Skip to content
5 reacties
1103 weergaves

Gedrogeerd en verkracht?

Ik ben pas op stap geweest met een paar vriendinnen. Hartstikke gezellig, tot op het moment waarvan ik me niks meer kan herinneren. Nu vraag ik me dus af hoe dit is gekomen, gewoon te veel gedronken of zou er toch iets in mijn drankje zijn gedaan? Ik weet nog dat ik naar huis ging samen met mijn vriendin, de volgende dag kan ik me het moment weer herinneren vanaf het moment dat ik onder de douche stond, een douche van een vreemde.... Ik hoorde dus van de mensen daar thuis dat ze mij gevonden hadden op straat, mij mee hebben genomen en onder de douche gezet hebben. (Er waren ook vrouwen bij.) Maar nu beweert een van die meisjes/vrouwen dus dat ik ben verkracht, maar ik weet hier niks van en weet dit ook niet meer. Naast dit alles, dacht een of andere lul dat hij mijn telefoon daar ook nog mee kon nemen, ik weet wie dit is en hij is net voordat ik mijn telefoon miste weggegaan. Wat moet ik doen?

17 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • Je schrijft dat je samen met je vriendin naar huis ging. Waar was zij dan op moment van je black out?

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Denk ten eerste terug wanneer je je drankje even uit het oog bent verloren, neerzetten, laten halen door een vreemde of afgeleid door iets etc. Is dit gebeurt en weet ong. een half uur daarna niks meer (inwerktijd GHB) dan is het bijna tot zeker GHB. Anders gewoon teveel gedronken. Beide gevallen DNA test en aangifte doen! Dit is in ieder geval aanranding(binnentreden van iemand anders holten)

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb je voor de rest nog iets gemerkt dat je inderdaad sex hebt gehad ? Misschien een apart gevoel aan je doos, of vlekken in je onderbroek ?
    Het zou best weleens GHB geweest kunnen zijn wat ze in je drankje hebben gedaan, en ik zou me voor alle zekerheid maar even laten testen op soa's en zwangerschap. Voor een DNA test zal het nu inmiddels wel te laat zijn..

    Voor de rest....wat weet je vriendin ervan ?? Was je vriendin er ook bij betrokken of was die al naar huis ?
    En diegene die zei dat je verkracht was, weet je nog wie dat was, of weet je nog wat het adres was waar je onder de douche stond ? Probeer zoveel mogelijk info te achterhalen. Ook van de jogen die je telefoon heeft meegenomen.

    En hoe hoog schat je de kans in dat je " vrijwillig " sex hebt gehad terwijl je dronken was ?
    Als het absoluut niet uit vrije wil kan zijn moet je toch aangifte doen van verkrachting, al zal het lastig worden als je alleen maar flarden kan herinneren en er verder geen sporen zijn,,,

    Kijk voortaan een beetje uit als je gaat stappen, laat nooit je drankje onbeheerd staan zodat iemand er wat in kan gooien. En natuurlijk ook niet teveel drinken dat je je niks meer kan herinneren de volgende dag...
    Succes

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Idem 16jaar. Wel best niet douchen als je nog niet naar de politie bent gegaan ivm sporen/dna

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Politie inschakelen gsm later traceren en naar de dokter voor kijken achtee dna sporen

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten