Skip to content
9 reacties
3147 weergaves

Misbruikt bij voetbal. HELP PLS!!!

Bij voetbal ben ik keepster in een jongensteam. Ik ben sinds dit jaar het enigste meisje alleen afgelopen wedstrijd verloren we Super erg. Met 12-2. Ik had toen mijn dag niet helemaal. In de kleedkamers waren de jongens heel erg boos, wat ik kan begrijpen. Maar toen zaten ze te smoezen bij de douche (ik douche bij hun). Opeens kwamen ze op me af en begonnen mijn aangebleven voetbal kleren uit te trekken en mijn BH en slipje. Ik was dus compleet naakt. Dat was ik wel gewent maar deze keer gedwongen en voelde ik mw dus al niet fijn en probeerde tegen te stribbelen. Later ben ik misbruikt. Ik heb me daarna snel aangekleed en ben huilend weggefietst en ik durf nu niet meer naar training maar ik kan niet smoesjes blijven verzinnen om niet te gaan. WAT MOET IK DOEN als ik het zech zou ik problemen krijgen. (niet alle jongens deden mee maar keken wel toe) Pls antwoord groetjes PQ

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Nep verhaal of zeg het gewoon tegen je ouders

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Fijn om te horen dat ze zijn aangepakt maar ik vindt het wel een te lichte straf

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 17 heeft gelijk ik moet ook gewoon bij Jongens douchen vriendje zit in mijn team dus ik veel me wel op gemak

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ehm ik zelf moest ook bij volleybal rond die leeftijd bij de jongens hoor. Door te weinig kleedkamers. Je kan gewoon bij de jongens douchen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet niet of ik het verhaal moet geloven... 15 jaar en tussen de jongens douchen??? Volgens mij heb je geen vriendinnen en probeer je hier aandacht te krijgen. Of heb je dit gedroomd

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Rare gasten zou ik zeggen, je hebt goed gehandeld!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey ts hier. ik heb het eerst gemeld bij mijn ouders. Ze schrokken. We zijn naar mijn trainer geweest en heb het uitgelegd. De jongens werden geschorst door de knvb dus kunnen niet meer voetballen en hebben een taakstraf. Ik ben nu bij een ander team geplaatst en ga volgend jaar denk ik naar een andere club. Bedankt voor je hulp. In principe kan deze post verwijderd worden en wordt ie het niet, voor iedereen die ergens mee zit. Zeg het op dit forum of tegen je ouders en contactpersonen! Die kunnen helpen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • TS hier. @meisje17 Oke ik ga het morgen ochtend voor de wedstrijd vertellen. Dank voor je tip.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat erg dat dit gebeurd is! Echt, je kunt hier zelfs aangifte van doen! Het beste vertel je het misschien eerst eens tegen je ouders: leg dan ook uit dat je bang bent dat die jongens je misschien weer iets aan zullen doen als ze horen dat je dit hebt verteld. Je hoeft je hier echt niet voor te schamen.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten