Skip to content
7 reacties
1693 weergaves

Bang voor mannen?

Hallo, Ik kom gelijk met de deur in huis vallen. Ik ben en wordt lastig gevallen op mijn werk. Die meneer vraagt dingen over mijn lichaam en heeft me ookal een keer bijna gezoend. Hij is echter iets in de 50 en heeft altijd zijn blouse half open waardoor je zijn borst haar ziet. Ik heb aangegeven bij mijn leidinggevende dat ik er enorm onveilig door voel. Hij is laatst tegen me op gelopen en toen voelde ik zijn handen overal, maar daar kan ik helaas niks van terug zien op camera. En gisteren kwam hij ook weer gezellig langs. De volgende uren heb ik mijn tranen in gehouden en stond te trillen. Ik heb dan ook dankzij hem paniek aanvallen de laatste tijd. Ik ben nu bang voor elke man die ik tegenkom. Mijn vader is al niet meer in beeld en mijn oom slaat zijn kinderen dus goede ervaringen heb ik al niet met mannen. Nu is mijn vraag, ik ben bang voor mannen/jongens en vindt ze nu zelfs niet meer aantrekkelijk ( natuurlijk denk ik wel eens die is knap maar dan stopt het ook ), maar de laatste tijd vindt ik meisjes/vrouwen wel aantrekkelijker dan mannen. Is dit normaal? Of is dit gewoon een soort “fase” totdat ik jongens weer leuk ga vinden? ( ik heb nog nooit een relatie gehad of iemand gekust ) Groetjes

16 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Spijtig dat je dat hebt meegemaakt maar ik ga me niet verontschuldigen voor die perverten.
    Er bestaan zeker nog wel goede jongens/mannen. Ik denk ook niet zo positief meer over meisjes hoor. Maar ben geen homo.
    Jouw werk is nu al gedaan. Je kan er met iemand over praten als je dat nog nodig hebt. Maar ik als voorbeeld, ik ben zo anders dan de geile tieners van vandaag. ik ben echt geschokt, wist niet da het er zo aan toegaat!

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Om gelijk stom te openen. Het is bij veel vrouwen/meisjes een trend om mannen te haten en verafschuwen. Wellicht een slechte woordkeuze maar ik kan niks anders bedenken... Gelukkig (sorry) is dit niet het geval in jou situatie. Ik snap je enorm. Geen goed beeld van pizza hebben en je slaat pizza af. Simpel. Geen goed beeld van mannen en je slaat mannen af. Ik denk persoonlijk dat je het hogerop moeten zoeken dan een leidinggevende. Die mensen hebben namelijk minimale kracht. Ik zou een baas, helpdesk of zelfs politie inschakelen. Wie weet laten ze een persoon undercover werken op de vloer. Geloof dat je dat zelfs kan aangeven. Hoop dat je situatie snel over gaat

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben een jongen en heb ook zoiets meegemaakt. Ik ben vakkenvuller bij een supermarkt. De chef komt dicht bij me staan en legt zijn hand op mijn billen als hij iets uitlegt. Ik durf er niets van te zeggen. Ben er nu wel aan gewend geraakt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mannen, wat heb je eraan?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Belangrijker dan jouw vraag is je lastigvallen op werk, dit kan echt niet. Wat is er gedaan nadat je dit hebt aangegeven bij de leidinggevende want het lijkt niet gestopt. Het is van de zotte, als er niet naar behoren gereageerd word op jouw klacht over onpasselijk gedrag naar een minderjarige (waarover mijn complimenten dat je het aan bent gaan geven). Dit hoort niet, uiteraard zou dat gestopt moeten worden maar niet overal gaat het zoals het hoort helaas. Dan is geld echt niet belangrijker dan je veilig voelen en moet je echt je baan opzeggen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste m16, er is meer asn de hand dan alleen maar bang zijn van mannen. Ten eerste, gezien je leeftijd, haiku ervan uit dat het baantje dat je nu hebt en bijbaantje is, maar ook als het dat niet is, een advies, WEGWEZEN DAAR! Als het gedag van deze (perverse) man niet veranderd, en daar ziet het ernaar uit, ga je dat nooit veranderen en blijf jij in een onveilige omgeving werken. Er zijn genoeg bijbaantjes voor jongeren te krijgen! Verder geef je aan weinig goede ervaringen met mannen te hebben, je refereert naar je vader en oom. Als deze twee jouw referentiekader zijn voor jouw, dan is het vervelend dat deze twee mannen zo’n negatief beeld hebben geschapen, dat kan niet zondermeer omgebogen worden. Hierin zou ik je adviseren, zoek professionele help, je bent nog zo jong en je zult je hele leven met mannen moeten dealen. Als laatste geef je aan dat je vrouwen begint te prefereren boven mannen als het gaat om gevoelens. Of dit komt door jouw negatieve gevoelens voor mannen of dat dit “gewoon” te maken heeft met jouw ontwikkelingen kan ik niet vaststellen, maar sta ervoor open, wellicht bij het vinden van liefde, jij jezelf beter gaat voelen en het gevoel voor onveiligheid kwijt kunt raken. Succes, veel liefde en ik lees graag hoe het verder met jouw gaat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, dit lijkt mij vrij normaal ondanks dat dit niet normaal moet zijn. Bijna iedere vrouw heeft nare ervaringen gehad met een man zoals jij nu aangeeft. Helaas zijn er een heleboel mannen die vinden dat ze gewoon aan random vrouwen mogen zitten, ze mogen discrimineren, verkrachten, stalken, pijn doen etc. Als ik een vrouw was geweest en de ervaringen zou hebben die bijna iedere vrouw heeft met mannen zou ik ook bang zijn geweest voor mannen. Het is niet voor niets dat veel vrouwen niet eens in het donker alleen buiten durven te lopen. Je angst voor mannen is daarom logisch en helaas normaal.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten