Skip to content
13 reacties
25067 weergaves

Stijve door meisje 6

Ik ben dus al een tijdje een oppas van een meisje van 6 jaar en 9 jaar. Ze zijn alle twee heel lief maar het meisje van 6 klimt de hele tijd op me. Ik krijg telkens een stijve als ze op mij gaat klimmen en zelf heb ik het gevoel dat ze mij ook leuk vindt. Laatst kwamen ze bij ons thuis op bezoek (omdat mijn ouders vrienden zijn met de ouders van de oppasmeisjes) en toen moest ik douchen omdat ik van de training af kwam. Ze zei dat ze mee wou douchen en toen zei ik dat dat niet mocht. Maar ik deed expres de deur niet op slot omdat ik stiekem wel wou dat ze even binnenkwam. En toen trok ze haar kleren uit, en kwam ze onder de douche staan. Ik kreeg meteen een stijve en dat zag zei dus ik ging snel onder de douche vandaan. Ik had nooit verwacht dat ze onder de douche kwam, ik dacht hoogstens dat ze even kwam kijken. Maar nu schaam ik me dood en durf niet meer op te passen... Ik weet dat het heel stom van me is want ik had het kunnen weten... Wat moet ik nu doen en hoe moet ik tegen de ouders zeggen dat ik wil stoppen met oppassen? please help

17 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik heb dit ook gehad (alleen dan minder erg) Was bij een klein meisje bij mij op school (ik heb niks bij haar gedaan verder) maar die was ook 7 of die leeftijd, je schaamt je nu, maar ik denk dat het wel weer over gaat, je went er aan en dan krijg je minder snel een stijve

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Kinderen zoeken grenzen op, maar met hele andere bedoelingen. Veel jongens die oppassen zullen het wel eens meemaken dat een meisje (of een jongen) uitdagend gedrag vertoond. Niet omdat ze opgewonden zijn, maar uit nieuwsgierigheid. Ze zijn zich er vaak al bewust van dat ze iets doen wat niet mag (plasser later zien, vieze woorden zeggen) en zijn erg benieuwd naar jouw reactie.

    Jonge kinderen (5 t/m 8 zo ongeveer) hebben door dat ze iets doen bij jou en proberen je op hun manier te laten schrikken door hun billen te laten zien of ineens in hun blootje de huiskamer in te springen. Ze zijn benieuwd naar jouw reactie. Ga je gillen? lachen? word je boos? Het beste is om in zulke gevallen neutraal te reageren en te zeggen dat ze weer aan kan kleden, leidt ze af door iets totaal anders te gaan doen.

    Als je meegaat met hun grappenmakerij ben je de klos, ze zijn niet uit op aangeraakt worden, een hele enkeling wil ook wat van jou zien, maar als je dat doet is het kwaad al geschiet. Als ze aan papa en mama vertellen dat oppas z`n piemel heeft laten zien ben je al de sjaak, dan doet het er niet meer toe dat het kind jou aan het uitdagen was, jij bent dan fout bezig.

    Dat je er een stijve van krijgt hoeft niets te betekenen, je ziet iemand bloot, ook al is het een kind, het levert een spannende situatie op waar je hersenen op reageren. Je krijgt tegen je wil een erectie en bent bang dat je nu een pedo bent. Zet dat uit je hoofd.

    Een kind is op niets anders uit dan reactie krijgen, iets stouts doen. Wees de slimste en zeg dat je dit niet wil en bedenk iets anders leuks waar je je kleren bij kunt aanhouden.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Die douche- en blootsituaties kun je dan ook het beste vermijden. Gewoon de badkamerdeur op slot dus. Bedenk ook dat je nog redelijk jong bent en domme fouten kunt maken. Dat was er een, dus gewoon vermijden. Je kunt evt. ook naar de huisarts gaan met de twijfel over je gevoelens. Die heeft de mogelijkheid om je door te sturen naar een psycholoog, mocht je daar ooit behoefte aan hebben. Je bent nog erg jong om te zeggen of je pedo bent of niet. Mocht dat wel het geval zijn, ik ben ervan overtuigd dat dat geen keuze is. Hoe je ermee omgaat heb je wel zelf in de hand.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi ik ben de topicstarter. Ik zei de eerste paar keer tegen de ouders dat ik niet kon oppassen, maar daarna wou ik het wel weer, dus ik pas gelukkig toch nog op!     Ik vind het fijn om te zien dat ik niet de enige ben die een stijve krijgt van oppaskinderen. Het jongste meisje klimt nog steeds veel op me en de hele tijd als ik een stijve krijg ga ik snel zitten, want dan valt het minder op.    Ik zeg je eerlijk dat er niet veel verandering in is gekomen, ze is nog steeds heel speels en klimt op me dusja.. Maar sinds die paar maanden dat ik dit vertelde hebben we elkaar niet bloot gezien ofzo.    

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik krijg ook zo vaak een stijve van mijn nichtje van 15 als we aan het zwemmen zijn; niet omdat ik op haar geil ofzo maar gewoon, het gebeurt, kan er niets aan doen.

    ben als de dood dat ze het een keer ontdekt want dan ben ik bang dat ze niet meer met me wil gaan zwemmen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Een penis reageert nou eenmaal op stimulatie.
    Dat zegt op zichzelf weinig.

    Wel zou ik, wat andere ook zeggen, eens goed nadenken over je gevoelens erbij.

    Dat je lust en liefde wat door de war haalt omdat je een stijve krijgt, kan ik ergens nog wel soort van voorstellen, zeker op je 17de waar de hormonen nog flink actief zijn en dat kan op zichzelf al verwarring opleveren in sommige situaties.

    Maar feit dat je het eigenlijk toch liever niet wil, zegt natuurlijk ook iets he!
    Dus niet alleen naar het negatieve, of liever gezegd, wat jij opvat als negatief kijken, maar ook het positieve.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ben het met de meeste adviezen eens, niet aan toegeven, desnoods met de oppas stoppen de risico's zijn veel te groot

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi TS,

    Hou je hoofd erbij, dat is het belangrijkste wat ik kan zeggen. Ik heb iets vergelijkbaars meegemaakt en voelde me er diep ongelukkig bij en ging erg aan mezelf twijfelen of ik pedofiel was. Ik ben toen anoniem gaan bellen met een telefoonlijn die ervoor was, weet niet meer via wat ik er terecht was gekomen, maar er bestaan volgens mij nog wel telefoonlijnen dat je hier anoniem je verhaal kwijt kunt en ook vragen kunt stellen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • kijk je kan eerlijk zijn maar dat vinden ze naturlijk niet leuk je kan ook opassen bij hem dan moet je moet onder de douche en als je dan toch een stijve krijgt
    omdat ze op je kruipt dan kan je ook zeggen van nee stop he

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap het volkomen ik heb ook wel eens als een nichtje of neefje van mij bij mij komt zitten of als we aan het stoeien zijn dat ik dan het idee heb dat ik een stijve ga krijgen. Dit is heel normaal. Kinderen hebben bepaalde uiterlijke kenmerken die bedoeld zijn om te zorgen dat mensen hun lief vinden en dus niet snel iets kwaad zullen doen. Dat komt bij alle dieren voor en dus ook bij mensen. En ik snap best dat jij bijvoorbeeld die kenmerken aantrekkelijk vind.

    Ik moet toegeven dat ik die kenmerken ook wel aantrekkelijk vind.

    Maar besef ook dat als een meisje bij jou onder de douche komt staan of op een andere manier een uiting doet die op jou seksueel overkomt NOOIT seksueel bedoeld kan zijn want zo denken kinderen van onder de 10 nog niet na.

    En als ik jou was zou ik er altijd voor zorgen dat jij niks probeert met iemand die meer dan 3 jaar jonger is dan jou omdat mensen dan raar kunnen gaan kijken naar je en dat je dan problemen zou kunnen krijgen en dat wil jij niet.


    En om meteen te stoppen met oppassen lijkt mij een beetje overdreven maar snap jouw reactie wel. Wat ik je adviseer is om met iemand te praten die hier verstand van hebt en zo te onderzoeken of je een pedofiel bent of dat het komt van je seksuele ontwikkeling in de pubertijd. En laat je als het nodig is behandelen en kijk eens of het dan makkelijker gaat.

    Ohja en vertel die ouders de volgende keer dat er iets gebeurt gewoon wat er is gebeurd. Dat zullen ze meer waarderen dan als ze er achteraf achter komen doordat zij wat heeft gezegd en kleine kinderen praten graag.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • gast ben je pedo?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik sluit me helemaal aan bij de persoon die hiervoor heeft gereageerd. Van kinderen kun je houden en ja kinderen klimmen op je en ik kan me voorstellen dat je daardoor een stijve krijgt als een kind zonder bijbedoelingen je kruis aan raakt. Maar zoals de persoon hier door al zegt seksueel gedrag met een kind dat kan gewoon niet Succes

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als het meisje op je klimt en je krijgt daardoor een stijve, kan gebeuren. Als ze per ongeluk je erectie heeft gezien onder de douche kan dat ook nog wel gebeuren.

    Wat mij een beetje beangstigt is dat je zegt dat je haar leuk en lief vindt, en opgewonden word van haar. En dat je expres de douchedeur open hebt laten staan in de hoop dat ze kwam kijken.

    Je bent veel te ver over de schreef gegaan hier, maar gelukkig besef je dat zelf ook.

    Wat jij moet doen is jezelf heel eerlijk afvragen of je pedofiele gevoelens zou kunnen hebben. Zoja, ga dan inderdaad niet meer oppassen zodat je niet meer in de verleiding kunt komen, en zoek hulp. Anders zul je zien dat het steeds verder gaat, en als het dan misgaat wordt je uitgekotst door iedereen, om nog maar niet te praten over de gevolgen voor het kind.

    Succes

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten