Skip to content
20 reacties
24438 weergaves

Buurvrouw wou sex me!!

De alleen wonende buurvrouw van 39 jaar vroeg gisteren aan mij of ik het gras wou maaien. Ze wou 20 euro voor geven en ik kan dat goed gebruiken. Mijn pa en ma vonden dat okay dus deed ik dat. Was gisteren heel heet toen ik aan het werk wás in haar tuin. Ze kwam met een fles cola en bedankte mij voor de hulp. Ze zei met een glimlach dat ik mijn tshirt best uit kan trekken veel te warm. Ze maakte een compliment over mijn lange benen. Toen ik klaar wás bood ze aan of ik bij haar boven wou gaan douchen. Ik was erg aan het zweten dus ik zei ja. Ik was me bloot af aan het drogen stond ze aan de deur. Best een mooie vrouw voor haar leeftijd. Ze maakte weer een compliment dat ik het lichaam al hebt van een volwassen man. Ze vroeg of ik een vriendinnetje had. Ik knikte van nee en of ik nog maagd was zei verlegen ja. Zei zé zo van zou je het op een ouwe fiets willen leren? Niemand hoeft het te weten knappe jongen. Ik wist effe niet wat ik moest doen. Ze pakte mijn hand vast en loosde me in de slaapkamer. Ze deed haar kleren uit. De eerste keer dat ik een vrouw naakt zag. Ik kreeg een stijve zonder dat ze aan me zat. Ze zei weer ik wil je niet dwingen maar jouw body zegt ja.. dus.. Ze ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Ze zij kom maar in me ik wil dat graag. Ik zei ik had geen condoom bij me zei ze hoeft niet. Ik begon haar zachtjes te berijden en ze fluisterde dat ik het lekker deed. Ze maakte nog een compliment over mijn grote penis die ze goed voelde. Ik hoorde haar super vaak kreunen dus deed ik het als onervaren jongen okay. Ik kwam na 10 minuten oefenen in haar poes klaar. Ik ging me weer douchen was erg bezweet terwijl ze in bed nog lag. Ze maakte weer een compliment dat dit de beste sex was ooit in haar leven. Ik werd rood en zei dank je wel. Ik ben ontmaagd nu ..maar was me af aan het vragen of ik hét wel had moeten doen. Ze zei dat ze het heel graag vaker met me wilt doen..

16 jaar
6 jaren geleden

20 Reacties

  • Nou, TS, eigenlijk heb jij weinig opgelost, maar ben je wel een flink pak slaag ontlopen ; als die vriend pakweg 20 jaar jonger was geweest ... . Ook handig van die man trouwens, dat hij, toen hij jou betrapte, toevallig een fotoapparaat bij zich had. Nu nog wat schaven aan je taalgebruik, dat toch nog wat ondermaats is, en dan kan je misschien later schrijver worden.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het wordt steeds meer een vervolgserie, kan niets bewijzen maar volgens mij is dit hele verhaal toch nep.Een buurvrouw die zo met geld smijt lijkt me onwaarschijnlijk.Maar sommige jongens hebben een grote fantasie.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisjes van 16 jaar. Je hebt helemaal gelijk. Ik vind dit ook raar. Ik had deze keer wel een condoom bij me. Maar ze weigerde van dat vind ik niet fijn ..Ze zei heel krypto.. komt goed uit dat we het nu doen perfect zit anders over 8 dagen in mijn menstruatie cyclus. IK heb verder niet over nagedacht gewoon erin rammen met mijn geladen pistool. Ze heeft wel een orgasme gehad nadat ik kwam. Dat verhoogd de kans een orgasme op een zwangerschap. Dan ben ik toch de lul. Hoop van niet anders abortus.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hebt de tweede keer dan ook geen condoom gebruikt?? Ik lees er niks van.. ben je niet bang voor een SOA. Een veel ergere vraag ze kan zwanger raken jongen van 16!! Als ik ervan uit gaat dat ze niet de pil gebruikte? Mischien dat ze een baby wens had en jou als zaad donor. De meeste vrouwen als die met een vreemde man gaan in bed altijd een condoompje gebruiken. Ik weet gewoon pubers jongens vanaf 14 jaar zeer vruchtbaar zijn. 3 meisjes van school zwanger geen pil maar het lag aan het gebruik condoom. Eentje eraf geglipt van de pik en de andere 2 gescheurd. En ik zelf mijn vriend is 17 jaar ben toch zwanger en slik de pil. Wat ga je doen als de buurvrouw in blijde verwachting zou zijn... de ooievaar in de tuin zetten.. Was maar een vraag..

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 22 jaar Idd men leert van de schande en schade. Ha ha helemaal gelijk maar ben wel van haar meteen af. Is heel wat gebeurt sinds gisteren. Ze stond aan de deur moeders maakte open.. Zei ze mag ik uw mooie zoon twee uurtjes lenen. Ik heb een klusje voor hem in mijn tuin de onkruid weghalen. Hij krijgt 50 euro. Moeder roepte me ga bij die aardige buurvrouw een klusje doen. Je zit toch maar te gamen. Je krijgt 50 euro dus kan je sparen voor je nieuwe telefoon. Ik zei ja mam is goed. Ik in de tuin was aan het werk zonder t-shirt. Ze keek naar me en zei ik geef je 150 euro voor een nieuwe gsmetje. Naai me hard. Wil je wel opschieten want de tuin moet af. En mijn vriend komt over 3 uurtjes gaan we uit eten. Ik zei ja ja maar deed het gewoon langzaam. Hoef ik in bed minder te doen tijd rekken. We vergaten de tijd of die ouwe van in de 50 was te vroeg bij zijn eetafspraak. Hij had blijkbaar een sleutel van de woning. Ik was haar flink aan het beuken kwam hij de slaapkamer binnen. Wat is hier aan de hand keek ie boos.. je zit met een tienerjongen in bed die je zoon kan zijn. Hij maakte snel een foto van ons beiden we lagen nog allebei op elkaar naakt. Dit is voor jóu de laatste keer anders stap ik naar de politie. Toen ging ik naar huis.   Opeens een herrie en kabaal daar in de woning met scheldwoorden . Mijn moeder zei waarschijnlijk heeft de buurvrouw ruzie met die vriend. Weet je toevallig wat.. ik zei als een engeltje neee zou niet weten. Ze was heel goed gehumeurd. Maar die vrouw zit achter die rijke ouwe.. dus het zal wel goed komen met die 2. Heb ik dit echt goed opgelost ben trots op me al vond ik dat een tweede keer sex met de buurvrouw tegen mijn principes ging. Maar ja ik moest een nieuwe telefoon halen vandaag ha ha. Nu heeft haar ouwe vriend een stok achter de deur. Ik kon hem altijd bellen en hij had de foto ook naar mij net gestuurd . Goeie cameraman!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben inderdaad ouder en heb dus meer ervaring. Je wil dat anderen hun mening geven en advies ? Weer niet goed. Want jongens van jouw leeftijd weten inderdaad alles beter. Maar goed : er bestaat een gezegde dat stelt : ' de bluts komt met de buil ' en ook ' men leert met schade en met schande '. Dit was dan wijze raad van Tante Kaat.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 22..wil je effe dimmen ! ik ben een minderjarige kind van 16 jaar. Je moet me niet zo afzeiken. Vrouwen of meisjes die verkracht net zijn geworden.. de meesten geven het niet aan of juist maanden later. Waarom.. Ze schamen zich ervoor of hebben angst met de dader om weer in contact te komen. Tweede punt is als mijn ma dat weet.. dan gaat het de hele dorp rond. Ook op mijn school elk meisjes weet dit en wil geen 1 chick met mij gaan. Ben dan een mannelijke slet of zo. Of ik word ermee gepest en kunnen we beter verhuizen. Die buurvrouw heeft een latrelatie met een ouwe man in de 50 jaar ergens .. ze wonen niet samen. Ze zegt dat hij heel lief is maar niks klaar krijgt in bed. Ik zie hem wel zijn dikke Mercedes in de straat dus die heeft geld. Daar zal ze het wel vóór doen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo ! De waarheid heeft ook haar rechten. Als ik jou was, zou ik de politie niet onderschatten. Zij hebben de nodige expertise en ervaring om alle details van een verklaring te ontzenuwen. Waarom, als ze dan toch verkracht is, heeft ze nog geen aangifte gedaan ? Alleen om jou verder te kunnen manipuleren. Zij is de leugenaar en bovendien gewetenloos. De politie zou haar vragen hoe het komt dat jij in haar slaapkamer was, toen je haar zogezegd ' verkrachtte '. Zij heeft jou toch naar haar slaapkamer gebracht, zeg je ? Welke vrouw zou dat doen met een vreemde in haar huis, tenzij ze bepaalde bedoelingen heeft.

    Maar het is en zal zijn zoals jij het wil. Je vond het lekker en krijgt er geld voor ; dus zie ik jou goed in staat het verder met haar te doen. Een soort van misbruik met wederzijdse toestemming dus. Je hebt nog niet gezegd of die vrouw getrouwd is. Dan hoop ik maar voor jou, dat je nooit betrapt wordt door de bedrogen echtgenoot.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Dus ze chanteert je nu ook om vaker seks met je te hebben? Wat ontzettend naar dit. Als je geen telefoon meer hebt, zou je misschien eens kunnen proberen een apparaatje te komen om geluid op te nemen en zo stiekem opnemen wat ze tegen je zegt. Dan heb je wel bewijs van wat ze doet.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 22 jaar.. Als een meisje of vrouw schreeuwt dat ze verkracht is geworden tegen haar zin in.. ga dan maar als tienerjongen of man zeggen dat het niet zo is. Vrouwen hebben een slachtofferrol en worden 9/10 keer geloofd. En er ligt idd wat van mijn sperma op de lakens. BAM = bewijs. En ik had de pech vandaag gehad door die stress dat ik mijn telefoon in de wcpot liet vallen. Alle bewijs appjes weggg. Mijn moeder zei tegen mij we gaan je geen andere nieuwe kopen!! Weet je wat jij doet ..vraag of die lieve buurvrouw nog klusjes heeft.. Dat wordt dus naaien want ze had nog een stok achter de deur.. Als ik het niet meer deed met haar ze aangifte toch alsnog deed. Ze was een beetje erg pissig dat ik haar negeerde op de seksverzoekjes en niet reageerde met ik ben geil of zowat..

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo simpel is het niet. Denk je echt dat de politie zal geloven, dat jij haar verkracht hebt ? Er zijn twee partijen en jij mag dan ook jouw verhaal vertellen + het feit dat ze gedreigd heeft jou te beschuldigen van verkrachting. Geloof me : een goede advocaat maakt brandhout van haar.
    Niet jij maar zij zou zich moeten schamen !

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 22 jaar.. Ik zóu dan snel rijk worden als werk studentje naaidienst. Lol Ze had het over 3x fucken per week ha ha. Weet je het is heel raar het gevoel erna of je een moeder neukt. Ze zei nog ons geheimpje moet geheim blijven. Want anders zeg ik tegen de politie dat je me verkrachtte. Er ligt DNA materiaal van jou op bed als schaamhaar en zaadvlekken op de laken .Ik bewaar die laken goed en als je me verraadt ben je de pineut. Eigenlijk wilt ze met me weer voor de tweede keer in haar bed hebben. Wel voor 20 euro en ik kan mijn ouders nix vertellen. Schaam me ook erover het was wel lekker.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS Ik dacht, dat ze jou 20 euro had gegeven 'om het gras te maaien'. Voor deze bijkomende service zou ik, als ik jou was, minstens 100 euro vragen. Hoeveel dacht je, dat een échte playboy haar zou vragen ?! Om je maagdelijkheid hoef je je alvast geen zorgen meer te maken.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je je slecht voelt over wat er gebeurd is, voel je dan vooral niet gedwongen om te doen wat ze je nu vraagt. Schaam je niet voor wat er is gebeurd: ze is ouder dan jij, je had nog nooit seks gehad, dus ik kan wel begrijpen dat je in de war raakte en meeging in wat ze wilde.

    Hoe goed is je band met je ouders? Als je ze vertrouwt, is het denk ik een goed idee om dit eens met hen te bespreken, ook al is dat misschien mo

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • (Sorry, ik drukte bij mijn vorige bericht iets te vroeg op verzenden.)
    ...ook al is dat misschien moeilijk. Vaak helpt het om je problemen te delen en er niet alleen mee rond te blijven lopen, en je ouders kunnen je denk ik wel advies geven en steunen, zodat je sterker staat tegenover je buurvrouw.

    Als je het gevoel hebt dat je gedwongen bent, kun je ook met hen bespreken of het een goed idee is om dit met de politie te delen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als een jongen wat schrijft over gedwongen sex is het direct een fantasie verhaal. Als een meisje hierover schreef met de buurman is het pedo en vieze man. Ik voel me zo slecht wou mijn maagdelijkheid bewaren voor mijn eerste echte vriendinnetje. Ze had me gisteren 9x geapp.. Ze schreef tienerjongens zijn het lekkerst in bed. Die kunnen nog met neuken op topniveau presteren.Ouwe kleine lullen zijn vaak slap en lui. Jij geeft me de beste orgasmes mooie lange jongen... Doe je het krijg je ook wéér 20 euro. Niemand hoeft het te weten toyboy..

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe voel je je hierover? Vind je het erg dat het gebeurd is of juist niet?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • ik denk fantasie....

    best een raar verhaal...

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Een vrouw van 39 ? Ok. Maar de BUURvrouw ?!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Waar of toch een fantasie verhaal.?

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten