Skip to content
4 reacties
1137 weergaves

Disco

Ik ging gister met 3 vriendinnen logeeren. We gingen logereen bij N (zo noem ik haar even) want die heeft een groot huis en relaxte ouders. N heeft twee zussen, tweeling en die zijn 17. Een daarvan is best wel een slet en heeft wel 3 vriendjes per week ofzo. Nou N der zus ging naar de disco en wij gingen mee (eigelijk waren we 2 jaar te jong maar de zus van N had valse paspoorten voor ons). Het was echt super leuk alleen die zus had een paar glaasjes te veel op ofzo. Dus die ging rond twaalven naar de 'wc' met twee jongens. Dus wij daar zitten het was echt gezzelig maar na een tijdje kwam een rare gast naast N zitten (die had er miss ook een paar teveel op) en N begon heel raar te doen en na een tijdje kwamen er twee vrienden van die jongen er bij. En N wou graag met hem mee naar huis alleen wij (ik en die andere vriendin) waren nog nuchter en dachten er niet aan. Dus toen ging N weg en bleven wij achter met die jongens. Die jongens deden echt raar en gingen aan onze borsten zitten en allemaal geile opmerkingen maken. Wij gingen naar de 'wc' om van ze af te zijn en besloten om weg te gaan. We dronken snel onze cola op en pakte onze fiets. Die jongens volgde ons en zijden dat de bosjes heel warm waren en dat herhaalden ze de hele tijd. Dus wij fietsten snel weg alleen we konden bijna niet fietsen. Ik denk/weet dat ze ze alchol in onze cola gedaan toen we op de wc waren. Dus ik viel en toen werd ik waker zonder kleren in de bosjes. En die jongens waren weg... Ik heb dus geen idee wat er was gebeurd maar wist het wel bijna zeker. Ik wou aangiften doen maar durfden niet want we waren illegaal in die disco. Dus nu weet ik echt niet wat ik moet doen. Kan iemand helpen pls het lijkt of ik in een ofandere duistere hel ben gekomen...

14 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Dat ze al in de disco aan je borsten zaten zou ik niet accepteren. Dat soort mensen horen niet in de maatschappij, ook niet in disco's waar alcohol wordt gedronken (mij maakt t natuurlijk niet uit wanneer het niet ongewenst is). Maar ik ben zo'n iemand die ze gelijk al zou naaien, gewoon melden ergens in die disco. Regels zijn regels en daar moet iedereen zich aan houden. En ik vroeg me af, vaak zijn er toch ook beveiligers buiten? Je kon ook naar hen fietsen. Wat ik nu zou doen is het gewoon vertellen, eventueel ook over die zus die valse paspoorten had. Dat vriendin N weg ging zou ik ook niet accepteren, dus als zij er niet mee eens is -> niet naar luisteren. Dus gewoon aangifte doen, de ergste misdrijf is dat jullie zo wakker werden.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Oh ja en ik laat mijn drinken NOOIT alleen in een café/disco.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je knockout gaat tijdens het fietsen is het niet van alcohol, je valt niet zomaar ineens weg, als je niks kan herinneren maar wel weet dat je weg viel dan is het geen overmatig alcohol gebruik. Het wegvallen van het volledige korte geheugen is alleen als er veel alcohol gedronken word en niet een paar glaasjes. Overigens, zoals de jongen hierboven, ik geloof er weinig van. Maar goed, of je ergens mag zijn of niet maakt niet heel erg uit, aangifte kun je altijd doen. Zolang je niet op heterdaad betrapt word op het kopen en nuttigen van alcohol in het openbaar is er geen goed bewijs.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Natuurlijk gaan er mensen zeggen ( op elk verhaal) het is nep en fake. Maar dit forum is bedoeld om serieus op te zijn dus ik neem je reactie ook serieus. Zoniet, het kost mij 5 minute voor ik naar bed ga in me leven. Idc. Maar eerst een vraag? Hoe kwam je thuis. Waar was je vriendin gebleven. Ga in iedergeval met bewijs naar de politie of vertel het tegen je ouders. Ik lees vast nog wel hoe hetbgegaan is

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten