol was ik toen nog wel met mijn domme kop. Ik heb toen aan haar gevraagd of het goed ging en heb gezegd dat ik naar huis ging. Ik schaam me hier heel erg diep voor en walg van mezelf dat ik zo nieuwsgierig werd om te gaan kijken. Ik heb me door alchohol en lust laten drijven tot iets waar ik nu heel erg veel spijt van heb. Ik heb nooit iets soortgelijks gedaan en heb nog nooit vrouwen echt betast ofzo. Ik denk niet dat het slim is om mijn excuses aan haar aan te bieden omdat zij er zelf niks van heeft gemerkt en ik haar daar misschien pijn mee kan doen. Ik besef me nu heel erg goed dat als ik verder was gegaan, ik haar hier heel erg veel pijn en trauma’s mee kon aan doen. Daarom vind ik het ook zo erg dat ik dit gedaan heb. Ik heb heel veel spijt en walg van mezelf.

Heeft iemand advies?

19 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • niks zeggen en gewoon vergeten verder. het is f*ckin 3 jaar geleden. en je hebt alleen gekeken niks mis mee lijkt mij, in het zembad heeft ze minder aan.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Laat gaan, laat gaan, je hebt niets gedaan wat haar heeft beschadigd of angst heeft gegeven. Alcohol en mannelijke hormonen zijn hieraan debet. Richt je op de toekomst en ga genieten van je jeugd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS Ik denk dat je je niet hoeft te schamen. Integendeel. Je hebt haar naar huis gebracht en toen vlak voor je wegging nog even gekeken of alles met haar in orde was zodat je zonder problemen naar huis kon gaan en zij haar roes kon uitslapen. Dat zij er toevallig zo bij lag is niet jouw schuld. Het had minder gekund maar ook nog erger. Je hebt haar niet aangeraakt of uitvoerig bekeken. Je hebt gedaan wat je moest doen en ben pas weggegaan toen je wist dat alles OK was met haar. Je hebt het heel goed gedaan. Was iedereen maar zo.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou niets zeggen

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste jongen, Het is al jaren geleden en ik denk dat dat meisje die avond al lang vergeten is. Ze had er toen geen probleem mee dat jij haar thuis bracht en ging gewoon naar bed terwijl jij er nog was, dus ze vertrouwde jou wel en had het misschien niet eens erg gevonden dat jij wat gezien hebt.
    Jij hebt je laten leiden door je hormonen, vrouwen zijn nu eenmaal soms niet te weerstaan voor een puber die je toen was. De drank maakte dat je de verkeerde keus maakte. Wat je nu precies gedaan hebt weet ik niet en dat hoeft verder ook niemand te weten. Alleen jij weet dat en hou dat maar zo.
    Nu ben je negentien en schaam jij je nog steeds voor je indiscretie. Als je katholiek was dan kon je gaan biechten. Dan kreeg je een boetedoening opgelegd en was alles vergeten en vergeven. Nu heb je hier als het ware gebiecht en zou je alleen nog een boetedoening moeten doen. Geef 100 euro aan een passend goed doel en beschouw dat als boetedoening.

    Ga niet excuses maken bij dat meisje want dan schrikt ze zich rot en maak je alleen maar een vriendschap die er wellicht nog is kapot. Jongens doen wel meer ongepaste dingen dan naar de billen van een meisje kijken. Niet netjes, zeker gezien haar situatie, maar het is geen doodzonde. Wel behoorlijk fout natuurlijk. Maar, je hebt een geweten en dat heeft jou feitelijk al gestraft voor wat je deed. Vergeef jezelf maar.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet doen in dit geval, dat kan flinke gevolgen hebben voor haar mentaal gewoon nooit meer doen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je weet dat wat je hebt gedaan niet goed is. Ik zou er niks van zeggen om heisa te voorkomen. Doe voortaan wat liever voor haar om het indirect goed te maken

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed van je dat je alleen hebt gekeken en niet verder bent gegaan. Bied haar als jullie beide nuchter zijn je excuus aan en zeg dat je er heel veel spijt van hebt

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Niets zeggen en je leven beteren je hebt een wake up call gehad gelukkig nooit meer doen

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten