Skip to content
15 reacties
5645 weergaves

GHB pilletje.. ben denk ik mischien verkracht?

Ik heb een maroc vriendje die super gek op me is. Hij is wel een beetje ouder 3 jaartjes. We kennen elkaar kort 4 maandjes. Hij vroeg of hij mij mocht ontmaagden ook zijn eerste keer . Ik zei weet zeker dat mijn ouders mij te jong vinden vóór sex. Hij zei fuck je ouders moet jij zelf weten. Ik zei weer ik slik zelf de pil nog niet stel je voor ik vraag dat. Heb ik complete ruzie met mij ouders. Hij vroeg of ik het afgelopen weekend zaterdagavond bij zijn pa (gescheiden) huis wou logeren. Ik ken zijn pa niet maakte dus kennis. We gingen TV kijken en ik kreeg 2 lekkere mojitos eigenlijk was ik een klein beetje dronken. Zijn pa zei best sneaky.. mijn zoon wilt met je naar bed. In ons moslim cultuur is het goed dat jongens ervaring opdoen.. begrijpje. Ik zei weet niet of ik dat mag van thuis. En ik heb wat hoofdpijn van de cocktails. Zijn pa zei ik heb een heel goed pilletje wat helpt tegen alles. Het heet GHB ik wist echt super naief niets wat het was. Heb het later op internet gegoogled. Ik nam het in en toen zag ik alles ruimer. Zijn pa zei gaan jullie maar nu naar boven want binnen 15 minuten slaap je vriendinnetje als een roosje. Wat ik nog weet ik was zo geil en erg moe. Ik was naakt hij kleedde zich uit en trok mijn kleding uit. Hij begon me lekker te tongen en toen viel ik in diepe slaap. De volgende morgen zondag werd ik wakker ik keek raar om me heen waar ik was. Was alles vergeten soort blackout. Ik was naakt en mijn vriend was ook naakt. Ik begon te flippen want ik merkte dat mijn vagina druppeltjes bloed zat. Het éérste wat ik dacht ik was ontmaagd door hem. Ik duwde hem wakker met de vraag of we sex hadden gehad. Hij keek me verbaasd aan en zei je wou toch sex met me?? ik lag op mijn rug toen klom jij op mijn paal. Je bent de beste paaldanser ik was zo klaargemaakt door jou. Kijk op de grond daar lag het gebruikte condoom. Ik stond helemaal perplex. Opeens kwam zijn maroc pa binnen met een smile. Tortelduifjes jullie hadden een wilde nacht ik hoorde het kraken en nog andere geluiden. Ik ben trots op je meisje dat je mijn zoon gegeven had wat hij echt graag wou. Hij zag het condoom op de grond hij raapte het op. Gooi het in de plastic container wel. Ik heb geen idee méér of ik sex wou en weet niet veel van wat er gebeurd was. Hij is wel heel lief voor me koop ook leuke dingetjes spontaan als kadootje. Ik wil geen ruzie met hem maar ik ben zo in de war..

13 jaar
6 jaren geleden

15 Reacties

  • Je bent 13 en hij 16 dit slaat nergens op relatie kan wel. Maar niet sex met elkaar die jongen denk dan te veel aan sex

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • M19 je kunt gelijk hebben en ongelijk hebben dat weet alleen de Ts maar ik blijf geloven wat de Marrokaanse jongen zegt

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongens 16 en 12 Je weet op een forum als dit natuurlijk nooit zeker of een verhaal waar is of niet, maar bekijk het zo: stel dat het verhaal wél waar is en je reageert dat je het niet gelooft, dan kun je de topicstarter onbedoeld kwetsen. Is het dan niet beter om zo'n reactie voor je te houden? Want ook als het verhaal inderdaad verzonnen is, heeft niemand daar echt last van. Reageren dat je het niet gelooft heeft dus weinig zin en kan mogelijk kwetsend zijn.

    En ik geloof best, jongen 16, dat Marokkaanse jongens niet worden aangespoord om seks te hebben. Maar TS is zelf niet in deze cultuur opgegroeid, dus ik kan me voorstellen dat de vader van deze jongen deed alsof dit een onderdeel van de Marokkaanse cultuur was om zijn daden goed te praten.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Nu horen jullie het zelf van een Marokkaanse jongen dat dit een lul verhaal is

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga heel eerlijk zijn dit verhaal klopt langs geen kanten als we het gaan hebben over het moslim cultuur bla bla. Ik ben zelf een jongen van Marokkaanse afkomst en wat jij zegt is echt BULLSHIT! Het idee van dat Marokkaanse jongens worden aangemoedigd om te neuken (ervaring opdoen) is de grootste leugen ooit! In ons cultuur wordt zelfs afgeraden! Het is verboden.... Zowel voor jongens als voor meisjes! En als dit spijtig genoeg gebeurt wordt het stil gehouden en vergeten. Het verhaal van het maagdenvlies klopt wel, alleen gebeurt dit bijna nooit omdat de traditie zeg maar verouderd is. Daarom geloof ik je niet, Ik denk dat je zelf een Marokkaanse meisje bent die aandacht wilt want dit verhaal trekt op niks! Als dit echt gebeurd is want we weten niet, we waren er niet bij.... wens k je veel suc6 om dit probleem op te lossen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom niet geloven ? Meisjes zijn eerder rijp met 12-13 jaar. Jongens kunnen op die leeftijd nog geen sperma hebben. Meisjes zijn al vruchtbaar eerste menstruatie met 10. Een jongen als jij van 12 jaar met een kleuter piemeltje daar wilt geen meisje mee naar bed. Jongens van 16 dat zijn al echte mannen met een volwassen penis. Daar willen meisjes zoals ik seks mee. Ik was ook 13 jaar ontmaagd door een jongen van 15 1/2 . Begrijp jij basis schooljongetje.. luisteren kan je beter doen dan conclusies trekken. Sex ben jij nog niet klaar voor te kinderachtig. Sorry..

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hé meisje 13, ik kan me wel voorstellen dat je verliefd op hem bent en hem leuk vindt en dat dit dan een lastige situatie is. En dat hij Marokkaans is, is wat mij betreft geen enkel probleem. Maar ik zou heel goed nadenken over deze relatie, want als zijn vader je drogeert en hij vervolgens seks met je heeft zonder dat jij daar in heldere staat toestemming voor hebt gegeven, dan bevind je je in een gevaarlijke situatie. Stel dat jij een keer echt geen zin hebt in seks en je vriend of zijn vader toch zijn zin door gaat drijven? Wees alsjeblieft voorzichtig; ik denk dat het het beste is om niet door te gaan met deze relatie, want iemand die echt van je houdt, zou nooit toestaan dat zijn vader je drugs voerde zodat jij seks met hem zou hebben.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • J 20 ik ben vrij om op berichten te reageren en dat je van ghb zin in sex krijgt zal best ik geloof haar verhaal alleen niet zeker omdat ze 13 is

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik krijg gelukkig wat flashbacks wat er precies gebeurde. Na het pilletje had ik mega mega zin om sex. Mijn erg lieve maroc vriendjes lag me te kussen en te strelen. We waren nu naakt niet tegen mij wil. Hij lag op zijn rug en toen ben ik boven zijn stijve penis en liet me langzaam zakken. Hij deed niks zei iets doe maar lekker rustig chill. En toen ben ik heel dromerig moe geworden. Weet nog iets dat hij me op het bed lag, ik deed mijn benen wijd en hij mocht erin om me begon te berijden. Het was ergggg lekker niet echt het gevoel van een verkrachting . Maar ja dat pilletje GHB doet wonderen he wilt gewoon sex want je bent ontzettend geil. Ik mag mijn vriendje hij is so cute en is een heel mooie jongen. Ik wil hem niet kwijtraken als ik hier drama van gaat maken. Mijn ouders willen dat ik niet met hem omgaat omdat hij een Maroc is en geen blanke boy. Ik heb veel gevoelens voor hem wil later eeen baby van hem hebben. Ik begrijp ook dat hij al klaar was voor sex met 16 jaar. Ik deed het alleen niet omdat mijn pa zei.. Ik sla die maroc vriendje can jou in elkaar als hij je ligt te neuken. En de pil op onze kosten kan je wel vergeten meisje. Je maakt je toekomst kapot met die tuig. Die pa van mijn vriendje kwam binnen schrok wel effe waren vinden naakt nog. Heb mijn vriendje nog gevraagd waarom . Mijn vriendje zei in hun moslim cultuur na een ontmaagden moet een familid checken of er wat bloed was. Had je niet door dat hij bij jouw vagina heel vlug keek. Hij vertelde dat zijn pa op de lakens ook wat bloed druppeltjes vond. Bewijs dat we geslachtsgemeenschap hadden. Niet om er druk om te maken gebeurt ook in Morocco.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 12 jaar! Jij bent nog een basisschool jongetje zonder noemenswaardige levenservaring. Je kunt beter alleen lezen dat is genoeg . Ik heb zelf GHB en XTC gebruikt is om te testen wat het met je doet bij jezelf. Het is een sex drugs plus in hogere dosis kom je in diepe slaap een korte coma. Het kan gevaarlijk zijn als iemand GHB in cola doet stiekem op ee party. Iemand kan je dan makkelijk misbruiken of verkrachten zonder dat je het goed merkt of kan herrinneren. Wat doet het bij mannen in normale dosis GHB; Je merkt dat je huid, je tepels. je tastzin, reuk, lustgevoelens sterk toenemen. Je hebt erg zin in seks of masturberen.Wat doet het bij een meisje GHB precies als bij de jongen heel erg veel zin in sex. In principe kan een jongen heel ver gaan want ze heeft ontzetten zin in vrijen. Ze ligt in de droom modus naakt op bed. Ze beweegt niet net als onder narcose. Ondanks dat ze stil bewegenloos ligt in slaap reageert haar lichaam sexueel. Als een meisje dat niet wou is het een ware verkrachting.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje 13, je bent gedrogeerd en toen heeft die jongen seks met je gehad. Dat is verkrachting, ook als je vriend het doet. Als je aan je ouders vertelt dat de vader van je vriend je GHB gaf zonder dat je wist dat dat was en dat je vriend toen seks met je heeft gehad, dan verwacht ik niet dat ze zijn kant zullen kiezen. Sterker nog, je kunt dit bij de politie melden en die hoort dan ook jouw kant te kiezen. Dit was seks waar jij niet in heldere staat toestemming voor hebt gegeven; je vriend en zijn vader hadden dit nooit mogen doen.

    Wees niet bang om hier met je ouders over te praten; misschien schrikken ze als je het vertelt, maar het is echt niet jouw schuld dat dit gebeurd is.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit is pure verkrachting.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik geloof helemaal niks van je verhaal typisch een meisje die om aandacht vraagt

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje van 13 jaar.. :( google) In zijn onderzoek GHB: Tussen extase en narcose concludeert hij dat seksuele opwinding vaak voorkomt bij het nemen van deze drugs. Je ervaart alles intenser, ruimdenkender en je komt in een slaap roes bij hogere dosering GHB of met alcohol combinatie samen. Ik denk niet verkracht want hey meisje het is jouw vriend toch!! Dat pilletje GHB heeft jou net over die drempel heen getild eerste keer sex. Je date met een 3 jaar oudere Maroc boy. Denk je dat hij echt wacht met seks dat hij 18-19 jaar is en jij 15-16 jaar? Ik kan hem best begrijpen dat hij af wilt van status maagd. Je bloedde wat bij je vagina je lichaam ook je vagina is met 13 jaar nog niet helemaal uitgegroeid. Hij is 16 jaar en ik weet uit ervaring dat tiener jongens dan al een volwassen formaat hebben. Je maagdenvlies scheurt in dat is gebeurt. Iets wat vaak gebeurt tijdens de, eerste keer en zeker met een grote penis. Ik denk niet dat je sliep maar zoiets als je net wakker word uit een narcose. Dus heel sloom en duf lag je daar naakt op bed. Paal rijden lijkt mij sterk zeker dat je onder invloed van alcohol ben. Anders doe je wel zulke standjes met GHB. dus wat is er gebeurd mijn mening: hij was aan het voorspel met vrijen met GHB ben je zo geil en super nat als meisje. En toen kwam je in een slaperige-sex roes . En in principe kan een jongen of man alles doen met je je wordt echt heel gewillig. Dan is ie boven je op aan het liggen en heeft ie het gedaan met je. Is het makkelijkste standje en op zijn hondjes denk ik ook niet daar was je te moe voor. Die Maroc boy had een condoom gebruikt dat toont wel respect voor jouw lichaam. Hij wou je dus echt niet zwanger maken. Maar let op meisje van 13 jaar een condoom kan breken of afglijden na de daad als ie in je nog zit. Met pil is safer. Zijn vader kwam zomaar de kamer binnen toen jullie net wakker waren? Jullie zullen toch tweetjes nog naakt zijn? En dat ie het condoom op de vloer oppak zou me wel schamen voor zijn vader en jij!! Hij zal wel nieuwsgierig zijn want normaal zijn moslims heel preuts met bloot in huis. Al heb ik ooit sex gehad met twee Turken van school tegelijkertijd het interesseerde hem niet zijn vriend naakt met mij in bed. Ging om de sex. Meisje dit is zoals ik erover denk verkracht of aangerand. Hooo dat je wat aan hebt aan het antwoord.. X

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent 13 en als ik dit lees denk ik wat respectloos. Die vader die jou aanmoedigt om met zijn zoon te vrijen. Je zegt cultuur nu uit ervaring weet ik dat dit niet echt zo is, die man wist toch dat je nog maar 13 was en zal eerlijk zijn, dit was puur misbruik. Dan alcohol en pillen , meisje wees zuinig op je zelf.Je weet zelf niet meer of je sex wou of niet, dit heeft er niets mee te maken, dit had niet mogen gebeuren.Je zegt hij is lief voor me, die leuke dingetjes zeggen me niets,hij wil gewoon jou als zijn bezit en pas daar voor op. Je bent 13, ontdek wat echte vriendschap is op jouw manier,en echt, kappen met die vriend,en zijn enge vader.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten