Skip to content
67 reacties
7274 weergaves

naakt zwemmen

wie heeft er wel eens naakt gezwommen???

15 jaar
12 jaren geleden

67 Reacties

  • Hoi, ga altijd naakt zwemmen. Soms met het voetbal team, douche ook naakt en doen ook andere dingen

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • weetje ik ga met m'n beste maten ook gewoon naakt zwemmen en gewoon naar elkaars lul kijken en soms voelen niks ergs aan hoor . heb een keer een stijve gekregen en we moesten lachen en toen gingen we elkaar afrukken en toen had iedereen een stijve . toen aan de kant van het water gingen we stoeien , bloot dus , gewoon spontaan, niet opgelet dat we bloot waren, gewoon gezellig gehad , ik bleef nog bij m'n beste maat slapen. moesten nog douchen eigenlijk en die jongen had grote douche, zo'n inloopdouche voor 2 personen en samen douche n we zijn het nu gewend alleen schrok eerst wel want die jongen duwde me tegen de muur aan en ik dacht wat gaat hij doen maar toen ging hij aan m'n lul kietelen niks ergs aan hoor !

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • waar?

    Weet iemand waar je kan naaktzwemmen waar je niet 18 hoeft te zijn?
    In zuid-holland.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Sauna en bekeken worden

    Ja waarom doet iemand zoiets? Gewoon omdat ik daar zelf graag een piercing wilde, al vanaf ik 15 was, maar de piercingshop wilde m toen niet zetten en zeiden dat ik terug mocht komen als ik 18 ben en dat heb ik dus gedaan. Ja laatste keer sauna had ik deze nog niet en nog gewoon schaamhaar, dus nu is het even anders. Misschien valt het ook allemaal wel mee, maar ik vind de stap gewoon wat moeilijk. Je ziet inderdaad wel meer mannen/jongens en vrouwen/meisjes die daar kaal zijn, maar intiempiercing heb ik daar nooit eerder bij iemand gezien

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • naakt

    mijn ouders zijn naturisten , ga steeds mee en altijd al naakt rond gelopen , snap nie waarom er zijn die daar problemen mee hebben , is gewoon super open en bloot rond te lopen , je wordt niet meer bekeken dan met een speedo aan , heb ook soms eens erectie is gewoon de natuur en trek er me niks van aan , gaat vanzelf weer slap. dus gewoon doen zeg

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Sauna en bekeken worden

    Er lopen heus meer mannen, en vrouwen, rond die zich intiem scheren, lekker kaal zijn van onderen dus. Ja, daarmee heb je vrij zicht op je klokkenspel, en bij een vrouw zie je dan haar schaamlippen soms uitsteken. Ja, gekeken wordt er natuurlijk wel, nou en!? En dan krijg je een erectie, geeft niks toch. En jawel, er lopen meer mensen rond met een piercing. Daardoor laat je je toch niet weerhouden om naar de sauna te gaan, waarom héb je hem eigenlijk? Maar opmerkingen erover, nee, dat zal niet gebeuren, of je moet het haast al uitlokken. Laat anderen kijken, geniet van de sauna, enne, jouw pik wordt heus wel weer klein in het koude dompelbad.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • Sauna

    Hoi, ik ben een jongen van 18 en een keer in de sauna geweest, daar was ook een zwembad bij en daar dus naakt gezwommen en het voelt wel prettig en fijn. Ik vond het eerst wel eng, maar als je daar nou eenmaal bent dan valt het allemaal wel mee. Ik weet alleen niet of ik het nu nog zou durven? Heb sinds kort een piercing in men piemel en ook men schaamhaar is verwijderd en wel bang dat ze ernaar gaan kijken of een opmerking over maken

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • naakt met me beste vriend

    ik ben al vanaf mijn 4e jaar naar een naturistencamping geweest .vorig jaar met me ouders dus weer op een naturistencamping en mog een vriend mee nemen hij zelf was nog nooit op een naturistencamping geweest en dus was het wel een beetje spanned voor hem maar hij vond het naar een tijdje wel gewoon omdat daar iedereen ook gewoon naakt liep. Het was heel leuk. vooral het stoeien met elkaar... haha kregen allebij een stijve we hadden allebij al schaamhaar niet een heel bos maar een beetje. we gingen onze pikken een beetje vergelijken die van hem was iets langer hij had een beetje roze ballen. ik zelf heb ze een beetje donkerder maarjah hij is ook blond en ik zelf getint. maar het was een leuke tijd

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • sauna

    Als je er in mag zou ik zeker doen. Je voelt je er vrij als je naakt loopt en af en toe kijk je toch naar elkaar omdat dat in ieder zit

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • Heerlijk

    Ik ben het afgelopen dinsdag voor het eerst naar het naaktstrand geweest. Ik wilde al heel lang en ben dus gegaan. Ik twijfelde eerst maar ik had gewoon mijn handoek neergelegd en alles uitgedaan. Wel eerst op mijn buik gelegen vanwege schaamte maar daarna zelfs naar de zee gegaan. Ook zijn de mensen ontzettend vriendelijk want ik vroeg of ik zonnenbrandcreme van mensen mocht lenen en ze zeiden natuurlijk! Ook smeerde die man me rug in. En het belangrijkste: het voelt heerlijk! Ik was eerst bang dat ik een erectie zou krijgen van al dat bloot om me heen maar dat was helemaal niet zo. Heel de erotische lading gaat er vanaf. Want ik ging daarna naar een textielstrand en ik vond de vrouwen in hun bikini opwinderder dan de naakte mensen op het naaktstrand, moet je nagaan! Kortom: doen!

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • lekker naakt gelopen

    Heb het inderdaad een keer gedaan was heel erg lekker  toen  ik nog 14 was  heb ik het ook vaak gedaan was  heerlijk groetjes c

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • naakt zwemmen

    Ik zwom vandaag en Gister naakt net zelfs nog maar dan heb ik alltijd een stijve en trek elke dag wel paar keer af maar heb nu ook al zin in seks en lekker naakt zwemmen als ik een vriendin heb met haar lekker naakt
    zwemmen

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Regelmatig

    Hoi,
    Ik zwem bijna dagelijks naakt bij me thuis. heb ook al wel eens naakt gezwommen bij vriendinnen thuis. is gwn erg leuk. Alleen als er ook jongens bijzinn ben ik minder op mijn gemak. Maar dat gaat wel over na een tijdje.
    xxx

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • naakt aan zee

     ga meestal naar het naaktstrand, lekker vrij en naakt zonnen is overheerlijk, en overal egaal gebruind zijn is toch het beste wat kan.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Lekker naaakt in de duinen zonnen

    Ik ga vaak naar het naaktstrand en lekker in de duinen zonnen en soms trek ik mij stiekum af achter in de duinen. Heerlijk met het zonnetje er op.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • naakt

    op heel veel kostscholen in engeland en amerika zwommen de jongens gewoon allemaal bloot in het zwembad,weg met dat preutse gedoe,ben dus overtuigd naturist.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • 1 x

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • ik heb 1x naakt gezwommen met 2 vriendinnen in de kromme rijn en toen schaamde ik mij best wel :$

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • nieuwjaarsduik

    Ik heb dit jaar samen met mijn vader en mijn opa meegedaan aan de blote nieuwjaarsduik in zandvoort.  Het was echt super koud en dat kon je ook gelijk zien... maar het was wel spannend om te doen!

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Heerlijk

    Heb het een keer in he bos helemaal naakt gedaan geeft een kik dat ke betrapt kunt worden

    Gr.

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten