Skip to content
6 reacties
5492 weergaves

enorme spijt van dingen voor geld doen

vorig jaar in de zomer toen de kampen en zo weer mochten in de coronatijd heb ik wat meegemaakt en al meer dan een jaar mee rondloop dus. met mijn ouders of broer druf ik het niet te bepraten in geval.   Met de judovereniging gingen we op tentenkamp en om de band tussen de jongeren en de wat ouderen beter te maken werden we allemaal verdeeld over de tenten. het was een 4 persoonstent waar ik in lag met 2 andere jongens van 16 en 1 plek was er over. ik kende ze wel en ook best goed en het was toen we in bed lagen best wel lachen. ik was toen 3 jaar jonger dan hun maar dat voelde niet zo.   Na een tijdje vroegen ze of ik wel eens dingen voor geld had gedaan en of ik dat wilde. Nu is het zo dat we thuis niet veel geld hebben en altijd goed op moeten letten en dat ikzelf ook nog eens aan het sparen was voor een nieuwe mobiel. dus ik zei al niet te preuts wat het dan moest zijn. Ik zou 50euro krijgen van een jongen als ik me liet aftrekken en nog eens 50euro van de ander als die ook gelijk mocht meedoen. Nu is 100euro voor mij echt super veel geld en ik stemde toen in. Maar ik wilde dan wel eerst het geld zien en aanpakken en er mochten geen foto's of filmpjes van gemaakt worden. zo gezegd kreeg ik van ieder 50 euro en borg dat veilig op.   ik ging op mijn rug liggen en liet het maar gebeuren. ze gingen ieder aan een kant zitten en begonnen met strelen en mijn shirt en onderbroek uit te doen.   Dej rest van de details zal ik een beetje besparen maar kort samengevat hebben ze me borst en buik gestreeld, later me benen en daarna zijn ze me langzaam gaan aftrekken. ze maakten nog bijna ruzie als de ander te lang met me bezig was en wisselden dus steeds. Pas na een lange tijd ben ik goed klaargekomen en het was wel superlekker. ze veegden me een beetje schoon en vroegen of ik het vond meevallen. ik zei dat het snelverdient was in ieder geval en hun vonden het ook ok.   Nu bedenk ik dus al weken dat ze dat geldgebrke al van me wisten en misbruik van de situatie hebben gemaakt.   ik loop hier echt mee, wat het was best intiem op deze manier, aan de andere kant heb ik zelf ingestemd en was het nog lekker ook. wat kan ik nu hieraan doen door het uit me hoofd te zetten?   Die jongens zitten er nu niet meer op omdat de groep van 12-16jaar is.

14 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • ik snap dat je re spijt van hebt, maar ik zou die jongens gwn vermijden. je kan ni meer doen. je hebt ingestemd, ook al was het heel vuil, dus het was geen verkrachting of aanranding. Ik snap dat je hier mee loopt, je kunt op awel fzo gaan kijken, maar ik zou het niet zeggen tegen je ouders, want zo kom je in de problemen. ze hebben je tenslotte niet gedwongen, al was het echt gemeen gespeeld.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Andere J23, Wat jij TS zegt vind ik van weinig empathie getuigen. We hebben het hier over een jongen die dertien was toen het gebeurde, die dolgraag een nieuwe mobiel wilde en bezweken is voor de verleiding. Hoe komt een jongen van dertien aan een paar honderd euro? Die twee jongens hadden blijkbaar geld zat en dan denk je dat je alles kan maken.

    Voor jou was het niet zo'n probleem om te doen wat die man wilde, jij vond het wel spannend en beleefde er plezier aan. Misschien dat je het voor niets ook nog wel gedaan zou hebben. Je was gewoon nogal vroegrijp en keek er anders tegenaan.TS komt uit een heel andere situatie en voelt zich gebruikt. Dus om nu te zeggen, je wilde het zelf, dus nu niet zeuren, dat vind ik niet zo sympathiek. Enerzijds wilde hij dat geld, heel veel in zijn beleving, anderzijds voelde hij zich overweldigd, hij alleen tegenover twee veel oudere jongens in een tentje. Geen ontsnappen mogelijk.

    Beste TS, Ik weet niet hoe jij de reacties op je topic hebt ervaren, ik hoop dat je er wat aan hebt gehad. Zoals ik al eerder zei, was dat geld er niet geweest en had je het laten doen omdat je het wel spannend vond, dan had je het waarschijnlijk anders ervaren. Je wilt het kwijt als iets naars dat je is overkomen. Iedereen maakt wel dingen mee die hij of zij liever niet had meegemaakt. Dit was een ervaring met dubbel gevoel. Enerzijds wel leuk, anderzijds onprettig vanwege de omstandigheden. Zie het gewoon als een ervaring die jou wat geleerd heeft en je sterker maakt voor als je weer voor zo'n keuze komt te staan.

    Jij bent geen rijke jongen uit een welgesteld gezin. Wat je wilt kan je best krijgen, je moet er voor werken en zuinig zijn en daar is niets mis mee.
    Bedenk, als jij een vriend hebt of een vriendin dan heb je die omdat ze jou aardig vinden en niet omdat jij geld hebt. Iemand die geld zat heeft moet zich altijd maar afvragen: Vinden ze mij aardig om wie ik ben of vanwege mijn geld? Die vraag hoef jij je nooit te stellen. Jouw vrienden zijn jouw vrienden om wie jij bent. Ga verder met je leven en kijk niet te veel achterom. Jij bent oke!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • gho het is jouw leeftijd dus zo erg zou ik het persoonlijk nu ook niet noemen, en tenslotte kan je nogaltijd praten en neen zeggen op voorhand, dat je dit hebt gedaan bewijst eigenlijk toch dat je het wou laten gebeuren, achteraf is het altijd gemakkelijk om te zeggen dat je het niet wou, je wou het op voorhand dus... ik zou daar niet wakker van liggen, het is gebeurt en je hebt er geld voor gehad... ik ben zelf benaderd toen ik 13 jaar was door een oudere boy van 29 jaar dan nog wel, hij gaf me ook geld als ik me zou aftrekken, ik heb dat ook gedaan, niet voor dat geld... wel omdat ik het zelf wou, de week nadien ben ik mezelf nog eens gaan aftrekken bij hem en de week nadien nog eens, en de 3de keer dat ik bij hem was, en ik was al 10 min aan het rukken smeekte ik hem van kom pijp mij eens, nu jaren later ben ik die kerel super dankbaar dat hij dat heeft gedaan, ik heb mijn genot gehad en ook geld en ik wou het zelf dus moet je achteraf niet afkomen dat je het niet wou vind ik persoonlijk, dat had je op voorhand moeten zeggen helaas

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat jij en die jongens gedaan hebben is iets wat veel meer jongens met elkaar doen, maar dan niet voor geld. Dat voor geld met je laten doen heeft iets vernederends en dat is wat jou het meest dwars zit. Daarnaast, ik denk dat het ook voor het eerst was dat iemand anders op die manier aan je zat en daar moet je even aan wennen.
    Je zegt dat het op zich geen onaangename ervaring was en zou er geen geld bij te pas zijn gekomen dan had je het achteraf misschien wel leuk gevonden.

    Die jongens zie je niet meer en dat maakt het misschien makkelijker om er overheen te komen. Als je wat ouder wordt en seksuele ervaring op gaat doen dan vergeet je het wel en denk je er hooguit aan als iets doms wat je gedaan had toen je nog een onnozele jonge jongen was.
    In de wereld is veel onrecht en armoede en er zijn heel wat jongeren, jongens en meisjes, die ergere dingen met zich moeten laten doen, gewoon om te overleven.

    Je zegt dat jullie het thuis niet zo breed hebben maar je hebt een thuis en hoewel jullie op moeten letten als het om geld gaat redden jullie het wel. Je hebt je sport en nog wel andere leuke dingen, dus eigenlijk ben jij best een gelukkig mens.
    Er zijn dingen, zoals dit, waar je liever niet over praat met je ouders en met anderen omdat je je er voor schaamt of omdat het gewoon te prive is. Hier heb je het verteld en misschien dat je het nu een beetje van je af kan zetten. Je ziet ook, je bent niet de enige die zo iets overkomt.

    Het was een beetje dom, maar je was erg jong en de verleiding was te groot. De meeste mensen begrijpen het wel, niemand gaat je het kwalijk nemen. Je hebt een les geleerd. Ga verder met je leven en laat het achter je. Het was niet zo erg, iets wat jongens doen. Jij bent gebleven die je was, een fatsoenlijke sportieve jongen met zelfrespect.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ken het heb ook zo iets mee gemaakt. en ja wij hebben het ook niet breed thuis. maar een dag erna had ik er ook al erg veel spijt van.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Vervelend dat je zo gebruikt voelt, beter leren je eigen grenzen niet over te gaan en die ook aan te geven naar anderen. Je bent niet de enige die spijt heeft van (betaalde) acties maar snap je frustratie erover hopelijk kan je echt beetje van je afschudden.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten