Skip to content
7 reacties
1671 weergaves

afgelopen zomervakantie

Hoi ik ben een jongen van 15 jaar Afgelopen zomervakantie gebeurd er iets geks we waren met de hele familie op vakantie en op een zeker moment merkte im dat me tante vaakbbij ons kwam en vroeg of ik steeds vaker mee wilde naar het dorp ik vond het wel raar maar goed ik ging mee en we gingen bij een leuk restaurantje eten en toen ik zat ging me tante meteen naast me zitten imk stoorde me er niet aan maar ik hield haar in de gaten toen we uiteindelijk ons eten kregen voelde jk opeens een hand bij de onderkant van me broek als reactie schoot me been omhoog tegen de tafel en me tante vrowg of het ging ik zei ja en ondertussen ging haar hand weer naar me broek maar ze ging verder en begon me penis te masseren door me broek heen weer schrok ik maar bleef rustig wr hadden ons eten op en ik zat met een stijve maar die zakte Gelukkig weer weg de volgende dag was ik gaan zwemmen en weer zag ik me tante bij de tent en zag haar naar het water lopen ik was op me hoede, ik zag haar naar me toe zwemmen ze zei niks pakte penis vast en zei sssst ik kreeg weer een stijve en daarop zei ze je hebt een grotere dan je oom lekker en begon deed me zwembroek uit en begon me te trekken ik zei is dit wel goed ze zei nee maar dat hoeven andere niet te weten ik vond hedaarbij nlijk best lekker ik voelde daarbij ook dat ik ging komen ze voelde dat waarschijnlijk want ze begon sneller te trekken en ik kwam klaar en ze zei dit blijft ONS geheim en zwom weg im trok zwembroek weer aan en zwom naar de kant en dit gebeurde nog een paar keer bij de douches en in het water. Ik wil graag weten of dit verkrachting of aanranding is. Groetjes jongen in de war

15 jaar
9 jaren geleden

7 Reacties

  • @jongen van 14 (8 febr). Hoe lekker je het ook mag vinden en hoeveel genot je er ook uit haalt het mag / kan simpelweg niet. Met iemand van rond je eigen leeftijd is nog wel wat op te zeggen. Maar anders niet. Het is ook veel leuker om samen met een leeftijd genoot dingen te ontdekken en te proberen.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • @j 12

    Natuurlijk is zij strafbaar om wat ze doet. Het is niet zo als hij het fijn vond dat het niet strafbaar is want het is wel degelijk strafbaar wat ze heeft gedaan. Ze weet zelf ook heel goed dat ze dat niet mag doen. Ik snap dat je hem best wilt helpen maar verdiep je dan goed ergens in wil je zoiets zeggen, zeker als het gaat over wat wel/niet mag(wat bepaald is bij de wet).

    @ts
    Zoals andere al zeiden zoek hulp bij een hulpverlener en kaart het toch echt aan, jij krijg er zelf persoonlijk denk ik wel problemen mee en het lijkt me dat je tante toch gestopt moeten worden?

    Wie weet misbruikt je tante wel meer kinderen, lijkt me toch niet dat je dan wilt wachten om zulke dingen te melden.. Ookal kan het spannend zijn(natuurlijk ook omdat het om je tante gaat) maar ik weet zeker dat je je stukken beter zal voelen als je het gezegd hebt.

    Nogmaals vertel het tegen iemand, onderneem actie!!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Je zit er duidelijk mee en ik zou ik jou geval zeker hulp zoeken, dat zou de politie kunnen zijn. Maar als je dat te eng vind. (je ergens toch schuldig voelt omdat je het toch toegelaten hebt) kan je ook naar de huisarts hiermee of een andere hulpverlener. Het voor je houden helpt je in ieder geval niet. Daar krijg je zelf het meeste last van. (spreek uit ervaring)

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Vond jij het vervelend?
    Ja? Ga naar de politie
    Nee? Dan is zei niet strafbaar want als je het fijn vond liet je het toe?

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • als je even logisch nadenkt neem ik aan dat dit niet is wat je wil ookal vond je het lekker.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat jou tante doet is absoluut strafbaar, ik denk dat het meer neigt naar pedofilie en dat is dus zeker strafbaar. Ik denk dat je je ouders de waarheid moet vertellen en zo nodig aangifte moet doen bij de politie samen met je ouders natuurlijk.

    Nederlandse Wet
    Wet(boek): Strafrecht
    Artikel: 246
    Omschrijving:

    Hij die door geweld of een andere feitelijkheid of bedreiging met geweld of een andere feitelijkheid iemand dwingt tot het plegen of dulden van ontuchtige handelingen, wordt, als schuldig aan feitelijke aanranding van de eerbaarheid, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste acht jaren
    of geldboete van de vijfde categorie.

    Nederlandse Wet
    Wet(boek): Strafrecht BES
    Artikel: 252
    Omschrijving:

    Hij die door geweld of een andere feitelijkheid of bedreiging met geweld of een andere feitelijkheid iemand dwingt tot het plegen of dulden van ontuchtige handelingen, wordt, als schuldig aan feitelijke aanranding van de eerbaarheid, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zestien jaren.

    Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aanranding

    Oudere mensen hebben een grote invloed op jongere kinderen en daarvan heeft zij in elk geval misbruikt gemaakt. Dus ookal heeft ze jou niet perse gezegd van je moet dit doen want anders het is alsnog iemand dwingen tot iets.

    Onderneem actie en zorg dat je tante ermee stopt ook al vind je het lekker. Zoek iemand van je eigen leeftijd om iets mee te doen maar laat je tante je in elk geval op geen enkele manier misbruiken.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • uuuhm ik heb hier niet veel op te zeggen HET MAG NIET maar als je het lekker vondt dan is het tog prima

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten