Skip to content
2 reacties
320 weergaves

Ik weet het niet meer.

In een lange afstandsrelatie met mijn vriend was alles perfect. Behalve het feit dat we elkaar meer dan een halfjaar niet hadden kunnen zien. Ik miste hem, maar ik miste ook een beetje aandacht, dus ik had mijn eigen spelletje bedacht waarin ik met andere jongens flirtte. Het leverde me vaak wat gratis drankjes op, maar ik ging nooit te ver. Het was een spelletje om aandacht, geen vreemdgaan. (Ook fout, maar goed. Ik haalde mijn pleziertjes eruit en het was een makkelijke manier om uit te gaan zonder veel geld uit te geven.) Het was weer zo ver. Op een avond was een fransman die in hetzelfde hostel sliep als ik mijn slachtoffer voor de avond. Ik was er maar 1 nacht, dus ik zou hem toch nooit meer zien. Het ging goed. Hij haalde drankjes voor me, en ook voor wat van zijn vrienden, dus ik vertrouwde het wel. Maar het was nog vroeg, en ik had niet heel veel op (een drankje of 6. Wel gekke felgekleurde mixdrankjes die ik niet kende). Genoeg om een beetje aangeschoten te zijn, maar niet straalbezopen. Ik voelde me duizelig en moe. Ik wilde terug naar het hostel, maar niet alleen. Ik kon amper op mijn benen staan. De franse jongen, die ik verder niet kende, bood aan om me naar huis te brengen. Daar was ik blij om. Het uitgaansgebeid waar we waren is nogal berucht. Daarna weet ik het niet meer. Ik weet niet hoe lang het duurde om thuis te komen. Of we gelopen hadden, of een taxi. Maar ik werd wakker in zijn bed. Van de wekker die ik vantevoren gezet had. Ik schrok. Ik snapte het niet. En ik had haast om naar een afspraak te komen. Ik checkte uit en deed wat ik moest doen. Was het hele gebeuren allang weer vergeten toen ik twee weken later jeuk en uitslag daar beneden kreeg. Na een soa-test bleek het herpes te zijn. Type 1, de koortslipvariant, maar dan daar beneden. Waarschijnlijk heeft hij me dus in elk geval gebeft. Ik weet niet of we seks gehad hebben. Of het veilig was. Maar ik weet wel dat ik me verschrikkelijk voel. Ik zal mijn vriend over de herpes moeten vertellen. Maar dan moet ik hem alles vertellen. Ik ben zo bang om hem te verliezen en ik kan niet zonder hem. Wat nu? p.s. mijn vriend is in de tussentijd bij me op bezoek geweest. Ik kon het hem niet vertellen. We gebruiken ook nog een condoom, maar hij wil binnenkort een soa-test doen. En vroeg of laat moet ik hem toch vertellen. maar door het niet gelijk te doen maak ik het alleen maar moeilijker.

19 jaar
11 jaren geleden

2 Reacties

  • ik zal het zegen spreek een keer af en zeg het dan

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • reactie meisje 19

    hoi meisje van 19, wat een klootzak om op die manier met je om te gaan zeg! heb je ooit nog iets gehoord/hem gesproken? hoe gaat het nu inmiddels met je?

    en heb je inmiddels al met je vriend gepraat? ik snap dat het heel moeilijk is om het er met hem over te hebben maar ik weet zeker dat hij zal begrijpen dat jij er niks aan kon doen! als je het verhaal gewoon van begin tot eind vertelt kan hij niet anders dan begrip voor je hebben. misschien is het, als je het moeilijk vindt om erover te praten fijner om een brief of e-mail te schrijven en hem die eerst te laten lezen voordat jullie met elkaar gaan praten?

    sterkte!

    21 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten