Skip to content
10 reacties
1009 weergaves

jongen wouw niet echt

ik was bij mijn vriendin thuis en er ging een jongen van haar school naar ons komen zijn vader was weg voor het werk dus hij had tog niets te doen thuis alleen dus kwam hij langs zei men vriendin ik ken hem niet .. ik en mijn vriendin waren ondertussen aan het praten want hij was er nog niet ze was aan het vertellen dat het een hele knappe jongen was en dat ze hem wel eens zou willen ... ik kon niet echt mee spreken want kende hem niet . ongeveer 10 min later kwam hij aan . zoals ze zei echt een knappe jongen na een 30 tal min babbelen moest hij naar de wc ik zei tegen mijn vriendin wow zo een lekkerd waarop zij antwoord zullen we hem eens lekker gijl maken we doen onze bh uit en verstoppen hem onder de zetel dat hij het niet merkt en laten ons bloesje beetje zakken dat hij een stukje kan zien . dus we deden het snel . net op tijd want hij was trug van de wc en kwam trug tussen ons zitten in de zetel en babbelde verder na enkele minuten zag hij het en al snel kwam zijn broek beetje omhoog maar hij zei niets of zo mijn vriendin legt haar hand op zijn been en zecht er niets over even later doe ik mijn bloesje expres lager je zag net een mini stukje tepel op het moment dat hij mij bekeek ging mijn vriendin rustig naar het midden toe in zijn broek en hij zegt wat doen jullie nu war op we antwoorden we gaan je eens lekker verwennen hij zegt dat wil ik niet maar op het moment dat mijn vriendin goed in zijn broek zat en zijn piemel in de hand nam wist hij geen trug weg en wij slaagde ons slagje . maar eigenlijk tegen zijn zin in . verder heeft hij er niets over gezegd meer

17 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Weetje meisje 17,

    Ik ben zelf erg rustig en stil type maar ik moet toch zeggen dat ik het wel erg spannend zou vinden als mij dit zou overkomen.

    Maar de kans is klein dat ik je ken ;-D


    En als hij er echt een probleem mee had zou hij zich wel wat harder hebben verzet tegen jullie dus denk dat hij van gedachte veranderd is.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • wat een onzin verhaal

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • (Voor de gast van 18 hierboven)Wat je ook doet ik raad je aan om geen seks te hebben met die 2 meisjes als je de kans hebt(want als ze zo doen zal die misschien komen) want als hun ouders er achter komen dan kan je in de problemen zitten en kunnen die meisjes je misschien na een tijd gewoon verraden en zeggen dat je ze hebt verkracht(want er zijn echt zo meisjes)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi het vingerhoedje heer ik hep ook 2 meisjes die Wilen me versieren en 1is 14 en de andren 12 En ik wil het wel maar het meisje die 14 is Die giegelt naar mij en ze is een keer me aan ge Fiets dus is dat versieren dat is mijn vraag

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb je hem erna nog gezien? Zo ja, hebben jullie het daar nog over gehad? En weet je al wanneer je hem nog eens zal zien?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • jij moet zeggen het spijt me als hij dat niet wilt moet je hem laten

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • heey meid 16 jaar ik ben de topic starter
    je moet natuurlijk er voor zorgen dat hij gijl word he gewoon droog lukt dat niet .
    ik bedoel dus dat je hem gijl moet maken door gijle dingen te doen maar beetje on opvallend he en na een tijdje als je hem zoent ofzo zal hij niet tegen duwen dan gaat hij het aprecieren
    moest je nog vraagje hebben vraag maar hoor .

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • hi meisje van 17 jaar.
    Beetje raar misschien maar vriendin en ik willen ook een jongen verleiden. Hoe hebben jullie dit verder gedaan dan wat vrijven. Die jongen van ons snapt het niet en we durven niet zomaar verder te gaan. Hebben jullie ook met elkaar gezoen ofzo om hem geil te maken?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo jongen ik ben het meisje van deze topic
    zit er niets bij in hoor om je dat geluk te gunnen :-p
    ik hou er van om zo dingen te doen lekker spannend enz ...

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Spannend! Had ik dat geluk maar eens.

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten