Skip to content
14 reacties
15706 weergaves

Minder prettige ervaring bij naturisme

ik lees hier leuke ervaringen bij het onderwerp 'hoe is het om naturist te zijn'. welnu: ik heb een mindere ervaring. ik ga al een tijdje met mijn mama en stiefpapa naar naturistencampings in zuid frankrijk. afgelopen zomer had ik kontakt met een oudere jongen (ik denk dat ie 18 j was) die me eerst wel erg interesseerde, omdat hij zo lief was tegen mij en me overal wegwijs maakte op het terrein. na twee dagen vroeg ie me mee naar de duinen (vlak aan zee). hij vroeg me of ik al sex had gehad. ik antwoordde hem neen (maar dat was niet echt waar). toen heeft ie me eigenlijk wat gedwongen om mijn zwemshort uit te doen en is hij bovenop mij komen liggen. zijn pik duwde hij tegen mijn kontgaatje. ik verweerde me en is niet echt verder gegaan. wel bleef hij me betasten , zoenen en heeft ie me gerukt. ik vond dat zo erg dat ik het aan de uitbater ben gaan vertellen. die lachte ermee en zei me dat ik me daaraan mocht verwachten op een naturistenterrein en dat ik het ook wel graag zou gehad hebben. ik ben weggegaan en er verder niets mee gedaan. heeft iemand ook zo'n dingen meegemaakt bij naturisme?

16 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • En ook wegblijven van zg. 'textielcampings' want daar wordt nog veel meer gerotzooid en geneukt dan op een naturistencamping, doordat daar nauwelijks of geen toezicht is. Tja waar dan heen? Zoek in ieder geval iets waar geen louche figuren rondhangen en een echte naturistencamping is eigenlijk nog best veilig met veel sociale controle en behoorlijke sancties bij overtreding van de campingregels.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Wegblijven van die nudistentoestanden lijkt mij...

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 17 Begrijp ik goed dat die jongen je gepusht heeft om seks met hem te hebben?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Op een naturistencamping zijn doorgaans redelijk strenge regels t.o.v. seks in het openbaar. De gevolgen zijn meestal dat je zonder pardon de camping af wordt gezet. Je kan gemakkelijker op een 'textiel' camping seks hebben wat dat betreft, dus ik vind het best vreemd het verhaal hier. Bedoel je niet meer naakt naar buiten op de camping meisje van 17? De sociale controle op zo'n camping is groot en je hoeft je daar niet bang te maken om wat voor reden dan ook. Wat bedoel je met naakt buiten huis??

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zelf ook vaak op een naaktcamping geweest en heb toen ook seks gehad want die jongen wilde het heel graag en durf nu niet meer naakt buiten huis te gaan wat moet ik doen?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je zwemshort uit op een naturistenterrein is normaal, maar iemand dwingen tot seksuele handelingen niet.

    Als de eigenaar van het terrein niet wil helpen, dan moet je dit aan de politie en de NFN (Nederland) of FBN (België) melden zodat dit wordt gestopt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben het volledig met je eens, jongen van 21. Ik kom al vnaf mijn 9e op naturistencampings en heb tot nu die dingen ook nooit gezien of meegemaakt en idd wordt je zo de camping afgezet als je zoiets flikt. Naturisme is heel zuiver wat mij betreft en daar horen ook seksuele gevoelens bij die bij ons (jongens) goed zichtbaar zijn dus ga dan even naar de WC of op m'n buik liggen. Als ouders het zien glimlachen ze meestal en zeggen er niks van, het hoort er nu eenmaal bij maar ik heb nog nooit de verhalen hierboven meegemaakt. Grote onzin dus!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kom al heel lang van zolang als ik mij kan herinneren op naturistencampings maar ook als kinderen onder elkaar heb ik nooit meegemaakt wat her al eerder wordt beschreven.
    Naturisme en seks hebben niets met elkaar te maken en ik weet zeker als je opvallend belangstelling voor seks hebt en met een stijve rond gaat lopen of ongewenste seks voorstellen bij mede naturisten doet dit al heel snel bij de beheerder gemeld gaat worden en je heel snel je spullen kunt pakken en vertrekken.

    Op alle campings heb ik nog nooit een andere seksuele sfeer opgemerkt en ik heb er al heel veel in Frankrijk, Kroatië, Duitsland en Oostenrijk gehad of gezien ook mijn zus zegt dat die verhalen niet kloppen en fantasie verhalen zijn.


    Jammer dat sommige mensen van dergelijke verzonnen verhalen blijven rondstrooien over naturisten, ze zouden er beter aan doen zichzelf te verdiepen in naturisme en nudisme om te leren wat dit werkelijk inhoud.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat je zo overvallen en gedwongen wordt tot sexueel contact is echt niet goed en mag eigenlijk echt niet, en eingelijk al helemaal niet op naturisten campings.
    Ik ga ook al mijn hele leven met mijn familie naar naturisten campings in Frankrijk en op de meeste gebeuren zo'n dingen niet. Maar er zijn veel verschillende campings en op sommige wordt veel meer aan sex gedaan dan andere. In het begin gingen we altijd naar een hele fijne camping waar iedereen normaal deed en daar speelde ik altijd met een grote groep kinderen en was het niet raar om elkaar te bekijken en te onderzoeken en ook doktertje te spelen en ouders vonden dat ook niet erg. Als ik nu terug kijk waren sommige dingen best wel heel raar en misschien wel verboden maar ik heb er helemaal geen traumas van of vervelende herinneringen.
    Maar we zijn ook een paar keer naar een camping geweest waar een hele andere sfeer was met naakt zijn en sexualiteit enzo en dat was ook tussen de kinderen heel anders en daar zijn wel vervelende dingen gebeurt met sex en naakt zijn en geslachtsdelen.
    Sommige dingen gebeurde met een spelletje of weddenschappen en in het begin was dat dan wel leuk maar na een tijdje bedachten de oude kinderen hele gekke dingen die sommige niet wilde doen en dan werd je soms gedwongen.
    Dus de ervaringen en herinneringen zijn heel verschillend. Van heel goed en leuk tot heel vervelend. Eigenlijk moet je JUIST op naturisten campings ontspannen naakt kunnen zijn zonder sexuele gedachtes maar met zoveel bloot om me heen kon ik dat ook niet altijd voorkomen. Ik hoop dat je in de toekomst positieve ervaringen mee gaat maken daarmee.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb tot mn 15e ook op naturistencampings gekampeerd, maar ik heb nooit zoiets als jou (TS) mee gemaakt Wel eens dat iemand of ikzelf een stijve kreeg op de camping, maar daar werd niet echt heel veel aandacht aan gegeven. Wel zo eens dat een andere jongen er nieuwsgierig naar was om er dan eens goed naar te kijken, maar dat gebeurde omgekeerd dan ook wel eens. Ik ben daar nooit door een andere jongen betast. Ik vind het wel echt vervelend voor je, dat dit gebeurd is. Ook raar hoe die man reageerde van de camping. Je zou kunnen denken dat die Duitse jongen dacht dat jij er ook nieuwsgierig naar was, doordat jullie 'leuk' met elkaar optrokken die eerste dagen. Maar natuurlijk had hij niet zo ver mogen gaan.
    Op het naaktstrand, waar ik nu nog steeds wel kom, heb ik wel vreemde dingen meegemaakt. Maar daar komen vaak ook ander soort mensen als alleen naturisten, heb ik het idee. Mensen en vooral mannen dan, die jonge(re) jongens leuk vinden. Ik ga meestal met vrienden of mn broertjes er naartoe, maar soms ook wel alleen. Dat die andere jongens dan later komen of als ze al eerder naar huis zijn. Ik heb wel eens gehad dat ik toen in de warme zon een beetje weg gedut was en dat er toen ik wakker werd 1 of andere gast heel dicht bij me zat met een stijve piemel en dan zo begon te praten van zal ik jou ook ff stijf maken of wil je likken aan mn lollie. Ik denk, maar weet dat niet 100% zeker dat er ook wel van die gasten of soms wat oudere mannen zijn geweest die me (in mn blootje) gefotografeerd hebben. Als zoiets gebeurt en ik merk het, dan bijt ik wel van me af, door te zeggen dat ze moeten gaan wieberen en in de meeste gevallen gingen ze dan gelukkig ook wel weg. Ik denk dat dat dan vooral was, omdat door mijn harde praten, de aandacht van andere mensen op het strand werd getrokken. Ik ben zelf ook wel eens weg gelopen. Het gebeurt gelukkig niet zo vaak. Wij (vrienden en ik) proberen meestal in de buurt van gezinnen met kinderen te zitten/liggen op het naaktstrand. Daar heb je eigenlijk nooit last mee. Die passen soort van een beetje op je. Ook als je wilt gaan zwemmen en je spullen liggen dan alleen op het strand. Dus op naturistencamping heb ik eigenlijk nooit problemen gehad, maar op het naaktstrand wel vervelende dingen meegemaakt. Alleen dat bodypainten op de naturistencamping vond ik soms wel een beetje apart.

    @TS,
    ga je nu nog wel naar naturistencampings en/of naaktstranden?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ga er toch geen werk meer van maken. het heeft geen zin om nu nog in frankrijk klacht te gaan neerleggen. die jongen was trouwens een duitser en ik zou al niet meer weten hoe hij noemde (familienaam). is vervelend geweest maar geen echt trauma voor mij. dank voor je begrip

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een nare ervaring! Naturist of niet, die jongen van 18 is veel te ver gegaan en heeft je misbruikt. Dat is tegen de wet. Die uitbater is heel slecht omgegaan met je melding toen hij je afwees. Weten je ouders dat dit gebeurd is? Zo niet, dan zou je er met hen over kunnen praten. Je zou ook kunnen uitzoeken of je dit kunt melden bij de politie; ik weet niet hoe dat werkt als het misdrijf in Frankrijk is gepleegd (was die jongen van 18 Nederlands?).

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • niet overal op naturismeterrein loop je helemaal naakt. we liepen door een bosje naar de duinen. toen hadden we nog onze short aan

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Vreemd verhaal. Je bent op een naturistencamping en hij dwingt je je zwemshort uit te doen...... Waarom heb je die daar aan dan ?

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten