Skip to content
3 reacties
1621 weergaves

Groepsgenoot

Hallo ik ben bewoner van een beschermd wonengroep. Ik had een vriend daar die ambulant woonde. Ik ben homoseksueel en hij biseksueel op een gegeven moment kwam ik langs en we hadden een leuk gesprek. Op een gegeven moment zei hij dat hij al lang niks met een andere jongen heeft gedaan. Ik zei als er wat tussen ons zou gebeuren dat ik dat niet erg zou vinden. Van het een kwam het ander en we hadden elkaar toestemming gegeven om elkaar af te trekken. Ik bleef slapen maar voelde me klote en schuldig en toen ben ik terug naar de groep gegaan. Hij heeft mij overal op geblokkeerd en ik spreek hem niet meer. Ik weet niet wat ik moet doen ik ben vooral heel bang.

19 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Waarom bang? Was toch wederzijds, dan je zegt homo te zijn, dus waarom die schaamte? Allemaal nogal verwarrend en waarom heeft hij jou geblokkeerd,en waarom. Is er iets mis gegaan, dan je woont beschermd, neem aan met begeleiding, dus je kunt praten met een begeleider, desnoods samen met die vriend, dit kan toch opgelost worden lijkt me.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hij wilde het, en jij wilde het , en dus hebben jullie elkaar afgetrokken.
    Daar hoef je je dus niet schuldig over te voelen...

    Maar blijkbaar is er meer gaan de hand en dat is niet helemaal duidelijk uit je verhaal. Jij voelde je klote en schuldig daarna, en die vriend heeft je vervolgens overal op geblokkeerd.

    Vraag jezelf eerlijk af : Zou het kunnen dat jij hem hebt overgehaald terwijl hij eigenlijk toch niet wilde ? Als dat zo is, is het een lastige vraag. Want hoewel jullie elkaar toestemming hebben gegeven , zitten jullie in een beschermd wonen groep en dan KAN het zijn dat iemand zich (te) snel laat beinvloeden.
    Maar dit weet je niet zeker, voor hetzelfde geld is hij boos omdat jij bent teruggegaan terwijl hij meer had verwacht.

    Hoe dan ook, ik zou proberen met hem in contact te komen om hem gewoon te vragen wat hem dwars zit. En vertel jij ook aan hem waarom je je klote voelde. Maak hem duidelijk dat jullie misschien fout gehandeld hebben, maar dat je niet wil dat dit gebeuren de vriendschap kost. Probeer hem gewoon zo snel mogelijk te bellen ofzo. Succes.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom zo bang en waarom schamen als het een goede vriend was en jullie wilden het alle twee. Wat heeft die groep er mee nodig,je hoeft toch niets te zeggen of te verantwoorden?

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten