Skip to content
6 reacties
527 weergaves

Aangerand

Ik ben 16 jaar en ben een meisje. Ik ben 2 jaar geleden op 16 augustus 2013 aangerand door mijn eigen familielid. Ik kan dit nog steeds niet vergeten. Ik voel me vies. Ik douche en douche en douche maar het helpt niet. Als iemand me aanraakt krijg ik een schok. In de klas gebeurde het en me vriendinnen gingen me de hele tijd aantikken voor de grap en ik lachte gewoon mee. Ik heb dit verhaal aan niemand verteld en vertel het hier in tranen. Ik wil ook niet dat mijn ouders, familie, vrienden het weten. Ik weet niet hoe ik van dit gevoel af kom. Kan iemand me helpen

16 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik denk ook dat er ruzie zal komen maar dat is zijn probleem dan.. Bedankt?? jongen 21

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Euhhh ik ben een jongen hoor ! EN zoals iemand al zei, bedenk goed van tevoren wat je gaat zeggen. Het is begrijpelijk dat het emotioneel en genant voor je wordt, om alles weer tot in detail te moeten zeggen. Hou er ook rekening mee dat die persoon mogelijk zal ontkennen dat er iets is gebeurd, of dat het allemaal niets voorstelde. En misschien gaat er wel ruzie ontstaan in de familie. Voel je je daar vooral niet rot over, het is niet jouw schuld. Heel veel succes nogmaals !

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje"21 Bedankt ik ga denk ik tog wel naar de politie en het me ouders vertellen..

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Inderdaad schuilt er soms veel achter een lach ja.
    Deze gebeurtenis zul je waarschijnlijk ook nooit meer vergeten, het is ook niet niks wat er gebeurd is.
    Het is volkomen logisch dat je je zo voelt, en ik snap ook wel dat het lastig is om te willen vertellen aan een ander. Of dat nou door schaamte komt, of door bedreiging, of door andere oorzaken.
    Maar ik kan je als tip meegeven dat je er TOCH met iemand over moet praten. Dat hoeft niet perse met je ouders, of met een psychiater, maar gewoon aan iemand die je volledig vertrouwt. Dat lucht in ieder geval wat op als je je hart alvast kan luchten. En dat is beter om het te verwerken op de langere termijn, met opkroppen los je niks op, integendeel. Voel vooral geen schaamte om te vertellen wat je is aangedaan.
    Ik laat het aan jou over of je alsnog aangifte wil doen tegen die persoon, of juist niet. Misschien wil je liever een hartig woordje wisselen met die persoon en het zo afhandelen. Als dat niet te confronterend is tenminste voor je.

    Maar je moet wel iets ondernemen. Ik bedoel, je zal die familielid nog wel eens gaan tegenkomen op een verjaardag of in de supermarkt ofzo. En je wil vast niet dat die persoon bij andere meiden hetzelfde zou flikken.
    Zet eerst alles goed op een rijtje voor jezelf hoe nu verder te gaan. En het helpt echt als je daarover met iemand kan praten.
    Ik wens je heel heel veel succes !

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Soms schuilt er veel achter een lach

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • misschien wil je niet luisteren naar iemand die jonger is, maar wat hij/zij heeft gedaan is HEEL verkeerd.

    Ik vind het raar dat je er zelf om kan lachen met je vriendinnen als het je zo raakt? voor de rest is praten of hulp zoeken een goed idee, als je niet naar het politibureau surft kun je naar de kindertelefoon, praten met je mentor/leraar/lerares/vertrouwenspersoon aangezien je je ouders/familie geen optie vind,

    bedenk van tevoren wat je gaat zeggen zodat je makkelijker uit je woorden komt en je word geholpen!

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten