Skip to content
2 reacties
1256 weergaves

Populair

Van de winter ben ik met vijf jongens van school een week naar een vakantiehuisje geweest en ik was het enige meisje. De jongens zijn ook nog twee jaar ouder dan ik en zij hadden mij uitgenodigd omdat ik populair ben. Die jongens hadden mij al fotos naar mijn telefoon gestuurd van hun stijve penis met de maat erbij. Een jongen was daar mee begonnen en die andere jongens deden het toen ook. Dat was best wel vreemd want ik zat net in de eerste klas en dan al meteen blote piemel fotos ontvangen van jongens die twee klassen boven mij zitten. Toen wij in het vakantiehuisje waren toen grapte ik over de fotos die ze van hun piemels hadden gestuurd en toen een van die jongens vroeg of ik zijn piemel wilde zien toen zei ik 'nou best'. Toen kwam van het een het ander en toen heb ik alle jongens afgetrokken want dat wilde ze en ik vond het best spannend allemaal. Maar ze wilde mij ook naakt zien en ik wilde eerst niet maar uiteindelijk toch gedaan. En van het een kwam het ander en toen heb ik mij laten neuken. En verder de hele week seks met hun gehad. Maar toen ik thuis was toen had ik best wel spijt. Totdat de jongens mij bij een van hun thuis gingen uitnodigen en nu doen wij het weer en zijn zijn altijd met zn vijven. Ben ik nu een slet?

13 jaar
7 jaren geleden

2 Reacties

  • Persoonlijk ben ik monogaam en vind ik meiden die seks hebben met meer dan 1 persoon meestal al niet kunnen. Maar goed mensen kunnen veranderen als ze echt willen.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Een slet wil ik je niet noemen, al zullen anderen daar anders over denken als je het met 5 man tegelijk doet.   Maar ik vind je wel heel erg naief. Dat is overigens geen kritiek naar jou toe hoor,want je bent ook nog jong ! Maar je bent dus wel heel makkelijk over te halen en daar kun je dus achteraf alsnog spijt van krijgen. Ik hoop dat je voortaan wat voorzichtiger wordt.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten