Skip to content
64 reacties
4301 weergaves

seksueel benaderd door docent

Hallo allemaal Ik zal jullie mijn verhaal vertellen.ik werd als sinds begin van het vorig schooljaar lastiggevallen door een leraar (en toen ook mijn mentor) hij zei allerlei seksuele dingen tegen mij waar ik bang van was geworden en hij zat aan mij wat ik niet wou en ik schreeuwde bijna of hij ermee wou gaan stoppe maar dat deed hij niet.ik had het eerste vertelt aan de vertrouwenspersoon en ik had toen een gesprek gehad met haar en hem tegelijk maar hij ontkende alles wat hij deed dus ik kon er niks meer tegen hem doen en later had ik het ook tegen mijn ouders en de directeur vertelt maar die geloven ook zijn verhaal?? en nu denkt ik iedereen dat ik lieg en hij chanteerde mij dat ik het aan niemand meer mocht verder vertellen ik ben echt super bang wat hij nog wil doen met mij!! Heeft iemand tips aub!!

15 jaar
7 jaren geleden

64 Reacties

  • Top,bedankt dat je liet weten hoe heter nu voorstaat. Je krijgt van mij ook een virtueel bosje bloemen op de goede afloop.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja! En zo erg bedankt voor jullie hulp! :) jij en jongen 21 zijn geweldig! Bedankt voor jullie hulp en tips!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Super dat ze je nu geloven! Ik ben echt blij voor je dat die leraar op non-actief is gesteld en dat de mensen die je niet geloofden het zo te horen goed willen maken.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hij is op non-actief gezet en ze gaan nu kijken hoe het verder gaat aflopen met hem en ik heb bloemen gekregen van de mensen die mij niet geloofden:)ze zijn bezig met een onderzoek

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe is het maandag gegaan?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje 15 probeer de kalmte te bewaren. Ik begrijp dat je wraakgevoelens hebt , maar bewaar die voor die ene leraar. Het feit dat je ouders er achter komen dat ze je ten onrechte niet geloofden is reeds genoeg afgang voor hen. Realiseer je ook dat je je ouders zeker nog nodig gaat hebben op latere momenten.
    En succes maandag! Probeer je niet te laten leiden door emoties.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is nu kerstvakantie,en ik ga maandag na de kerstvakantie de opnames laten zien aan de directeur wat die ene leraar allemaal zei, maar ik wil graag mijn ouders de directeur en die leraar laten boete van dat ze mij niet geloofd hebben en wat die leraar allemaal gedaan heeft bij mij, weten jullie wat voor wraak ik moet doen om hun te laten boete?? AUB goede tips want ik wil het echt graag doen!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou heb je dus het bewijs in handen. En nou nog maar eens kijken of je ouders, de directeur en al die anderen je nog steeds niet geloven.
    Jij hebt alle troeven in handen nu. Stel voor de zekerheid die geluidsopname veilig, maak er een backup van .
    Ik denk dat je in ieder geval genoeg in handen hebt om die leraar te laten ontslaan of veroordelen. En ik begrijp je angst wel hoor maar ik zou nu doorzetten met er werk van te maken. En als je dat niet allen durft, neem iemand mee die ji bijsta. Sc alweer

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je van die uitspraak een geluidsopname hebt, dan zou ik het laten horen aan het schoolbestuur en je ouders. Dit soort uitspraken mag hij namelijk niet doen, en hij mag je al helemaal niet onder druk zetten om dit geheim te houden. Je hebt nu bewijs dat er wel degelijk iets aan de hand is: hier hoort het schoolbestuur iets mee te doen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Omg,vandaag zag ik die leraar weer op school en ik liep gwn heel normaal langs hem dus hij bleef mij maar aankijken dus toen zei ik tegen hem 'is er wat??' Dus toen zei hij 'nee niks hoor' dus ik ik liep weer terug naar mijn kluisjes en hij blijf mij maar aankijken dus tien zei ik 'ga ergens anders naartoe kijken viezerik'dus hij vroeg mij om ff met hem mee te komen want weigeren had toch geen zin dus ik liep met hem mee naar zijn lokaal en toen zei hij letterlijk dit! 'Ik ben verliefd op me en ik hou heel erg veel van je ik heb al sinds 8 maanden verliefde gevoelens voor je' en Hij pakte me handen vast en ik rende toen weg! Maar ik heb wel een geluidsopname gemaakt toen hij dat zei maar zou ik dit laten zien hij zei dat ik dit aan niemand maar ook echt aan niemand mocht vertellen en ik wil verder geen problemen meer met hem maar zou ik het vertellen of niet ik wil het wel heel graag doen maar ben ook wel een beetje bang.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 15, voel je alsjeblieft niet aangevallen door mij. Ik bedoelde niet dat je NIETS hebt ondernomen, maar nog NIET ALLES.
    Je hebt zelf al veel geprobeerd, hebt het je ouders verteld en de directeur, maar niemand neemt je echt serieus. Daarnaast ben je ook bang voor waar die man toe in staat is als je het vertelt.

    Maar je hebt nog geen politieaangifte gedaan. Dat is ook wel begrijpelijk want dat is ook zwaar voor jou, en de sfeer op school zal er door de aangifte ook zeker niet beter op worden, maar dan kan je later in ieder geval geen spijt hebben dat je niet tot het uiterste bent gegaan om je recht te halen.




    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 21,wat bedoel je met (dat ik destijds niets heb ondernomen) aan wie zou ik het later moeten vertellen dan? Alleen ik snap die zin niet wil je het uitleggen?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je de politie verteld wat die leraar gedaan heeft, dat niemand je serieus neemt en dat hij je bedreigt heeft, dan hoort de politie je te beschermen. Vraag er dan ook om dat ze je beschermen tegen die leraar, maak duidelijk dat dat nodig is.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • En ik mag van hem er niet meer over hebben anders dreigde hij mij om met mij naar de directeur te gaan

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 18 ja kan dat hij het niet zo bedoelde ja maar als ik naar politie ga kan die leraar dan nog wat bij me doen??

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 21 bedoelt niet dat die leraar onschuldig is. Als ik het goed begrijp, probeert hij alleen uit te leggen dat hij jou hoe dan ook als een bedreiging zou kunnen zien, omdat je dit verhaal over hem in de wereld hebt gebracht, en dat wil hij niet. Ik weet niet of hij er echt zo over denkt, het kan ook goed dat jij gelijk hebt. Jongen 21 bedoelt het in ieder geval niet slecht.

    Goed dat je met de Kindertelefoon hebt gebeld! Ga je nu naar de politie?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Echt meisje15 ik snap je heus. Als hij toegeeft dat hij fout zat, maar tegenover anderen ontkent hij is dat misselijk en onrechtvaardig. Alleen daarom al zou ik naar depolitie gaan. Niet omdat je dan de garantie hebt dat er dan opeens rechtvaardigheid is, maar om hem verder onder druk te zetten. En voor je eigen gemoedsrust zodat je later niet kan zeggen dat je destijds niets ondernomen hebt tegen hem.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • En ik heb wel de kindertelefoon gebeld en ze zei dat ik naar de politie moete staopen. En hoe kan hij nog onschuldig zijn terwijl hij zelf aan mij toegeeft dat hij fout zit?! Alleen hij weet dat ik niet tegen hem in durf te gaan en al helemaal niet te stappen naar de directeur! Snap je dat of niet?! Jongen 21

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe kan hij zelfs onschuldig zijn terwijl hij zelf toegeeft dat hij mij heeft lastiggevallen?! Dat geeft mij alleen maar juist het sterke gevoel dat hij mij opzettelijk intimideerd en dat hij hiermee wegkomt!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat ik bedoel is : Jij beweert iets, hij ontkent dat.

    Laat ik even uitgaan van het meest waarschijnlijke scenario :
    Hij heeft wel degelijk iets heeft gedaan, maar hij ontkent het , iedereen gelooft hem en hij komt ermee weg.

    Een ander scenario is dat hij wel iets heeft gedaan, maar dat dat helemaal niets seksueels was, of in ieder geval helemaal niet zo bedoeld was. Dat hij het oprecht als onzin betiteld dat jij dit al seksuele intimidatie vind.

    Een ander (onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk) scenario is dat hij de waarheid verteld , en dat jij liegt , en de leraar is verder helemaal onschuldig

    In al deze 3 scenario's ben jij een risico voor hem, als jij wil dat ze hem gaan aanpakken. DAT is lastig voor hem. Zelfs in het eerste scenario, want zelfs al deed de directeur niets met jou verhaal, hij weet donders goed dat men hem nu toch anders is gaan bekijken na jouw verhaal en extra alert wordt op andere signalen in die richting die jij aangaf.....

    Heb je trouwens al de kindertelefoon gebeld ?





    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten