Skip to content
8 reacties
2854 weergaves

Spijt van dingen die gebeurd zijn met seks

Ik was vroeger goed bevriend met een jongen (een heele tijd geleden een paar jaartjes) en toen waren we heeel close en ik werd later verliefd op hem en hij ook wel op mij maar hij merkte niet dat ik met hem flirten enzo en ik ging vaak expres met hem om maar toen ik 17 werd toen maakte hij vaak al wel opmerkingen over mijn mooie kont en toen hadden we wat gexperimenteert dat voelde wel ok maar ook wel raar en dat bleven we maar doen en doen maar kreeg steeds meer spijt want ik had hem al afgetrokken gepijpt hij mij gevingert en gezoent en dat deden we op rare plekken bijvoorbeeld in het zwembad of op het grasveld van het zwembad maar later vroeg hij dingen aan mij zoals he hoe zie je ons later over 5 jaar? En ik gaf daarop antwoord en later wou hij zelfs ook seks ik nog niet maar hij probeerde mij de hele tijd over te halen en te smeken en te zeggen anders ben je te laat en wij zijn de enige die bestemd zijn voor elkaar en als ik online mensen sprak zeiden ze dit ook en sommige lachte me uit en toen heb ik het uiteindelijk het toch gedaan maar het voelde heeel ongemakkelijk en de seks deed een beetje pijn ook al was mijn lichaam er klaar voor want alle standjes mislukte want ik dee het bij hem thuis op het bed toen we een keer hadden samen gezwommen en hadden geen condoom ik ben gelukkig niet zwanger geworden maar ik was eerst wel bang en heb het ook gezegd tegen mijn moeder maar hij niet en wou liegen tot zijn 18de dat hij seks heeft gehad en daarna hebben we veel ruzie gehad en gedoe maar toen is hij binnen 2 of 3 maanden met een ander ervan door gegaan en ik was erg verdrietig en later ontmoete ik een andere jongen nou daar gebeurde het zelfde en hield mij ook over en wou veel te snel seks en een relatie maar ik heb geen seks met hem gehad alleen maar gepijpt en wat andere dingen daarna kregen we ruzie en daarna is hij binnen 2 maanden er met iemand anders er vandoor gegaan plies denk niet dat ik een hoer ben ik ben een heel lief en behulpzaam meisje en ik doe helemaal niet snel dingen enzo maar wat moet ik doen pls tips elke keer als ik aan mijn eerste keer denk dat word ik een beetje paniekerig xx meisje

19 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Dankjewel oh ja helaas is het zo ja..maar soms wou ik dat ik gewoon vrienden was gebleven.Met de 2 jongens en dat ik nee had gezegd ik voel me eigenlijk een stuk beter doordat ik deze post heb gemaakt.Het was best moeilijk om er ook erover te kunnen praten want mijn moeder haat alletwee de jongens.Snap ik ook wel maar ik zou het wel weer fijner vinden als mijn moeder nu niet meer boos op ze waren en weer een beetje normaal tegen ze deden...ik weet het is niet niks wat er is gebeurd maar mijn begeleider zei ook je kunt het beste gewoon geen contact met hem hebben en op een rare wijze was het niet moeilijk en hij probeert me nog steeds een beetje over te halen..en ik probeer daar niet in te trappen ondertussen praat ik nog wel met jongen 2 omdat hij erg spijt heeft en zelfs in een dipje kwam..en geen contact wou maar nu is hij weer ok en heeft zelfs ook uitgelegd waarom hij het dee en dat hij niet nadacht want hij wou het erg graag en was nieuwsgierig en wou mij achteraf niet pijn doen en zag in mijn ogen toen we het deden dat ik het niet zo fijn vond maar ja ik ben er wel een beetje erover heen omdat ik het nu een soort van plekje hebt gegeven en oh wat handig van je moeder erg leuk dat ze dat doet voor mensen en er jou er ook over vertelt ik ben blij dat er dingen worden gedaan om dit op te lossen voor iedereen die hier mee problemen heeft dankjewel btw groetjes meisjexx

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Oke. Goed van je. Mijn moeder werkt ook op een woonvorm waar jongeren met een (vaak lichte) beperking onder begeleiding toch zelfstandig kunnen wonen. En van haar weet ik dat meisjes makkelijk een doelwit zijn van jongens die denken dat deze meisjes een makkelijke prooi zijn. Die jongens zijn dan vaak alleenuit op seks. Pas dus goed op! En als je last hebt van zo een jongen, praat daar dan over met je begeleiding of met je moeder. Deze jongens hebben niet het beste met je voor. Je kunt die het best afwijzenof negeren. Doe dus nooit dingen louter om hen te plezieren terwijl jij er zelf geen zin in hebt of nog niet aan toe bent. Goed oppassen hoor!!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ahh thx inderdaad ach helmaal vergeten dat doe ik wel eens vaker en je hebt helemaal gelijk. Ik pheb dus vandaag met me werkgever hierover gepraat. (Sommige werkgevers weten hier al over omdat ik met sommige al in gesprek ga over dit en over andere dingen) soms niet omdat ik dat niet zo fijn vind omdat ze soms een beetje te veel met me bemoeien.En ik ga binnenkort ook uit huis en op een groep ga wonen en probeer te leren wat ik wel en niet moet doen (ik heb een lichte beperking) en ik praat nog wel regelmatig met mijn moeder hieroverxx

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het zou handiger zijn als je in je lange post soms eens een punt zet en een nieuwe zin begint. Dat maakt je stukje veel beter leesbaar en te volgen. Het komt nu allemaal wat warrig over.
    En misschien zou je in je prive ook gewoon eens wat vaker een punt moeten zetten achter relaties met jongens die van alles van je willen terwijl jij daar nog niet aan toe bent. Je bent al wel 19 maar toch kan dat best zo zijn. Gewoon niet meer doen en toelaten dan je zelf wil.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dankjewel voor je reactie kon niet zien of je een jongen of meisje bent in mijn mailbox ja je hebt gelijk en wil nog helemaal geen kinderen en ik moet het wel gaan leren ja en btw ik ben eigenlijk niet gelovig opgevoed dus ik trouw eigenlijk niet en ik ga ook helemaal niet door met hoe ik eerst dee ik ga wat dingen veranderen en ga ook om wat hulp vragen nogmaals dankjewel groetjes meisje en wat kan ik eigenlijk doen als ik weer terug denk eraan en word een beetje down groetjes meisje 19xx

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je zal toch moeten leren van "nee" te kunnen zeggen. Want het gaat tenslotte over jou lichaam! En over wat dat jij wilt! Je mag van geluk spreken dat je niet zwanger bent geworden, of je was nu een alleenstaande mama met kind! Gewoon "nee" leren zeggen. Zeg desnoods dat je niet aan seks doet voor het huwelijk (voordat je een relatie aangaat met iemand). Want het is duidelijk dat je nog niet klaar bent voor seks. Als deze tip niet werkt, zoek dan professionele hulp bij een therapeut of zo.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Oh sorry hoe kom ik erover heen want ik ben een beetje bang zelfs bij een nieuw persoon en ik vind nee zeggen nog steeds een beetje moeilijk (op liefdes gebied) en ik zou nu wel erover heen komen en elke keer als ik eraan denk een beetje bang worden en stel dat als ik weer een relatie heb en het loopt uit tot seks dat ik dan niet denk aan mijn eerste keer oof

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • maar wat is nu je vraag precies?

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten