Skip to content
22 reacties
3757 weergaves

Topless voor mijn vriend

Ik ben bang dat dit een heel verhaal wordt. Ik heb nu ruim anderhalf jaar een vriend. Afgelopen zomer zag hij dus dat als ik ga zonnen of zwemmen ik topless ben. Hij werd daar erg blij van. (Welke jongen niet?) Maar aan de zomer komt een einde en dus was ik niet meer topless te bewonderen. Een paar weken later kwam hij met zijn vraag. Of ik, in de weekenden dat ik bij hem ben en we niets te doen hebben, ook met mijn borsten bloot zou willen zijn. Ik heb dat toen gelaten voor wat het was, maar hij bleef het vragen en uiteindelijk heb ik hem begin dit jaar een keer zijn zin gegeven. Ik dacht zelf leuk voor eventjes, maar zondagavond zat ik dus nog met mijn borsten bloot en kwam al het verzoek of ik het de volgende keer weer wilde doen. Zo heb ik nu al een aantal weekenden topless doorgebracht en ben ik alleen volledig gekleed als we ergens naar toe gaan. Hij wil graag dat dat voorlopig zo blijft en zelfs nog wat verder gaan. Dat ook als we bezoek krijgen mijn borsten bloot blijven en soms zelfs als we ergens zijn. Als ik vraag waarom is het antwoord dat ik dan zo mooi ben. Nu heb ik geen moeite met topless maar vooral als ik daar zelf zin in heb en niet altijd. Andere meiden die zoiets, of wat anders, hebben en wat hebben jullie er mee gedaan?

22 jaar
26 dagen geleden

22 Reacties

  • M18, ik vind de verkeersveiligheid toch wel belangrijk hoor. Heb deze keer al meerdere malen aan mijn vriend gemeld dat hij op de weg moet letten, maar hij blijft elke paar tellen opzij kijken, dus niet meer. Ik heb de ervaring nu en ja, dat was spannend. Net als topless door het bos. Aan het strand ben ik al 8 jaar topless en trek ik me niets meer aan van de blikken en opmerkingen. In het bos is toch anders. Aan het strand kun je rekenen op bijna blote mensen, in het bos verwacht je dat niet. En deze keer wilde ik niet wegkruipen of snel iets aan doen als ik mensen zag of hoorde naderen. Ik liep hand in hand met mijn vriend en dat zou zo blijven. Het was niet erg druk maar er waren wel andere wandelaars en die hebben dus gezien hoe ik erbij liep. Soms ook gereageerd maar niets echt schokkends. Voor jou en je vriend: toen we al een heel poosje niemand meer hadden gezien heb ik mijn korte broek uit gedaan omdat dat me wel fijn leek. De rest van de wandeling en de terugreis had ik alleen nog mijn string aan. Heel opwindend en ook spannend, zeker bij het uitstappen en naar zijn appartement lopen. Gelukkig was het toen al zo goed als donker. Ik wil dat zeker nog weleens doen, maar niet elke keer, want dan wordt het ook weer te gewoon.

    22 jaar
    3 dagen geleden
  • @M22 Haha en ik voelde me al te kijk lopen op het strand. Bijna jammer dat je overweegt om het in de auto niet meer te doen ivm de verkeersveiligheid. Misschien moet je je vriendje duidelijk maken dat hij zijn ogen op de weg moet houden als hij graag wil dat jij doorgaat met dit spelletje…
    Ik heb mijn vriend dit topic ook laten lezen net en hij dacht precies hetzelfde als ik, op welk moment is die korte broek uit gegaan? Heb je in je string in de auto gezeten, of ging ie al tijdens de wandeling uit? En hoe doe je dat dan als je thuis komt? Of ziet niemand je uitstappen? Ik had zondag op weg terug van het strand mijn string vanonder mijn jurkje gedaan en ik was bij het uitstappen al bang dat iemand het zou kunnen zien.

    18 jaar
    3 dagen geleden
  • M18, enorm spannend was het zeker. Met name in de auto. Dat doe ik dan ook niet meer want ik heb mijn vriend de hele tijd moeten waarschuwen om op het verkeer te letten in plaats van opzij te kijken. Zo wandelen had ik al eens eerder gedaan en was vooral lekker vrij. Ik had me voorgenomen me zo min mogelijk aan te trekken van mensen die we zouden tegenkomen en dat heb ik ook gedaan. Wel wat opmerkingen, sommige ook leuk, en gegniffel. Ik deed niets wat verboden is en mijn vriend had een shirt voor me bij zich dat ik in geval van nood aan zou kunnen trekken. Maar toen we thuis kwamen had ik het nog steeds niet aan en had hij inmiddels ook mijn korte broek in bewaring. En ja, op deze manier is het leuk. Kan ik gewoon zelf bepalen of ik er zin in heb en wanneer, waar en hoe lang ik het doe.

    22 jaar
    3 dagen geleden
  • Uiteraard is het leuk dat je dit uit eigen beweging doet. Jouw vriend zou dit ook leuker moeten vinden dat jij dit spontaan doet - ook voor hem - en niet onder zachte dwang zijn gezaag. Het kan ook gewoon heel spannend om naaktvof bijna naakt te zijn op plaatsen waar je dit niet verwacht. Enkel zorgen dat je geen echt strafbare feiten pleegt of hier anderen ongewild mee lastig valt. Dit zal als meisje / vrouw sowieso niet zo snel gebeuren dan als jongen / man.

    22 jaar
    4 dagen geleden
  • Haha, zie je wel, het is ook leuk wanneer je zelf het heft in handen neemt. En wauw, topless wandelen en in de auto, dat moet toch wel waanzinnig spannend zijn?

    18 jaar
    4 dagen geleden
  • Afgelopen weekend dus de grote test. Het was hemelvaart dus ik was donderdagmorgen al naar hem toe gegaan. Hij vroeg direct of hij nog tietjes kreeg en ik antwoordde: misschien maar nu niet. Daarna heb ik hem er niet meer over gehoord al keek hij me soms aan in de hoop dat ik het alsnog zou doen. Vrijdag en zaterdag hetzelfde. Hij hield zich dus aan de afspraak. Daarom heb ik hem zondag beloond en zijn mijn borsten de hele dag bloot geweest. Als extra verrassing had ik geen broek of rokje aan maar was ik in mijn string. Maar toen had ik er zelf ook echt zin in en heb ik er ook van genoten. Na het avondeten zijn we nog een stukje gaan lopen in het bos. Toen wel met een korte broek aan, maar ook van boven bloot. Om het nog erger te maken, toen we er naar toe reden zat ik ook zo in de auto.

    22 jaar
    4 dagen geleden
  • Je kunt nee zeggen, je kunt hem ook een keer voor zijn. Trek je bij binnenkomst gewoon je shirt uit omdat jij daar zin in hebt. Speel het spel niet alleen volgens zijn regels en het wordt snel veel leuker.

    18 jaar
    6 dagen geleden
  • J22, natuurlijk heb je gelijk. Maar ik dacht even het de eerste paar keer niet te doen om hem te laten zien dat het me menens is. Dus dan ook niet als ik er zelf wel zin in zou hebben. Ik verwacht wel dat hij me erin zal respecteren maar misschien wil ik dat ook wel een beetje uitproberen.

    22 jaar
    13 dagen geleden
  • Ik zou het niet zo moeilijk maken. Als hij het vraagt en jij hebt zoiets van "ik zou het ook wel willen" dan kan je topless. Als hij het vraagt en je ziet het niet zo zitten dan zeg je gewoon nee. Als het goed is respecteert hij dat.

    22 jaar
    14 dagen geleden
  • Even een update. Gisteravond direct maar het gesprek aangegaan en best wel gevorderd. Er spelen wel een aantal dingen waarin ik zelf ook wel een rol heb. Zo vind ik het leuk als hij af en toe een beetje de baas over me speelt. Hij vindt mij topless laten zijn daarvoor een leuke manier. Daarnaast zegt hij dat ook andere mensen mijn borsten zien. Dat klopt, het hoort bij het baantje dat ik naast mijn studie heb. Wat hij ook nog zegt is dat als mijn borsten eenmaal bloot zijn ik dat doorgaans niet erg vind, ook niet als ik daar eigenlijk geen zin in had. Ook dat is eigenlijk waar. Ik heb daar wel het een en ander tegenin gebracht. Dat ik zeker niet altijd in een onderdanige rol wil, dat wat ik met mijn werk doe niet perse is wat ik thuis ook wil en dat ik het heel vervelend vind als hij maar blijft aandringen. Ook dat ik niet wil dat het onze andere activiteiten verstoort alleen maar omdat ik dan met mijn borsten bloot kan blijven. Hij heeft wel begrip en zegt dat hij niet meer zo door zal drammen als ik duidelijk aangeef niet te willen. Maar hij zou het ook jammer vinden als ik niet meer met mijn borsten bloot zou gaan voor hem. We zijn dus nog niet uitgepraat, want hoe ga ik daar de komende tijd mee om?

    22 jaar
    15 dagen geleden
  • Als jij zelf topless wil zijn is dit uiteraard ok. Als je dit vrijwillig en zonder aandringen van jouw vriend voor hem doet of wil doen is dit ook nog ok. Maar als jouw vriend je dit wil opleggen vind ik dit niet meer ok. Zeker niet als hij hier blijft over doordrammen, een kleffe uitleg voor verzint of van jouw verwacht dat je dit ook voor hem doet met anderen erbij. Tenzij dit tussen jullie een spel is van opdrachten uitvoeren en eventuele tegenprestaties zou ik dit niet meer op zijn verzoek voor hem doen. Het lijkt hier sterk op dat hij jou en jouw gevoelens hierin niet respecteert. Je doet dit enkel als jij dit wil en jij je hier helemaal ok bij voelt, lijkt me.

    22 jaar
    18 dagen geleden
  • J22, wat jij beschrijft is anders. Een inleiding tot meer. In dat geval vind ik het ook helemaal niet erg, dan gaat er bij beiden toch steeds meer uit. Mijn vriend verwacht min of meer dat zodra ik aankom behalve mijn jas ook alle andere kleding boven de navel uit gaat. Doe ik dat niet uit mezelf dan stelt hij alles in het werk om me te overreden zodat alsnog mijn borsten bloot gaan. Dat wint hij eigenlijk altijd. Hij vindt het zo mooi als ik zo ben en vindt ook dat het past bij wie ik ben. Wel een beetje mijn eigen schuld, ik ben er, ook in het openbaar, best makkelijk in. Maar dat hoeft toch niet te betekenen dat het normaal is dat ik altijd maar topless ben?

    22 jaar
    18 dagen geleden
  • vriendin gaat eigenlijk bijna telkens als we samen zijn, na een tijdje gezellige dingen te doen, gaat het verder...strelen over haar borststreek waarna stilaan de bh afgaat....ook wel graag gewoon topless dus....zij vind het eigenlijk heel fijn, temeer dat ze later mijn broek open mag maken, en dan lekker ook haar ding kan doen....

    22 jaar
    18 dagen geleden
  • J22, het is niet zo dat ik altijd graag topless ben. Ik heb er geen moeite mee en als ik het doe vind ik het dus meestal ook wel lekker. Maar ik heb er zeker niet altijd zin in. Mijn vriend moet dus gaan begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is dat als ik bij hem ben mijn borsten bloot zijn. Dat hij het best mag vragen maar dat als ik geen zin heb het ook niet gebeurt. In plaats van dat hij dan zo aan gaat dringen dat ik me zo ongeveer verplicht voel om toch weer topless te gaan. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig, tenminste dit weekend niet en dat ligt ook aan mezelf. Het was natuurlijk Koningsdag dus we zijn wel weg geweest maar toen we zaterdag tegen de avond thuis kwamen liet ik me toch weer overhalen en was ik de rest van het weekend weer met mijn borsten bloot. Daarmee werd het gesprek erover een stuk lastiger. Volgende week maar opnieuw proberen. Dan zijn we bij mij thuis. Vanwege mijn studie woon ik nog bij mijn ouders en daar ben ik niet topless maar zijn er dan wel weer oren die mee kunnen luisteren.

    22 jaar
    20 dagen geleden
  • Mijn vriendin was ook graag naakt of bijna naakt. Ikzelf ook, maar toch wat minder fanatiek. Als haar beste vriendin of haar zus bij ons was maakte ze er niets uit of ze naakt was of bijv enkel een string aan had. Die vriendin wist dit en had hier geen probleem mee. Met ander bezoek niet. Het was ook niet de bedoeling aanstoot te geven of hen een ongemakkelijk gevoel te bezorgen.

    22 jaar
    23 dagen geleden
  • Lijkt me als bezoek echt niet te doen... dat een mooie meid in huis rondloopt met haar tieten bloot. Ik weet niet of ik naar iets anders zou kunnen kijken en als ik dan naar haar zou kijken, zou ik me weer generen haha. Wel fijn dat je niet preuts bent met jouw lichaam.

    22 jaar
    23 dagen geleden
  • J22, dat gesprek komt er zeker. Het moet wel duidelijk worden dat ik in het bijzijn van anderen niet zomaar met mijn borsten bloot ga of blijf. Daar moet een goede reden voor zijn en dat hij het graag wil is daarvoor niet voldoende. Dat mijn borsten niet geheim zijn omdat iedereen aan het strand ze kan zien ook niet. Daar is het er niet op gericht en doe ik het uit vrije wil. Dat ik in het verleden nog wel eens de randjes opzocht wat betreft het niet dragen van kleding ook niet. Toen was ik jonger, nog op zoektocht, minder volwassen en mijn vriend nog niet in beeld. Af en toe eens gek doen is nog steeds leuk, maar wel als ik daar zelf ook voor in de stemming ben. Maar het is niet alleen gedoe, ik vind het zelf vaak ook best lekker om met mijn borsten bloot te zijn, maar dan inderdaad zoals jij zegt een gedeelte van de tijd. Ik heb ook mooie kleren waarin ik er goed uitzie die ik wil dragen en dan niet altijd alleen het rokje. Of eens in mooie lingerie zijn voor hem. En als er dan tijd voor over blijft wil ik ook nog best een poosje topless.

    22 jaar
    24 dagen geleden
  • Dan wordt het tijd voor een gesprek. De behoeftes liggen duidelijk een stukje uit elkaar waarbij hij wil dat je een beetje onderdanig bent en hij dominant is. Uit je tekst maak ik op dat onderdanig niet een term is die bij je past. Ik snap helemaal dat je uit wilt gaan en leuke dingen wilt doen. Daar is een relatie voor. Een beetje bloot is leuk maar is niet de essentie van een relatie. Thuisblijven alleen maar omdat jij dan topless rond kan lopen is niet de bedoeling.

    Je kan uiteraard wel een tussenweg proberen. Iets waarbij jullie samen wat leuks gaan doen wat jij graag wilt, en een ander deel van de dag waarbij je hem visueel aan zijn trekken laat komen.

    Succes!

    22 jaar
    25 dagen geleden
  • Ts voor j22. Eerlijk gezegd is het voor mij wel een beetje dubbel hoor. Ik schreef al dat ik geen moeite heb met topless. Daar heb ik soms zin in en dat is niet alleen aan het strand. Dat was ook de reden dat ik hem de eerste keer zijn zin heb gegeven. Wat nu gebeurt is dat hij er inmiddels vast op rekent. Als ik dan geen zin heb stribbel ik wel tegen maar ik vind het ook wel fijn als hij af en toe een beetje de baas over me speelt dus wint hij eigenlijk altijd en gaan mijn borsten toch weer bloot. Wat ook gebeurt is dat sinds ik topless bij hem ben we naar mijn idee minder vaak leuke dingen doen. Hij stelt best vaak voor om maar lekker thuis te blijven met volgens mij als enige reden dat dan mijn borsten bloot kunnen blijven. Maar ik wil ook uitgaan, uit eten, wandelen, fietsen enzovoort. Als we dat doen wil ik ook best een keer op zondag topless. Bovendien wil ik hem niet kwijt. Het is ook een geweldige vriend die veel voor me over heeft en heel veel van me houdt.

    22 jaar
    25 dagen geleden
  • Dit klinkt niet helemaal lekker... vooral niet omdat hij het ook graag wil bij anderen. Ik snap dat je de tieten van je vriendin helemaal te gek kunt vinden (dat heb ik ook namelijk), maar topless rondlopen moet alleen door de vriendin besloten worden. Ga niet bij anderen topless of (straks?) naakt... dat geeft verkeerde signalen en jij wordt er op aangekeken. Hou je borsten voor jouw vriend en jij beslist, niet hij.

    22 jaar
    25 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten