Skip to content
17 reacties
8699 weergaves

verkracht door vriendjes zijn familie

Hallo, Ongeveer een half jaar geleden vroeg mijn vriendje van bijna 16 mij of ik met hem wilde logeren, mij leek het wel leuk dus in het weekend gingen we logeren. Die avond keken we een film hadden een beetje gezoend en gingen toen rond 1 uur snachts slapen. Ongeveer rond 3 uur snachts werd ik wakker omdat de broer van mijn vriend kwam binnen lopen hij had een touw in zijn hand en kwam richting mijn bed. Mijn vriend werd wakker en vroeg wat hij kwam doen. Hij zei niks en haalde een soort knuppel tevoorschijn want hij zat op honkbal maar daar gaat het nii over. Wat ik meekreeg is dat hij mij op mijn hoofd sloeg met die knuppel en mijn vriendje ook daarna viel ik flauw. Toen ik wakker werd was ik naakt en vastgebonden met dat touw mijn vriendje zag er bond en blauw uit en vastgebonden op een stoel en was aan het huilen. Toen ik naast me keek zag ik zijn broer en vader. Ik begon te huilen en zijn broer kwam naar me toe ik probeerde me los te maken maar die knoop zat heel goed vast. Die broer begon te zoenen en ging me toen vingeren. Hij stopte vervolgens zijn lul erin en ging heel hard op een neer ik begon te schreeuwen maar die vader kwam toen en ik moest zijn hem pijpen. Mijn vriend begon ook te schreeuwen en probeerde de stoel kapot te maken ,maar het lukte hem niet. Toen zijn broer klaar was ging zijn vader zijn lul erin doen. Zijn broer pakte mijn vriend en maakte hem los hij sloeg hem weer en hij viel neer. Toen hij wakker werd moest ik hem pijpen en moest hij mij neuken, dit zou onze eerste keer zijn en hij weigerde, zijn vader sloeg hem en zij dat als hij mij niet neukte hij mij in elkaar zou slaan hij keek me aan en ik knikte en zij rustig oke. Hij deed het heel rustig en zijn broer sloeg me mijn vriend zij dat hij moest ophouden. Zijn broer zij anaal. En hij weigerde weer, hij dreigde dat of hij deed het of de vader. Hij twijfelde en vroeg het aan mij, ik zei dat ik het echt niet wilde en die vader sloeg me duwde mijn vriend aan de kant en deed het zelf ik schreeuwde omdat het heel erg pijn deed en toen begon mijn vriend ik actie te komen. Die stoel waar hij eerst op zat vastgebonden was van hout. Hij pakte de stoel en sloeg ermee op het hoofd van zijn vader en daarna zijn broer. Ze vielen bij de flauw en mijn vriend maakte me los en pakte mijn kleren en spullen ik kleden me aan en we gingen naar het politie bureau we deden aangifte en mijn ouders werden gebeld we werden allebei nagekeken in het ziekenhuis en mijn vriendje had alleen zijn pols gebroken en met mij was er niks. We gingen naar ons huis en hij mocht er blijven logeren en me ouders bleven ook bij ons slapen. Zijn vader en broer kregen een cel straf van 3 jaar. Ik heb er nog steeds trauma's van maar we volgen beidde een soort therapie. We zijn nog steeds een stel en we steunen elkaar in goeie en slechte tijden. Ik hoop dat mensen die zoiets ook hebben meegemaakt elkaar kunnen steunen

14 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • Klinkt een beetje als Een broodje aap verhaal, als dat echt was gebeurd waren je ouders wel naar de politie gegaan

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Je moet niet zeggen: dit klopt niet want als het echt is dan is heel erg en als je denkt dat het niet echt is dan laat je het gewoon. Bedankt voor uw begrip.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het erg voor je meis.. ????

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja sorry, ik weet niet wat ik hier van moet denken.
    Dit lijkt meer op een verhaal uit een film.
    Of je zit hier mensen proberen in de maling te nemen.
    Of je vrienden zijn psygisch gestoord

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik sluit me ook aan bij jongen 19. Je weet bij verhalen op internet nooit of ze waar zijn. Maar stel, je gelooft niet dat een verhaal waar is. Je hebt dan logisch bezien een paar opties.   1. Een reactie posten waarin je zegt dat je het verhaal niet gelooft; als het dan toch wél waar blijkt te zijn, dan heb je de topicstarter, die al in een lastige positie zit, zich nog slechter laten voelen.   2. Je reageert zoals je zou reageren als je het verhaal wel geloofwaardig vond; dan heb je óf iemand geholpen óf misschien een troll aan het lachen gemaakt, maar in ieder geval niemand gekwetst.   3. Je reageert gewoon niet: dat lijkt me nog altijd veel beter dan iemand openlijk kwetsen.   Ik weet ook niet of ik alle verhalen op dit forum geloof. Maar je weet het nooit zeker, dus ik wil niet riskeren iemand te kwetsen die écht hulp nodig heeft.     @meisje 14 Heel veel sterkte gewenst! Hopelijk helpt de therapie en zullen jullie het kunnen verwerken.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @tp Sorry hoor, maar dit verhaal is echt waar ik vind het gewoon gemeen dat sommige mensen zo'n haat hierop geven?? niet allemaal hoor??

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Omdat iedereen maar doet alsof dit verhaal onzin is. En ik begrijp best dat dit verhaal moeilijk te beloven is ik weet zelf ook niet of ik het geloof.   Maar iedereen laat dat hier zo merken.   En dat vind ik niet kunnen want dat het op zo'n site ongeloofwaardig overkomt zegt nog niet dat het niet waar is.   Dit meisje is nog maar 14 en geen journalist en dus kan het ook gewoon zijn dat ze een onhandige manier van verwoorden heeft gebruikt.   Waar ik mij zo aan irriteer is dat iedereen zijn oordeel klaar heeft zonder dat ze het van meerdere kanten bekijken!   Het enige wat je met zulke reacties bereikt is dat jij meer tijd bent met de reactie typen en dat meisje zich nog kutter voelt dan eerst omdat mensen haar niet geloven. En deze site is niet bedoeld om mensen de grond in te boren maar om problemen te delen op een normale en veilige manier.   En als mensen dan zo de grond in geboord worden kan er op deze site dus gewoon niet alle problemen besproken worden omdat als het een beetje ongeloofwaardig klinkt krijg je meteen een hele lading kritiek over je heen.   Dus reageer of niet of probeer dit meisje te helpen!   En ik hoop dat de forummoderators van deze site in het gevolg van die negatieve reacties niet meer goedkeuren om geplaatst te worden.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Maat, waarom zo triggered ineens?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Even een ding als iemand zo'n verhaal verteld ongeacht of het waar is zegt dat voldoende over hoe die persoon zich voelt. Dus ookal is het niet waar dan heeft dit meisje alsnog problemen met zichzelf of in haar leven waardoor ze zoiets verzint.

    Ook wordt er kritiek geleverd op dat een vader en zoon de zelfde straf krijgen. Als je het goed leest zie je dat haar vriendje 16 is en zijn broer(dus ouder) en vader hun verkrachten. Die broer kan prima 18 of 19 of 20 zijn en dan zou hij dus wel dezelfde straf krijgen als de vader.

    En of je flauwvalt als je met een knuppel geraakt wordt hangt af van vele dingen. Zoals hoe je geraakt wordt wat voor knuppel het is en hoe veel kracht en zo nog veel meer dingen dus dat je niet kunt flauwvallen van zo'n klap kun je makkelijker beweren dan dat je het kunt bewijzen.


    Ik vind het echt erg dat als iemand hier een verhaal plaatst dat zoveel mensen het dan niet geloven en op zo'n respectloze manier met haar om gaan! Schaam jullie kapot!

    In plaats van dat jullie haar zitten af te bekken op dat het niet geloofwaardig is had je ook interesse kunnen tonen dus door te zeggen dat je het verhaal niet geloofwaardig vind maar dat je wel graag wil weten wat dit meisje voelt of waar ze last van heeft.

    Want of ze heeft last van deze ervaring als dit verhaal klopt en anders moet ze bijna wel ergens anders last van hebben.


    Hoop dat dit meisje wil reageren en zou kunnen vertellen of dit verhaal klopt of dat er andere redenen zijn voor dit verhaal. En dat iedereen die reageerde met bull shit en dat ze het niet geloofde dat die zich schamen voor de respectloze manier waarom ze dit meisje behandeld hebben!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • dit is echt super erg 😔😒😩

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit verhaal is zo nep waarom neem je de moeite zo iets neps te posten dit is om elkaar te helpen niet om bulshit te posten, en dan niet meteen bet gezeik waarom zoi dit nep zijn want een kind kan niet het zelfde veroordeeld worden als een volwassenen en daar naast als je met een knuppel geslagen wordt val je niet flauw je gaat ko en loopt een hersenschuding op. En zo kan ik nog een aantal dingen noemen maar denk dat ik wel genoeg bewijzen heb.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • gek verhaal voor 50 shades of grey

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • dit verhaal kan niet waar zijn. de vader krijgt 3 jaar cel straf en de jongen ook. de jongen zou dan naar een kinder rechter moeten en dus een andere straf krijgen!!!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom nu weer meteen ervan uitgaan dat dit bullshit is? Stel dat het echt is, dat ze echt een slachtoffer is van zo'n brute verkrachting als ze beschrijft, hoe denk je dan dat het voelt om niet geloofd te worden?

    @topicstarter:
    Een behoorlijk traumatische ervaring. Geen wonder dat je vriendje en jij in therapie zijn. Gelukkig hebben jullie elkaar. Het lijkt mij dat zo'n gebeurtenis 2 kanten op kan werken: of het splijt jullie, of het brengt jullie hechter bij elkaar. Aangezien jullie dit samen hebben meegemaakt en je beschrijving van hoe het nu gaat met jullie, denk ik dat het tweede het geval is. Heel veel sterkte met het verwerken en blijf de therapie vooral goed volgen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • val ons niet lastig met je bullshit verhaal

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry hoor... maar ik denk dat dit bullshit ks -_-

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi @meisje14
    Ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken, of het nou waar is of niet... Maar als het waar is, blijf zo door gaan met de therapie en steun elkaar, goed bezig. Heftig

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten