Skip to content
9 reacties
2014 weergaves

buurjongen

Ik was bij mijn buurjongen want ik spreek wel eens met hem af maar we gingen naar zijn kamer en daar zij hij dat hij verlieft op me was ik vond hem ook leuk dus we maakte verkering aan maar hij vroeg of ik wou neuken nou ik wou dat niet maar hij pakte me vast en hij had van die speelgoed handboeien maar ze waren wel sterk dus ik kon nergens heen toen verkrachte hij me ik heb dit nog niet tegen mijn ouders gezecht en het is gister gebeurd wat moet ik nu doen

14 jaar
9 jaren geleden

9 Reacties

  • En meisje van 11.

    Ik denk dat iedereen wel eens heeft gedroomd dat hij is verkracht en dan lijkt dat allemaal heel leuk en spannend maar dat is het in werkelijkheid niet.

    Ik ben gelukkig nog nooit verkracht heb ook wel eens van dat soort fantasieën gehad maar nooit echt gehoopt dat ze uit zouden komen okaal was de droom niet verkeerd.


    Want in werkelijkheid is het heel anders denk ik.
    Ik denk ik weet het wel zeker dat het in werkelijkheid verschrikkelijk is en meer een nachtmerrie.

    Dus wat de jongen van 22 ookal heeft gezegd het is de volgende keer misschien beter om zulke vragen voor zich te houden want de reden dat ze het niet durft te vertellen aan haar ouders en dat ze hier op deze anonieme site om hulp vraagt zegt al genoeg over haar beleving in mijn ogen.


    En voor het meisje die dit onderwerp begon.
    Via deze site kun je ook in contact komen met hulpverleners die je heel goed kunnen helpen misschien is dat een idee.
    Want die hebben toch wat meer ervaring met dit soort dingen dan wij.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje van 11, Ik vind jou reactie hier echt niet kunnen. Je bent pas 11, en het hebben van sexuele fantasieën is ook niet verkeerd. Dat hebben we allemaal. Zoals jij hebt gelezen in het verhaal van meisje van 14, heeft zij seks MOETEN hebben. Die leuke buurjongen is nu ineens niet leuk meer. En stiekem heeft zij duidelijk ook niet kunnen genieten. Toen de buurjongen vroeg of zij wou neuken, had zij toch een duidelijk antwoord. DAT WAS NEE. En hij heeft zijn zin toch gewoon doorgezet, en hij heeft haar zelfs vast gebonden waardoor zij zich niet eens meer kon verdedigen! Dit is pure verkrachting! Wat voor het meisje van 14 ook betekent dat seks niet meer staat voor het beleven van genot en het hebben van respect voor elkaar. Als zij het namelijk niet aandurfd om hier over te praten met mensen die ze kan vertrouwen kan het ook betekenen dat zij geen seks meer wil. Bij seks gaat het om 100% respect voor elkaar, 100% vertrouwen in elkaar, en het hebben van 100% genot met elkaar. En niet anders. Nee = NEE, ik wil niet = nee, stop = nee, dat doet zeer = nee, enz. ..enz. .. Ik hoop voor jou echt dat jij in je leven nooit zo'n ervaring als deze hoeft mee te maken. Dit is gewoon niet goed. Ik hoop dat ik duidelijk ben geweest en dat ik jou reactie nog al ongepast vind. ( ik begrijp ook niet goed waarom de modulator dit heeft goedgekeurd om te plaatsen)

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Wouw dit klinkt misschien stom maar dit is precies waar ik van droom. Oke verkrachting is niet goed dat hoort gewoon niet maar wat vond jij ervan? Vond je het niet leuk of was het stiekem wel lekker? En ik hoop wel echt dat hij een condoom heeft gebruikt? Anders moet je het zowizo tegen je mama zeggen. Voor je het weet ben je zwanger en dat wil je echt niet als je nog zo jong bent Groetjes f

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Kijk ik ben het er ook zeker mee eens dat je dit aan je ouders moet vertellen want die kunnen meer doen dan jij er tegen en die hebben vaak ook meer ervaring hoe je hier het beste mee om kan gaan.


    Maar als je het te moeilijk vind om het met je ouders hier over te hebben dan kan dat natuurlijk ook bij een andere volwassene die je vertrouwd.

    Zolang je diegene maar vertrouwd is het prima en dan zou diegene het tegen je ouders kunnen zeggen.

    Want het zelf tegen je ouders zeggen kan fijn zijn maar kan ook erg ongemakkelijk zijn.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat jouw buurjongen jou heeft aangedaan kan niet! Ik zou het er met je ouders over hebben, ook al begrijp ik het als je dat niet durft is het toch het beste. Dan kan je ook nog met zijn ouders erover hebben. Of je kan aangifte doen, dat is jouw keuze. Maar je moet er echt met iemand over praten meis!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Als het onveilig was loop je een risico op zwangerschap.   Zorg dat je binnen de 72 uur de morningafterpil kunt nemen om zwangerschap te voorkomen. Deze pil kun je kopen bij de apotheker.   Was je niet en ga zo snel mogelijk naar een dokter of spoeddienst van het ziekenhuis. Hier kan een arts de verkrachting vaststellen en dit kan gebruikt worden als bewijs tegen de buurjongen.   Ik begrijp dat dit een zeer moeilijke periode is maar het beste zou zijn voor je dat je dit aan je ouders verteld. Het is niet jouw schuld en je ouders zullen je steunen en bovenstaande zaken voor jouw kunnen regelen.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Maar nee dit kan niet wat hij gedaan heeft! Als je niet naar je ouders durft te gaan zou je ook meteen aangifte kunnen doen!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo.
    wat hij gedaan heeft is niet normaal en zelfs verboden.
    sex hebben doe je met elkaar om er van te kunnen genieten.
    uit te zoeken wat je wel en niet prettig vind.
    hij heeft jou respectloos behandeld en jij zit nu niet meer lekker in je vel.
    jou ouders zijn er om voor je te zorgen.
    jou ouders zullen ongetwijfeld hebben geprobeerd , en nog steeds, om je op te voeden met hun normen en waardes.
    jou ouders houden van je, en het is hierdoor ook hun taak om jou te beschermen en je te ondersteunen in moeilijke tijden.
    jou ouders zijn er dus voor jou. en dit zijn dan ook de eerst mensen die jij zou moeten vertrouwen en alles met hun zou moeten kunnen delen.
    jij mag hier NIET nog langer mee door lopen, dat is niet gezond voor jou.
    schaam je even niet, en zet voor een paar minuten jouw gevoelens even op zij.
    ga dan naar je vader of moeder en zeg dan:
    mam / pap ik ben verkracht.
    en vertel je ouders wat er pressies is gebeurd zonder leugens, en sla ook geen details over.

    STA NU OP EN DOE DIT METEEN.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moet dit zeker vertellen aan je ouders. Het is niet oké dat hij dit heeft gedaan.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten