Skip to content
10 reacties
4716 weergaves

dat was niet ok

vorig weekeinde hadden we een groot feest in een feestzaal bij ons in het dorp en mijn neefje die een jaar jonger is dan ik zou bij mijn blijven slapen. mijn ouders waren ook op het feest maar die zouden langer blijven en wij moesten om 12uur toch echt naar huis. mijn neefje had dssu stiekum aan de baco gezeten en was een beetje lam en toen we op straat liepen moest hij echt aan mijn vasthouden om niet te vallen. Toen we thuis aankwamen hielp ik hem mee de trap op en ging naar mijn slaapkamer waar een logeerbed voor hem bij stond. hij liet zich erop vallen en even later was hij vertrokken. als ik hem zo liet liggen zouden mijn ouders gelijk wat doorhebben dus ik besloot hem zonder bijbedoelingen uit te kleden. Als laatste trok ik aan zijn broekspijpen maar daardoor kwam ook zijn onderbroek een stuk mee maar ik kon zijn piemel toen net niet zien maar ik zag wel dat hij een flinke bobbel in zijn broek had. toen heb ik toch iets gedaan waar ik nu best spijt van heb omdat ik toen dacht dat het geen kwaad kon. ik heb namelijk zijn onderbroek omlaag gedaan zodat ik zijn piemel kon zien. hij was inderdaad half stijf en ik zag een beetje dons schaamhaar. ik heb toen zijn piemel vastgehouden en gestreeld toen hij nog harder werd en uiteindelijk maar gestopt omdat ik zeker niet wilde dat hij mischien wel zou gaan spuitenn en heb zijn onderbroek weer aangedaan en de deken over hem heen. ik moest er toen wel steeds aan denken maar viel uiteindelijk in slaap.. de volgende morgen zei hij wel dat hij niet meer wist of hij zelf nog zijn kleren had uitgetrokken maar toen heb ik gewoon eerlijk gezegd dat ik dat had gedaan en daar maakte hij geen probleem van. het lag toen wel op het puntje van mijn tong om te zeggen dat ik zijn piemell bekeken heb maar dat durfde ik toch niet. moet ik het nu een week later alsnog vertellen of zo laten omdat hij toch niks ervan heeft gemerkt? ik weet het even niet, ik wil ook niet onze goede band in gevaaar brengen.

14 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Het ts, dit is een dubbel gevoel voor mij. Als je het zegt kan hij misschien kwaad worden ja maar als je het niet verteld en het komt toch uit kan hij ook kwaad worden dus ik zou het gewoon vertellen. Om het minder erg te maken zeg je erbij dat hij de jouwe ook mag bekijken en zo.     Ik heb dit zelf ook al eens bij een vriend gedaan. De eerste nacht was hij niet wakker geworden ( denk ik ) en ik zei niks. De nacht erop deed ik het weer maar toen werd hij wel wakker en hij vroeg wat doe je. Ik zei dat ik gewoon benieuwd was naar zijn lul. Hij wou daarom ook de mijne zien en dat heb ik ook gedaan. 

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Met jongen 20 eens dit was gewoon een jongensachtige nieuwgierigheid wat normaal is op die leeftijd,daarbij het neefje maakte er geen probleem van dat hij zijn kleren had uit getrokken. Een schuldcomplex aan praten is totaal onzin dus, dapper dat hij dit verteld . Kan ik ook wel kwaad zijn dat ik de pineut was in een groep als nieuwkomer en om er bij te willen horen een blote uitdaging aan moest gaan die achter af best stoer was.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het verhaal van TS komt neer op nieuwsgierigheid en experimenteergedrag. Op een leeftijd van 14 vind ik dit volkomen aanvaardbaar, en het heeft mijns inziens weinig zin door moreel gezeur die jongen schuldgevoelens aan te praten. Wat TS vertelt komt trouwens veel meer voor dan je zou denken. Als het gaat om jongens jonger dan 16, zou ik dit soort van belevenis eerder met de mantel der liefde bedekken.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat je het uiteidelijk lekker vindt dat gebeurd nou eenmaal dat zijn hormonen dat betekent niet dat je dat ook zelf wil. Dat iemand die ouder dan jou is aan je zit is niet iets goeds. Een babysitter je broer of wat dan ook! Oke als het je vriend is die jonger is of net wat ouder en hij of zij bedoelde er niks mee zoals de jongen14 helemaal boven aan al is dit niet goed want ieder zijn privé. Maar niemand zou je zomaar aan horen te raken. En als het vaker dan een keer gebeurd is er een kans dat het misschien gaat escaleren en dat wil je denk ik niet. Al wil je geen gezeur of zo. Het is niet goed dat iemand die ouder dan jou is zomaar aan je gaat zitten. Dat je in een ontdekkingsfase zit is geen vrij briefje en al helemaal niet een babysitter! Die hoort op je te passen niet aan je te zitten als je slaapt. Al vind je het lekker (zelf als je het niet wil gebeurd dat) dat betekent niet dat iemand zoiets zomaar kan doen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 14 Ik snap wel dat je geen behoefte hebt aan gezeur. Je kunt hier misschien wel gewoon een keer een eerlijk gesprek over voeren met je broer en je grenzen aangeven. Als je dat vriendelijk brengt, dan hoort hij het te accepteren.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • bij mij was het dus mijn broer die als ik sliep regelmatig aan me zat. omdat ons huis niet groot is deel ik de slaapkamer met mijn broer die nu 16 is. het is denk ik een jaar geleden of zo begonnen dat ik onrustig sliep en juist moeier wakker werd en ik had vaak een natte droom, tenminste dat dacht ik dus bleek later. ik ben een paar keer gewoon wakker gebleven en deed alsof ik sliep en soms, niet elke avond, kwam hij naast mijn bed zitten en begon me te betasten en te strelen. daarna begon hij me heel voorzichtig af te trekken en ik kon dan ook niet meer tegenhouden dat ik na een tijdje moest klaarkomen. hij liet dan ook nog is het sperma gewoon zitten.
    kijk ik begrijp dat het niet goed is, maar aanranding wil ik toch niet zeggen. hij is kennelijk aan het ontdekken geslagen en kan niet meer stoppen en eigenlijk vond ik het soms best wel lekker en spannend. gelukkig gaan we binnenkort verhuizen en krijgen we ieder onze eigen kamer. ik laat het ook maar rusten want ik heb geen zin in gezeur eigenlijk,

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Als het gaat om twee minderjarige jongens, zou ik er niet zwaar aan tillen. Zolang het maar geen gewoonte wordt. Het is wel ondeugend, maar ook best mogelijk trouwens dat jouw neefje zelf besloot niets te zeggen achteraf om jou niet in verlegenheid te brengen, terwijl hij misschien nog wakker was toen het gebeurde en hij het wel lekker vond.

    Als het gaat om een meerderjarige die zoiets doet, dan is het wel degelijk misbruik. Hij zou beter moeten weten, zeker in een vertrouwensfunctie als babysitter. Dat de jongen in kwestie genoten heeft is buiten de kwestie.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb 2 jaar geleden net zoiets meegemaakt als die jongen van 20, toen ik alleen thuis was met een babysitter. Ik was al een tijdje naar bed toen ik half wakker werd, dat was omdat de babysitter me aan het betasten was. Mijn piemel was stijf en ik moest eigenlijk naar de wc, maar ik durfde niet te laten merken dat ik wakker was. Dat gewriemel aan mijn piemel voelde trouwens heerlijk, ik genoot er echt van. Daarna sliep ik weer meteen in slaap.
    Het enige minpuntje was dat ik 's morgens in bed had geplast, ik denk omdat ik niet naar de wc was gegaan toen ik moest.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jouw verhaal is voor mij herkenbaar. Toen ik 14 was, kwam een vriendje van een paar jaar jonger logeren. Wij sliepen samen in een tweepersoonsbed. Maar de tweede nacht werd ik wakker, omdat ik iets gewaarwerd en toen voelde ik dat hij mijn piemel aan het betasten was. Ik deed echter alsof ik sliep, maar ik vond het wel lekker.

    De volgende dag heeft hij mij niets gezegd en dat zou ik in jouw geval ook niet doen. Wat niet weet niet deert. Maar op jouw leeftijd zou ik niet van aanranding spreken : je was nieuwsgierig en je vond het spannend en zonder nadenken ging je daarbij iets te ver.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Technisch gezien is het aanranding. Maar wat niet weet wat niet deert. Ik snap de nieuwsgierigheid en verleiding. Ja het was fout en dat besef je achteraf. Maar, er is nu geen heisa of drama. Jij bent de enige die hiervan weet. Ik zou dit lekker voor je houden om te voorkomen dat er wellicht iets escaleert. En in het vervolg weerstand bieden tegen zulke verleidingen.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten