Skip to content
4 reacties
832 weergaves

aangerand

het is alweer anderhalf jaar geleden gebeurt in Italië op vakantie het gebeurde op het strand ik was aan het zwemmen en er zwom een rare man naast me en ik dacht dat hij niks deed dus zwom weer verder maar die man zwom gewoon mee ik voelde me dus niet op mijn gemak en dit was terecht want hij voelde steeds aan me ik hier erg van en zwom snel terug naar de kust en m'n vader had dit al gezien en was ook al naar me toe gekomen dus alles liep goed af maar ik denk er soms nog aan terug en voel me echt vreselijk hebben jullie tips voor me wat ik hiertegen kan doen?

15 jaar
11 jaren geleden

4 Reacties

  • rt: aangerand.

    respect!

    ik moest hier letterlijk van kotsen als het mij was overkomen!

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey, ik ben een paar jaar geleden ook aangerand en heb er ook zm pogingen door gedaan. En please zet jullie over je angst en ga erover praten het helpt echt. Heel veel succes x

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Aangerand

    Ik ben vorige zomer aangerand ik was ook aan het zwemmen was toen ook al 13 later valde mij op dat ik de hele tijd werd gevolgd dus ging het water uit ik moest eerst Door een bos om dij mijn park huis te komen ik keek af en toe naar achteren er liep de hele tijdeeen man achter mij aan later rende ik maar die man was sneller hij pakte mij vast en naam mij mee op een plekje in het bos ergens ver van de paden af hij trok mijn zwembroek uit en maakte foto's van mij hij liet ook andere foto's van andere jongens zien en hij duwde opeens zijn pimel in mijn mond ik schrok erg en hij zij als ik klaarkom dan slik jij mijn sperma in en anders gebeurt er iets ergs dus hij kwam klaar in mijn mond en ik heb het uit gespuugd dus hij maakte mij doos los en zete mij neer en hij haat en tas hij pakte er en sort dildo uit hij stekte het in mijn kontgat en druktetoen op een knopje er ging een stroomschok door mij hen later haalde hij dat ding uit mijn kont en deed toen zijn pimel in mijn kont en dat deed dest pijn er kwam toen ook sperma uit hij tilde mij weer op en maakte mij toen vast aan een boom hij pakte toen mijn pimel en likte er aan en er kwam toen ook sperma op hij nam mijn sperma op zijn hand en frijvde het op mijn buik hij maakte mij los en zij dat het geweldig was ik rende snel weg en had ook alles aan mijn ouders vertelt die hadden de politie gebeld maar ze hebben hem niet kunnen vinden wel spullen van hem. (dit lijkt misschien geen echt verhaal maar is het wel) zijn dit meer mensen over komen ik durf nu niet meer naar het bos en ik woon er nog geen eens vervang af weet iemand hoe ik weer zonder zorgen naar het bos kan gaan dat vond ikeerder aaltijd leuk naar het bos

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ritueel

    wat een rot ervaring. gelukkig was je vader in de buurt. misschien kan je een ritueel bedenken om met die engerd voor goed af te rekenen. mij hielp het wel. zoals een tekening van hem maken en die dan in de tuin lekker in de fik te steken. limo erbij en wegspoelen die vent.

    19 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten