Skip to content
11 reacties
3188 weergaves

Zatte vriend betast

Hey afgelopen weekend bleef ik bij een vriend slapen. Na een leuke avond was hij echt heel erg zat. Bij het slapengaan moest ik hem al half ondersteunen naar de slaapkamer en zo. Hij is toen met zijn kleren in slaap gevallen. Ik vond dat niet kunnen dus heb zijn kleren uitgedaan tot zijn boxer. Ik vond dat erg spannend en heb toen ook even onder zijn boxer gekeken en gevoeld. Is dit heel erg? Ik ben echt niet verder gegaan dan een keer voelen!

17 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Als jouw vriend er niks van gemerkt heeft zou ik het er bij laten zitten, j17. Wat niet weet dat niet deert.
    Maar misschien is het wel een idee om eens wat met hem te doen als hij niet zat is, jij vind hem blijkbaar aantrekkelijk.

    En j.14 "expres laten betasten", wat dapper van je om dat zo uit te lokken! Het lijkt mij geweldig, maar ik durf dat niet hoor.
    Jammer dat je niet klaargekomen bent, dat zou pas echt lekker geweest zijn.
    Als iedereen het vrijwillig doet is het niet strafbaar denk ik.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee volgens mij niet.

    In principe vind ik wel dat zij verkeerd bezig zijn want zij wisten niet dat jij het niet erg vind. Maar in principe vind ik het strafbaar want ze hebben iets bij jou gedaan zonder jou om toestemming te vragen.

    Dus ja ik vind wel dat het strafbaar is ookal lok jij het wel uit.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb me ook weleens expres laten betasten door op een zomerkamp lag ik alleen met een ondrbroek aan en ging op mijn rug liggen en de dekens net op mijn benen dus uitdagend en ik wist dat er 1 of 2 jongens waren die hier wel op af zouden komen. ik hield me een half uur stil en deed of ik sliep toen ik al gestommel hoorde en een jongen naast mij bed ging zitten. hij heeft me toen ook betast mijn buik en benen gestreeld en ging met zijn hand in mijne onderbroek en pakte mijn piemel en ballen. even later deed hij ook mijn onderbroek omlaag en speelde wat met mijn piemel die inmiddels aardig stijf was geworden. ik ben niet klaargekomen maar het scheelde niet veel.
    nu zijn hun natuurlijk niet strafbaar omdat ik het zelf niet erg vind, of ben ik nu juist verkkeerd bezig?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • als hij niks gemerkt hebt is het toch goed?
    ik heb op een scouting kamp ook wel eens bij een jongen van 13 die naast me lag gevoeld toen hij in zijn slaap ook een stijve kreeg. ik wilde toen gewoon weten hoe zijn pik was.
    ik heb toen nog wwel even zijn eikel bloot gemaakt en met een natte vinger eroverheen gevreven. hij heeft dit ook niet gemerkt maar zijn pik reageerde er wel op.
    niet van wakker liggen zou ik zeggen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik had precies hetzelfde gedaan maar ik zou er niks over zeggen tegen hem

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb weleens gevoeld bij mijn neefje van 12 toen we samen in een tweepersoonsbed lagen. Hij was dan wel niet dronken maar hij sliep nogal vast. Af en toe was ik bang dat hij wakker zou worden, maar dat is gelukkig niet gebeurd.. Op een gegeven moment had hij een paal die uit zijn onderbroek kwam. Hij had nog bijna geen schaamhaar maar het was echt geil om te voelen hoe hard en groot zijn piemel al was. Ik wilde toen ook wel pijpen maar dat durfde ik niet echt... Wel heb ik mezelf afgerukt niet normaal...

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jij moet echt een paar klappen op je blote kont hebben :)   Maar vroeg hij de volgende morgen niet hoe die in bed is beland?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou ja op zich is dat erg.

    Moet jij je voorstellen dat jij op bed ligt en slaapt en dat jouw vriend jouw uitkleed en onder jouw boxer kijkt en voelt zonder dat jij daar toestemming voor hebt gegeven.

    Kijk als ik jou was zou ik zoiets gewoon een keer doen in goed overleg dat is wat eerlijker dan als hij slaapt omdat hij te veel gedronken heeft.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is niet erg beste jongen, zo snel mogelijk vergeten!!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Tja, het hoort niet.. Doe het in ieder geval niet meer. Dan is het op zich niet super erg, maar oké is het ook niet he.
    Er mee blijven zitten is niet echt een nuttige optie, en opbiechten kan alleen maar problemen geven. Dat zou je kunnen doen als je echt voelt dat je dat moet, maar daar heb je beide eigenlijk niks aan.
    Ik zou zeggen vergeef jezelf en zorg dat je verder niemand meer betast.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja dit is eigenlijk betasten. Als hij echt een goede vriend is zou ik het vertellen en je excuses aan bieden.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten