Skip to content
14 reacties
3073 weergaves

Aangerand en verkracht door mijn leraar

Vorig jaar had ik het best moeilijk, ik werd gepest en was altijd alleen. Gelukkig ging het wel goed met mijn cijfers en zo en de leraren mochten me ook allemaal. Op een gegeven moment ben ik bijna in elkaar geslagen door een aantal jongens van mijn school. Ik had aan het einde van de middag een gesprek met de hoofdmeester. Toen dat was afgelopen was het rond 5en en de school was al leeg. Ik rende door de gangen om op tijd te komen voor de trein. Maar opeens stond mijn wiskunde leraar voor me. We hadden even een kort gesprek, gewoon even wat vragen over de opdracht. Opeens merkte ik dat hij wel bijzonder dichtbij stond. Ik kende hem al drie jaar dus ik vond het niet eng ofzo. Maar langzaam duwde hij me tegen de muur. Ik voelde dat er iets niet klopte en wilde wegrennen, maar hij hield me vast en dwong me naar hem te kijken. Op dat moment was hij best knap. Begrijp me goed, daar denk ik nu anders over, maar goed toen wel. Hij was best jong, iets van 30 ofzo, met blond haar en fel blauwe ogen. Hij leek een beetje op Thijs Romer, om eerlijk te zijn Hij aaide me over mijn wang en langzaam ging zijn hand naar beneden. Hij betaste mijn borsten en billen en toen zoende hij me! Nu denk ik echt 'Whaaat hoe kon ik zo stom zijn!' maar toen vond ik het eigenlijk best fijn, dus ik liet hem zijn gang gaan. Heel voorzichtig trok hij me mee de toiletten in. Ik was verlamd en kon niks meer doen. Hij ging steeds verder en toen gleed zijn hand in me broek. Ik protesteerde en wilde hem wegduwen, maar hij was te sterk. Hij stopte met zoenen en keek me aan. Hij gaf me een heleboel complimentjes en zei dat hij me prachtig vond. Ik was zo alleen en ik voelde me gevleid en ontzettend blij dat hij me mooi vond. Opnieuw liet ik hem zijn gang gaan. Ik weet niet hoe hij het deed, maar opeens was mijn broek naar beneden en mijn shirt en bh waren spoorloos verdwenen. Ik voelde zijn vingers daar waar ze niet hoorden. Nog steeds vond ik het best lekker, maar opeens werd hij ruw. Hij begon me steeds harder te zoenen, ik riep dat hij moest stoppen, dat hij me pijn deed. Maar hij ging gewoon door. De rest snappen jullie denk ik wel. Toen hij klaar was trok hij een mes en dreigde ermee dat als ik dit ooit aan iemand zou vertellen, hij me zou vinden. En toen was hij verdwenen.
Doodsbang heb ik wekenlang niks gezegt en was onder de druk van de hoofdmeester toch naar wiskunde gegaan. Hij liet me iedere keer weer nablijven of wilde 'iets met me bespreken' en dan betaste hij me weer. Uiteindelijk heeft hij me nog drie keer verkracht onder het mom dat ik 'bij vriendinnen zou logeren'. Na de laatste keer had hij me ook nog mishandelt. Dat was de laatste druppel en toen ben ik naar de hoofdmeester gegaan om alles te vertellen. Die schrok enorm en heeft de politie laten komen. Mijn leraar is toen opgepakt en heeft een tijd vast gezeten.
Helaas is hij uiteindelijk weer vrij gekomen en nu kom ik hem iedere keer weer tegen op straat omdat hij in de buurt woont. Iedere keer kijkt hij me na met diezelfde blik in zijn ogen zoals de eerste x dat hij het deed. Ik ben echt heel erg bang en heb geen idee wat ik kan doen. Ik ga al naar een psygiator enzo maar het werkt niet. Hij heeft me al eens achtervolgd en nu durf ik nog nauwelijks alleen over straat.
Weet iemand wat ik kan doen?
 

17 jaar
11 jaren geleden

14 Reacties

  • Je had em keihard moeten slaan

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • niet zoveel stressen het komt goed anders als hij het nog een keer doet gil en schreeuw zo hard als je kan

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ga naar de politie en vraag om een straatverbod dit moet ze je wel geven om je situatie. En doe aangifte tegen hem btw heel moedig dat je het toch heb verteld

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Wow heftig! Praat er met je psygiater over ( soory idk hoe je dat schrijft). Succes! X I

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Sterkte!!!! Maar dit is eng..! Ben nu echt superbang..

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Oh

    Vreselijk echt sterkte zorg dat als je over straat loopt je altijd je telefoon in je handen hebt en loop niet over straat in je eentje! Of ga naar je ouders of de politie veel sterkte

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ok

    het is wel heel heftig, blijf uit de buurt. en ga naar de politie misschein word tie wel weer opgepakt en in cel gezet. niet bang zijn alles komt wel goed meis, wees heel zeker over jezelf.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • tippp

    dit is echt heel heftig , k zou proberen zo veel mogelijk uit de buurt te blijven van die man en naar de politie gaan om uit teleggen wat er allemaal is gebeurt en probeer als je hem zit niet naar te kijken maar de andere kant op en snal naar huis gaan of naar je vriendin.en je ouders bellen / tegen ze zeggen.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • hulp 7

    vertel het je ouders en vraag of jullie kunne verhuizen of vraag de politie ofso of ze hem in de gaten kunnen houden.en als je hem ziet moet je gelijk naar huis gaan en hou je telefoon altijd bijde hand en maak een sneltoets van 112

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • .

    Ik vind het heel erg voor je, dat leraren zoeiets kunnen doen, weet je moeder het? misschien kan zij je helpen.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • erg

    het is zeker jou schuld niet jij kan er niks aan doen dat jij zo'n gemene leraar hebt ik hoop dat je eroverheen komt liefs x

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • erg hoor

    ik zou naar een andere school gaan of gaan verhuizen

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • erg

     ik weet niet wat te zeggen. maar tis zeker u schuld niet. en ik wens je veel sterkte

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • @schrijfster

     Jee wat erg zeg. Je moet proberen of hij een straatverbod of gebiedsverbod ofzo kan krijgen, dan mag hij niet meer in je buurt komen. Neem aan dat hij ontslagen is en je hem op school niet meer tegen komt.  Sterkte, Liefs J. xx

    15 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten