Skip to content
1 reacties
1089 weergaves

Vingeren tegen zin...

Een jaar geleden was er een logee voor me vader en hij kwam vaker logeren (ik mocht hem niet) maar op een dag begon hij aan me te zitten en te vingeren hij hield me vast ik kon geen kant op ik begon te trappen en te bijten maar hij was TE sterk . Maar ik gaf niet op want ik wou geen seks hebben want ik was bang dat hij dat van plan was. Hij zat nog steeds met zijn had in me broek . Paar minuten later stopte hij.. Ik heb echt niks verteld en was altijd depri. Een week later was die er weer.. de logeekamer was naast mijn slaapkamer ik was altijd bang dat hij het weer zou doen. Mijn ouders waren niet thuis en natuurlijk hadden we een oppas nodig me ouders vroegen hem.... (ik heb een klein broertje en daar moest iemand op passen) Hij begon weer en deed me broek uit en begon op me te zitten we hadden geen seks maar hij vingerde me ik was zoooo boos en kreeg een woedeaanval en begon hem in elkaar te slaan ik had totaal geen controle over mezelf ik sloeg hem een bloedneus en blauw oog . Toen deed hij het nooit meer en ik vertelde me moeder alleen maar dat die flirterig was tegen over me en me moeder waarschuwde hem ... en ze wou hem ook niet meer zien en later is die verhuisd naar Afrika zijn thuisland ....allleen heb ik nog steeds die gedachtes ...Oja hij was in de 30 jaar en ik was 12. Dat is toch strafbaar? Hoe krijg ik deze nare gebeurtenis uit me kop? Help....

13 jaar
9 jaren geleden

1 Reacties

  • Ja natuurlijk was dat strafbaar.... Hij was hartstikke fout, jij was nog een kind. Ik snap sowieso niet hoe je ouders een vent van 30 uit konden kiezen als oppas als ze een dochter van 13 hebben. Maar om terug te komen op je vraag hoe je deze nare gebeurtenis uit ke kop kan krijgen : waarschijnlijk gaat dat niet lukken want zoiets vergeet je niet. Wees blij dat je jezelf hebt kunnen verzetten en dat ie niet verder is gegaan dan vingeren. Je hoeft jezelf ook niet achteraf schuldig te voelen over dingen , bijvoorbeeld dat je het niet vertelde bij de 1e keer, of bijvoorbeeld dat je geen aangifte had gedaan bij de politie. Aangifte kan trouwens nog steeds, en misschien helpt het te voorkomen dat ie zulke dingen bij een ander ook doet. Maar ik weet niet of het heel veel zin heeft als ie nu in afrika woont, en het zou ook betekenen dat je allerlei genante dingen tot in detail zult gaan moeten vertelllen aan de politie. Dat is dus iets wat je zelf zult moeten beslissen. Ik kan alleen maar hopen dat je je niet slecht blijft voelen en dat je het een plekje kan geven. Heel veel succes.

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten