Skip to content
15 reacties
1641 weergaves

Hij achtervolgde mij

Hey, een week geleden was ik samen met een vriendin in de h&m aan het shoppen. ik ging voor de grap even naar de mannenafdeling want soms hebben ze daar nog wel leuke dingen. Bij de mannenafdeling zaten er een paar jongens van 15/16 jaar. En eentje zat een beetje naar mij te staren. Eerst dacht ik oké het is maar een jongen die daar staat maar hij bleef maar staren en niet alleen naar mijn gezicht maar hij staarde ook naar mijn kont. Ik zei het tegen men vriendin en we waren meteen naar buiten gegaan. Een uur later moest men vriendin weg dus was ik alleen in de stad. Ik was even ergens gaan zitten en keek om me heen. En ja hoor daar was die jongen weer. Maar deze keer niet met zijn vrienden. Hij ging heel dicht naast me zitten en hij zei: hoe oud ben je? Ik zei: ik ben 13. En toen zei hij:je lijkt ouder. En toen vroeg ik : hoezo lijk kn ouder? En toen zei hij: je hebt een lekkere kont en grote tieten voor een meisje van 13 . En toen kuste hij mij! Hij had zijn handen bij mijn kont en ik was bang als ik tegenstribbelde dat hij mij zou pijn doen want als ik een beetje van hem weg ging kneep hij mij in mijn kont. Maar opeens kreeg hij en sms en opeens rende hij weg. Ik was natuurlijk super blij dat hij weg was. Maar ik was ook nieuwsgierig naar wat er in dat sms'je stond.ik ging meteen naar huis maar ik heb het niet tegen mijn ouders verteld. Ik ben bang als ik naar de stad ga dat ik hem weer ga zien.. Wat moet ik doen?

13 jaar
7 jaren geleden

15 Reacties

  • Beste,
    Vervelend, hier kun je helaas weinig aan doen. Als je hier echt mee zit zal ik ht overigens wel bespreekbaar maken bij je ouders/ vrienden of met wie je wil, want praten lucht altijd op. Verder Hoef je niet bang zijn om hem nog een keer tegen te komen. Je kunt als er een volgende keer komt kei hard om hulp roepen, of mogelijk aangifte doen bij de politie. Zie https://www.politie.nl/themas/thema/zedenmisdrijven.html voor meer info.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent niet alleen, midden in de stad.

    Gewoon om hulp roepen.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • En bij een verkrachter is het inderdaad nuttig om van zijn ballen en lul 'gehakt' te maken...

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Een trap in de kloten werkt altijd en bij iedereen

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Is niet echt moeilijk, ieder meisje weet toch wel waar z'n zaakje hangt...

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 18 : ik ben enigszins bekend met de pijn aan mijn ballen als die geraakt worden door iets of iemand :) .     Ik kan me alleen voorstellen dat je enige aarzeling hebt om zoiets te doen als 13 jarige als je al bang bent en ook niet 100% garantie hebt dan je hem goed zal raken in zijn klokkenspel.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Zelfs als je maar 13 bent en je schopt raakt op z'n ballen dan heeft ie zoveel pijn dat ie er echt niet meer denkt jou aan te randen of zo hoor...

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Een flinke schop in zijn kruis zal inderdaad vast helpen. Maar ik kan me ook goed voorstellen dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan als je zelf 13 bent, en die jongen is ouder en sterker dan jij.

    Wat dat betreft is het antwoord van J14 ook wel een goede, gewoon keihard roepen dat je lastiggevallen wordt waardoor hij vanzelf wel afdruipt als iedereen naar hem kijkt op zo'n moment.


    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je hem in z'n kruis schopt, kan hij je al zeker het eerste uur of zo niet verkrachten want dan is zijn 'gerief' onbruikbaar.. word niet stijf..

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik zou het zeker tegen je ouders zeggen

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • In elk geval nooit alleen naar de stad gaan, en als zoiets weer gebeurt gelijk naar iemand van de winkel gaan en zeggen wat er aan de hand is

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou hem toch keihard in zijn kruis schoppen als ik kon.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat je ook kan doen is : je roept,"help hij valt me lastig"....veel mensen gaan naar je kijken maar hij gaat daardoor sowieso in schaamte vallen en misschien is het zelf nog beter als zn vrienden erbij zijn. En voor de rest als dat meer gebeurd gewoon met je vriendin naar de politie stappen. Suc6 nog X

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • een foto van hem maken met je mobiel en daarna aangifte doen bij de politie. Je vriendin laten getuigen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als hij dat nog eens probeert moet je hem gewoon in zijn ballen trappen of hem daar een kniestoot geven dan probeert hij dat nooit meer.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten